idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Chisinau naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Tarom
De meeste passagiers op de route Chisinau – Amsterdam reizen het liefste met Tarom.
Tarom
23 %
Austrian Airlines
15 %
Turkish Airlines
15 %
Populairste verbindung: via Boekarest
Van alle vluchten is de route via Boekarest met 50 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Boekarest-Otopeni
06h 00min, vanaf € 245
50 %
1 tussenstop Wenen
07h 15min, vanaf € 181
33 %
1 tussenstop Belgrado (Beograd)
05h 50min, vanaf € 229
17 %

Nuttige informatie over de vlucht van Chisinau naar Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam straalt vrijheid en gezelligheid uit. Ervaar de bruisende energie die overal in de stad voelbaar is en wandel langs prachtige historische panden aan eeuwenoude grachten.

Feestdagen en festivals

Ieder jaar op 27 april wordt de verjaardag van Koning Willem Alexander gevierd oftewel, Koningsdag. Op deze bijzondere feestdag verandert de stad in een gezellige vrijmarkt. Als 27 april op zondag valt wordt Koningsdag een dag eerder gevierd. 5 mei is het Bevrijdingsdag en viert heel Nederland dat zij in 1945 zijn bevrijd van de Nazi’s. Door het hele land worden 5 mei festivals en muziekevenementen georganiseerd.

Tips

Het loont zeker de moeite om één van de vele knusse eettentjes te proberen. Vooral de Indonesische, Surinaamse en Antilliaanse eethuisjes zijn een bezoek waard. Als u besluit een taxi te nemen kunt u het beste vooraf vragen wat de rit u gaat kosten.

In Noord, achter Centraal Station, ligt de NDSM, een voormalige scheepswerf die tegenwoordig dienst doet als cultureel centrum. Om daar te komen kunt u van de gratis pont over het IJ gebruik maken.

Kosten van levensonderhoud

Omdat Amsterdam druk bezocht wordt liggen de prijzen voor bijvoorbeeld een drankje, diner of leuke souvenirs, gemiddeld 50 tot 100% hoger dan in de rest van Nederland.

Vervoer van luchthaven naar centrum

Na aankomst op Schiphol reist u in circa 15 minuten voor ongeveer 4 euro met de trein naar Amsterdam. De treinen bevinden zich onder de luchthaven. Vanaf het Leidseplein reist u met bus 197 in ongeveer 35 minuten naar Schiphol. Een taxi van Amsterdam naar Schiphol duurt ongeveer 20 minuten en kost 50 euro.

Accommodatie

In Amsterdam overnacht je het goedkoopst in een hostel, ongeveer 20 euro per nacht per persoon. De goedkoopste hotels rekenen ongeveer 45 euro per nacht per persoon.

Openbaar vervoer VS taxi

De tram is het makkelijkste vervoermiddel in de stad. Een dagkaart is 24 uur geldig en kost ongeveer 8 euro. Kinderen van 4 tot 11 jaar betalen circa 3 euro. U kunt ook in de tram een kaartje kopen. Voor een taxirit van 10 minuten bent u zo’n 15 tot 20 euro kwijt.