Vluchten van Amsterdam naar Samos

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Samos

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Samos (SMI) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Samos starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Samos te vinden

Populairste Airline: Transavia
Op de vliegroute Amsterdam – Samos kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Transavia.
Transavia
47 %
Austrian Airlines
20 %
Aegean Airlines
13 %
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 42 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 25min, vanaf € 307
42 %
1 tussenstop Wenen
11h 00min, vanaf € 277
22 %
1 tussenstop Athene
23h 25min, vanaf € 373
18 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Samos

Wat is de beste tijd om te boeken?

Het Griekse eiland Samos kent een mild mediterraan klimaat. Wel kan je op Samos soms te maken krijgen met een stevige wind. Aangezien het hierdoor in de winter, lente en herfst soms wat fris op het eiland kan zijn en er neerslag kan vallen, is de beste tijd om te boeken van mei tot en met september. In deze periode is het dan ook heerlijk vertoeven op het eiland. De temperaturen schommelen tussen de 24 en 31 graden, en er valt weinig tot geen neerslag.

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze route

Vanaf Amsterdam vlieg je in ongeveer vier en een half uur naar Samos. De luchtvaartmaatschappijen Transavia Airlines, Corendon Airlines, Corenon Dutch Airlines en Grand China Air vliegen rechtstreeks naar Samos. Andere luchtvaartmaatschappijen maken één of meerdere tussenstops in bijvoorbeeld Athene. Luchtvaartmaatschappijen die met een tussenstop naar Samos vliegen, zijn easyJet, KLM, Olympic Air, Aegean Airlines, Smart Wings en Swiss International Air Lines.

Wat wacht op je in Samos?

Samos staat bekend om haar prachtige stranden, mooie natuur, typisch Griekse dorpjes en als de geboorteplek van Pythagoras. Hoewel Samos ideaal geschikt is voor een ontspannen strandvakantie, valt er nog veel meer te beleven op het eiland. Ontdek bijvoorbeeld de kloosters, het gezellige centrum van Samos-stad, het kasteel van Lykourgos Logothetis of de antieke stad Efeze. Liefhebbers van wandeltochten kunnen bovendien uitstekend terecht op het Dal van de nachtegalen. Tot slot is Samos beroemd om haar Samos-wijnen. Drink dus gerust een lokaal wijntje, terwijl je je nog eens buigt over de stelling van Pythagoras.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Samos

Retourvlucht van € 284,99
Afstand 2367 km
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Samos (SMI)
Land van bestemming Vluchten naar Griekenland
Alternatieve routes naar Griekenland
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs