Ontdek verre landen voor een spotprijs!

Hoe verder men van huis komt, des te intrigerender zijn de indrukken die u mee terug kunt nemen. Soms moet het daarom gewoon een verre reis zijn.

- 20 %
25.12.2020 - 08.01.2021
Amsterdam Dubai 13:35 - 1 Tussenstop
Dubai Amsterdam 17:30 - Direct vlucht
Gemiddelde prijs: € 449
- 43 %
25.07.2020 - 20.08.2020
Amsterdam Addis Ababa 11:15 - 1 Tussenstop
Addis Ababa Amsterdam 00:35 - 1 Tussenstop
Gemiddelde prijs: € 653

Verre reizen goedkoper dan ooit!

Veel van de typische droombestemmingen, die iedereen in zijn leven wil bezoeken, zijn nu betaalbaarder als ooit tevoren. Met onze geweldige aanbiedingen ben je snel en goedkoop in bijvoorbeeld de Amerikaanse wildernis of op een Thais zandstrand. 
 

Lange afstandsvluchten, maar waar naartoe?

velen van ons hebben de drang om het onbekende te ervaren en om de verschillende landen van de wereld en hun cultuur te leren kennen. Populaire "long haul" bestemmingen zijn onder meer het paradijs van Hawaï, de Japanse hoofdstad Tokyo, of Kaapstad, in het uiterste zuiden van het Afrikaanse continent. Er zijn aanbiedingen voor elke smaak!
 

Het avontuur wacht in de verte

Er zijn talloze plaatsen die misschien niet de meest populaire bestemmingen zijn, maar nog steeds de moeite waard zijn om te verkennen. Bijvoorbeeld, een langeafstandsvlucht brengt reizigers naar afgelegen Chili - nog steeds een absolute insidertip. Met zijn adembenemende landschap, is het Zuid-Amerikaanse land aan de voet van de Andes is een must voor natuurliefhebbers en amateur fotografen. Avontuurlijke harten zullen hier zeker sneller kloppen.  Het landd langs de Pacifische kust biedt veel verschillende extremen - terwijl het noorden gedomineerd wordt door de hitte van de Atacama-woestijn, zijn in het zuiden van het land gletsjers en prachtige zeegezichten te vinden.

Vergeleken de gemiddelde prijs van de afgelopen 90 dagen % = besparen