idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Shanghai reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Shanghai?

Dankzij vluchten van China Eastern en KLM is Shanghai gewoon direct te bereiken. Deze vluchten duren in totaal ongeveer elf uur en vertrekken vanaf Schiphol. Reizigers vanaf Rotterdam moeten rekening houden met minstens één tussenstop. Zij reizen dan met Cathay Pacific Airways, British Airways en Cathay Dragon met een totale reistijd van ongeveer 16 uur.

Wat is de beste tijd om naar Shanghai te reizen?

De herfst is een heerlijk moment om een bezoek te brengen aan Shanghai. In de periode van september tot en met november zijn de temperaturen aangenaam, regent het nauwelijks en vermijd je bovendien de grootste drukte. Dit geldt ook voor de lente, al kan deze periode iets drukker zijn in verband met nationale feestdagen. Tijdens de zomermaanden schijnt de zon volop in de stad, maar dit gaat wel gepaard met een grote toestroom van toeristen.

Wat mag men in Shanghai niet missen?

Een bezoek aan Shanghai is niet compleet zonder een wandeling over de Bund. Deze boulevard is gevuld met prachtige koloniale gebouwen en biedt bovendien een mooi uitzicht over het water. China is een zeer spiritueel land, waardoor een bezoek aan een tempel niet overgeslagen mag worden. De Jaden Boeddha Tempel is de bekendste in de stad. Wie op zoek is naar een momentje van rust, moet zeker eens een wandeling maken over de kronkelige paden van de Yu Yuan-tuinen.