Populairste Airline: Turkish Airlines
Met 17 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Turkish Airlines.
Turkish Airlines
17 %
KLM
10 %
AtlasGlobal
7 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 2 maanden voor take off. Hier betaal je slechts  € 117,00.
72 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op vrijdag het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Van Istanboel naar Amsterdam vliegen 34 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 35min, vanaf € 140
34 %
1 tussenstop Athene
25h 20min, vanaf € 186
14 %
1 tussenstop Kiev - Boryspil
07h 10min, vanaf € 122
11 %
Retour al vanaf  € 122,00
Voor maar  € 122,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 16.01.2018 en een terugvlucht op 30.01.2018. vergeleken met de gemiddelde prijs, bespaart u op dit moment 33 %.

€ 122
goedkoop
€ 112
duur
€ 389

Waarom Amsterdam?

Dus u bent van plan een bezoekje te wagen aan het mooie Amsterdam? Uitstekende keuze! Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord-Holland. Amsterdam ligt aan de monding van de Amstel en het IJ. Het is de stad met de meeste nationaliteiten ter wereld. De stad telt 2 universiteiten, meerdere hogescholen en een groot aantal bezienswaardigheden.

...

Wanneer gaan?

In Amsterdam worden jaarlijks heel wat festivals en feestdagen gevierd. De bekendste daarvan is toch wel Koningsdag. Deze dag wordt gevierd op 27 april voor de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Op die dag is de vrijmarkt erg geliefd, maar ook Kingsland Festival en Nassau Festival zijn drukbezocht. Op 5 mei is het Bevrijdingsdag om de bevrijding van de Duitse Nazi's te vieren. Ook deze dag is erg leuk om een keer te bezoeken. Komt u voor warmer weer is het beter om een zomermaand uit te kiezen zoals juni, juli of augustus en is het er ongeveer rond de 20 graden. 

...

Voor het vertrek.

Als u naar Amsterdam komt is het niet nodig om u te laten inenten. Het verkeer rijdt niet gevaarlijk, maar het is aan te raden om de taxi of het openbaar vervoer de voorkeur te geven. De taxi in Amsterdam is duur, u betaalt voor een rit van 15 minuten al snel 20 euro. Vraag de chauffeurs voor u instapt naar de kosten zodat deze niet onverwacht hoog uit kunnen vallen. Het openbaar vervoer daarentegen is een stuk goedkoper. In de bussen en trams worden losse kaartjes verkocht, een ticket voor 24 uur kost 8 euro.

...

Aangekomen, wat nu?

Bent u met het vliegtuig gekomen? Dan bent u waarschijnlijk op Schiphol geland. Dit is het grootste vliegveld van Nederland en ligt vlakbij Amsterdam. U kunt vanuit hier de taxi nemen of het openbaar vervoer op het Centraal Station. In de toeristische gebieden ligt de prijs van goederen 50 tot 100 procent boven de Nederlandse norm. Een hostel kost u ongeveer 20 euro per nacht. U hebt een goedkoop hotel vanaf 45 euro. 

...