Spontaan even weg? Check onze last minute aanbiedingen vliegen idealo

Als er tussen de boeking en het begin van de reis maximaal twee weken ligt, dan gaat het om een last minute reis. Met een beetje spontaniteit kun je niet alleen echte koopjes vinden, maar ook een geweldige vakantie plannen.

- 19 %
06.07.2020 - 03.08.2020
Amsterdam Londen-Heathrow 11:40 - Direct vlucht
Londen-Heathrow Amsterdam 11:25 - Direct vlucht
Gemiddelde prijs: € 121
- 41 %
05.07.2020 - 18.07.2020
Amsterdam Addis Ababa 20:00 - 1 Tussenstop
Addis Ababa Amsterdam 23:15 - 1 Tussenstop
Gemiddelde prijs: € 653

Voor weinig geld spontaan op vakantie

Goed om te weten dat idealo altijd een reeks last minute vluchtdeals heeft. Op deze pagina vindt u de meest interessante vluchtaanbiedingen, waarmee u binnen een week aan uw reis begint.
 

De beste koopjes voor een last minute vakantie

Vooral aan het einde van elk seizoen, of het nu een winter- of zomervakantie is, proberen veel aanbieders te verleiden met waanzinnig goedkope aanbiedingen. Dus het boeken van goedkope vakanties is niet altijd een kwestie van lang zoeken, maar ook een van de juiste timing. Het is echter ook de moeite waard om binnen het reisseizoen te zien wat de markt te bieden heeft. Vaker dan men denkt, hebben luchtvaartmaatschappijen en organisatoren nog steeds lege stoelen, die ze op korte termijn vóór de vlucht aanbieden voor gedeeltelijk enorm verlaagde prijzen. Populaire bestemmingen voor last-minute vluchten zijn Punta Cana in het Caribisch gebied, Turkije, Dubai of zelfs Egypte.
 

Wat dacht je van een spontaan clubbezoek in Palma de Mallorca?

Mallorca is en blijft voor mederlanders een toeristische trekpleister. En het is geen geheim dat het vakantie-eiland Balearen, naast afgelegen baaien en kristalhelder water, natuurlijk ook veel verschillende feestopties kan bieden. Met een last-minute vlucht naar Palma de Mallorca kun je spontaan naar de zon en een geweldige tijd doorbrengen in het nachtleven.

Vergeleken de gemiddelde prijs van de afgelopen 90 dagen % = besparen