De beste vliegticket-deals bij idealo

Wij hebben ze: de beste nieuwe deals - of het nu gaat om goedkope vluchten voor het volgende weekend, last-minute reizen, onovertroffen aanbiedingen voor stedentrips of het verlangen naar zon, zee en zomer. Elke dag scannen we nieuwe vluchtaanbiedingen voor ontelbare vliegroutes van luchtvaartmaatschappijen en verzamelen de aantrekkelijkste vliegtickets. We analyseren de prijstrends voor ontelbare vliegroutes en weten daarom precies wanneer een afwijking van onze prijsprognoses een deal voor u een hot deal maakt. Gegarandeerd de beste prijs!

zon, zee en strand

Het verlangen naar de zon is het grootst als het weer winterweer wordt. Hier onze beste aanbiedingen op zonnige zomer bestemmingen!

last minute deals

Als er tussen de boeking en het begin van de reis maximaal twee weken ligt, dan gaat het om een last minute reis. Met een beetje spontaniteit kun je niet alleen echte koopjes vinden, maar ook een geweldige vakantie plannen.

verre reizen

Hoe verder men van huis komt, des te intrigerender zijn de indrukken die u mee terug kunt nemen. Soms moet het daarom gewoon een verre reis zijn.

city trips in Europa

Net als de oude Romeinen die in de oudheid reisden om de gladiatorengevechten in het Colosseum te bewonderen, waren miljoenen mensen vorig jaar terug op een Europese citytrip.

weekendje weg

Wat is beter dan een korte reis, waarvoor je maximaal een dag vakantie moet nemen? Met het vliegtuig ben je supersnel in de leukste steden van Europa.

korte reizen

Je doet je werk, het dagelijks leven gaat zijn gang en voordat je het weet, is er weer een maand verstreken. Hoe leuk is het om er even tussenuit te knijpen?