Vluchten naar São Paulo

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar São Paulo

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar São Paulo (SAO) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor São Paulo zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

São Paulo reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Sao Paulo?

Vanaf Amsterdam en Eindhoven gaan er meerdere vluchten naar de Braziliaanse stad Sao Paulo. Zo vliegen onder andere de luchtvaartmaatschappijen KLM, TAP Air Portugal en Iberia naar Sao Paulo met één of twee tussenstops in bijvoorbeeld Parijs, Madrid, Lissabon of Rio de Janeiro. Reizigers kunnen eventueel ook uitwijken naar de luchthavens van Brussel en Düsseldorf. Vanaf deze luchthavens vliegen de luchtvaartmaatschappijen Air France, KLM en TAP Air Portugal naar Sao Paulo met één tussenstop.

Wat is de beste tijd om naar Sao Paulo te reizen?

Sao Paulo kent warme en natte zomers en droge en wat koelere winters. In de zomer, die loopt van december tot en met februari, is het gemiddeld tussen de 20 en 30 graden. Wel kent de stad soms extreem hete dagen, met temperaturen rond de 40 graden. In de winter, die loopt van juni tot en met augustus, is het gemiddeld tussen de 10 en 20 graden. In deze periode valt er nauwelijks regen, maar kan het ’s nachts wel licht vriezen. Naast het milde voor- en najaar is de winter het meest geschikt om Sao Paulo te bezoeken.

Wat mag men in Sao Paulo niet missen?

Sao Paulo is een van de grootste steden ter wereld. In deze miljoenenstad stikt het dan ook van de wolkenkrabbers en andere bijzondere bezienswaardigheden. Zo kan men in Sao Paulo heerlijk uitgaan, de Braziliaanse keuken ontdekken, winkelen, musea bezoeken en wandelen door de stad, langs de rivier Rio Pinheiros of door de mooie parken. Bezoek in de stad ook eens het historische centrum waar men onder andere het prachtige Se Cathedral vindt, of bekijk de skyline vanaf een van de hoogste gebouwen van Brazilië: Edifício Altino Arantes.