Vluchten van Brussel naar Kaapstad

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Brussel naar Kaapstad

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Brussel (BRU) naar Kaapstad (CPT) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Kaapstad starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel naar Kaapstad te vinden

Populairste Airline: Ethiopian Airlines
De route Brussel – Kaapstad word het meeste geboekt bij Ethiopian Airlines.
Ethiopian Airlines
51 %
Emirates
23 %
Lufthansa
8 %
Tip: 3 weken voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 3 weken voor take off. Hier betaal je slechts € 567,00.
23 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Het laagst zijn de ticketprijzen maandag. Hier reis je tot 6 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Addis Ababa
Met 32 % van alle gemaakte boekingen is de route via Addis Ababa het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Addis Ababa
16h 15min, vanaf € 527
32 %
1 tussenstop Dubai
37h 50min, vanaf € 642
26 %
2 tussenstops Addis Ababa Johannesburg International
22h 55min, vanaf € 545
20 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel naar Kaapstad

Kaapstad, wat kunt u verwachten van deze prachtige plek

Niet te missen stad als u Zuid-Afrika bezoekt met een rijke historie en prachtige natuur. Liefhebbers van wijn en lekker eten kunnen hier hun hart ophalen.

Mooie bestemming om de koude Nederlandse winter te ontvluchten

December tot en met februari zijn in Zuid-Afrika de zomermaanden en deze zijn dan ook heet en droog. Juni, juli en augustus zijn kouder en natter maar dan nog kan de temperatuur overdag rond de 20 graden komen. In de nacht koelt het juist weer erg af. Het hele jaar door zijn er verschillende feestdagen en festivals die leuk zijn om te bezoeken. Bijvoorbeeld het Kaapstad Jazz Festival eind maart/april. 27 april is het Freedom Day en op 24 september wordt Heritage day gevierd met feesten en evenementen in de stad. De laatste week van november is een must voor de liefhebber van bier, zij kunnen dan genieten van het Kaapstad Bier Festival.

Wat je moet weten voor vertrek

Uw paspoort dient nog 30 dagen geldig te zijn bij vertrek, een visum is niet nodig. Het wordt aanbevolen inentingen zoals DTP, Hepatitis A en BMR te halen maar dit is niet verplicht. Helaas is er in Kaapstad en omgeving veel criminaliteit, past u goed op uw bezittingen, met name in de avond en in de nacht. Wandel niet op verlaten stukken, maak zo veel mogelijk gebruik van taxi's of hotelbusjes. Het is verstandig om een kopie van uw paspoort bij u te hebben. Eventueel kunt u een betrouwbare gids inhuren die u begeleidt door de stad. Ook fijn om te weten; de prijzen in Zuid Afrika liggen over het algemeen een stuk lager dan in Nederland. Een biertje kost bijvoorbeeld ongeveer 25 ZAR. 

Vervoer en verblijf

De mooie plekken die u in Kaapstad kunt bezoeken zijn makkelijk en snel te bereiken met een taxi of een lokale bus. Er zijn twee busmaatschappijen in Kaapstad en de prijzen van de ritten zijn goedkoop. Echter bij busmaatschappij MyCiTi is een oplaadbare OV chipkaart wel vereist. De prijzen van de taxi's liggen op circa 8-10 ZAR per kilometer.

In accommodatie is er genoeg keus in diverse prijsklassen. Een kamer in een pension of hostel kost circa 140 ZAR per nacht. Voor een kamer in een 3 sterren hotel moet u circa 800 ZAR neertellen.

Informatie over de vlucht: Brussel - Kaapstad

Goedkoopste heenvlucht van € 493,00
Retourvlucht van € 543,93
Afstand 9548 km
Vertrekluchthaven Brussel (BRU)
Land van vertrek België
Aankomstluchthaven Kaapstad (CPT)
Land van bestemming Zuid-Afrika
Alternatieve routes naar Zuid-Afrika
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs