Populairste Airline: Qatar Airways
Op de route Jakarta – Amsterdam word bij voorkeur met Qatar Airways gevlogen.
Qatar Airways
7 %
KLM
4 %
Garuda Indonesia
2 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 6 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 557,00.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: mei
De maand waarin men van Jakarta naar Amsterdam reist bepaald de prijs van het ticket. De gunstigste vluchten op deze route worden in mei gevlogen.
Goedkoopste weekdag: bv. dinsdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op maandag en dinsdag kan een vlucht tot 12 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Abu Dhabi
10 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Abu Dhabi.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Abu Dhabi
19h 00min, vanaf € 647
10 %
1 tussenstop Kuala Lumpur-International Airport
18h 15min, vanaf € 682
9 %
1 tussenstop Doha International Airport
19h 10min, vanaf € 591
9 %
Retour al vanaf € 531,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 02.07.2018 en de terugvlucht op 01.10.2018. Tot 30 % gunstiger dan andere tickets op deze route.

€ 531
goedkoop
€ 531
duur
€ 1 009

Een paar dagen uit in Amsterdam

Amsterdam behoeft eigenlijk maar weinig introductie maar toch is het handig om te weten wat de leukste plekjes zijn van de onze hoofdstad en welke periode het meest geschikt is om de stad te bezoeken.

...

De zomer is bij uitstek geschikt

 Amsterdam is uiteraard een stad die het hele jaar door de moeite waard is maar de zomer is wellicht de meest aantrekkelijke periode om Amsterdam te bezoeken. Amsterdam is vooral een wandel en openbaar vervoer stad. Vrijwel alle bezienswaardigheden in de binnenstad zijn te voet of met een korte tramrit bereikbaar en welke periode is dan beter om al wandelend door de stad te slenteren als de zomer? Amsterdam biedt in die zomerperiode ook meer dan genoeg festivals die verspreid over de stad te vinden zijn.

...

Op welke manier naar Amsterdam reizen

 Amsterdam kan op vele manieren bereikt worden. Uiteraard kunt u de stad bereiken met de auto en uw auto parkeren in één van de vele parkeergarages maar eerlijk gezegd is het niet aan te raden om met de auto naar Amsterdam te gaan. Vanuit de omgeving zijn er vele mogelijkheden om met de bus, de tram of met de trein naar de hoofdstad af te reizen. Vanuit Amstelveen kan de stad met tramlijn 5 bereikt worden, vanuit Schiphol rijden er treinen naar het Centraal Station en vanuit de omliggende gemeentes zijn er meer dan voldoende busverbindingen die naar het Centraal Station en enkele andere stations zoals het Amstelstation rijden. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om de stad comfortabel zonder de auto te bereiken. Binnen de stad kan men eventueel een taxi nemen maar het is daarbij wel zaak om van tevoren afspraken te maken met de chauffeurs over de prijs. Want taxi's kunnen erg duur uitvallen in Amsterdam.

...