Populairste Airline: Qatar Airways
Op de route Jakarta – Amsterdam worden de meeste vluchten verzorgt door Qatar Airways.
Qatar Airways
7 %
KLM
5 %
Garuda Indonesia
2 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Om 66 % te besparen boekt u uw ticket het beste 4 maanden voor vertrek .
118 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het laagst zijn de ticketprijzen woensdag. Hier reis je tot 4 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Van Jakarta naar Amsterdam vliegen 8 % van de mensen zonder tussenstop.
verbinding
boekingen
directe vlucht
16h 15min, vanaf € 643
8 %
1 tussenstop Kuala Lumpur-International Airport
22h 15min, vanaf € 644
8 %
1 tussenstop Doha International Airport
25h 00min, vanaf € 561
8 %
Retour al vanaf € 561,00
Als je reis begint op 31.10.2018 en je de terugreis op 29.11.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 561,00.

€ 561
goedkoop
€ 561
duur
€ 1 027

Een paar dagen uit in Amsterdam

Amsterdam behoeft eigenlijk maar weinig introductie maar toch is het handig om te weten wat de leukste plekjes zijn van de onze hoofdstad en welke periode het meest geschikt is om de stad te bezoeken.

...

De zomer is bij uitstek geschikt

 Amsterdam is uiteraard een stad die het hele jaar door de moeite waard is maar de zomer is wellicht de meest aantrekkelijke periode om Amsterdam te bezoeken. Amsterdam is vooral een wandel en openbaar vervoer stad. Vrijwel alle bezienswaardigheden in de binnenstad zijn te voet of met een korte tramrit bereikbaar en welke periode is dan beter om al wandelend door de stad te slenteren als de zomer? Amsterdam biedt in die zomerperiode ook meer dan genoeg festivals die verspreid over de stad te vinden zijn.

...

Op welke manier naar Amsterdam reizen

 Amsterdam kan op vele manieren bereikt worden. Uiteraard kunt u de stad bereiken met de auto en uw auto parkeren in één van de vele parkeergarages maar eerlijk gezegd is het niet aan te raden om met de auto naar Amsterdam te gaan. Vanuit de omgeving zijn er vele mogelijkheden om met de bus, de tram of met de trein naar de hoofdstad af te reizen. Vanuit Amstelveen kan de stad met tramlijn 5 bereikt worden, vanuit Schiphol rijden er treinen naar het Centraal Station en vanuit de omliggende gemeentes zijn er meer dan voldoende busverbindingen die naar het Centraal Station en enkele andere stations zoals het Amstelstation rijden. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om de stad comfortabel zonder de auto te bereiken. Binnen de stad kan men eventueel een taxi nemen maar het is daarbij wel zaak om van tevoren afspraken te maken met de chauffeurs over de prijs. Want taxi's kunnen erg duur uitvallen in Amsterdam.

...