Vluchten van Amsterdam naar Peking International

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Peking International te vinden

Populairste Airline: Lufthansa
Lufthansa is met 11 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Lufthansa
11 %
China Southern
3 %
KLM
2 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 6 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 60 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
174 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via München
Van alle vluchten is de route via München met 15 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop München
11h 55min, vanaf € 381
15 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
14h 35min, vanaf € 506
10 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
14h 30min, vanaf € 482
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Peking International

Vlucht van Amsterdam naar Peking

De vliegroute Amsterdam Peking brengt u naar één van 's werelds grootste steden, met een geschiedenis die 3000 jaar teruggaat. De hoofdstad van China staat bekend om haar prachtige paleizen, tempels, tuinen en poorten. Niet te missen is de Verboden Stad, een keizerlijk verblijf uit 15e eeuw, omgeven door parken en tuinen. Hier direct tegenover vindt u het mausoleum van Mao Zedong. Op een aantal plekken binnen de genzen van Peking kunt u de Chinese Muur bezoeken. Ongeveer 200 jaar voor Chr. is men begonnen met de bouw van dit legendarische bouwwerk, dat nu 6.500 kilometer lang is. Keizers van de Ming en Qing dynastieën bezochten de Tempel van de Hemel om te bidden voor een goede oogst. In de oudere wijken van Peking vindt u nog de Siheyuans: woningen die gebouwd zijn rondom een gemeenschappelijke binnenplaats, met smalle steegjes (Hutongs) die de complexen met elkaar verbinden. Deze traditionele architectuur is snel aan het verdwijnen; grijp uw kans voor een unieke blik terug in de tijd!

Vliegtijd Amsterdam Peking

De vliegtijd op een directe vlucht van Amsterdam naar Peking ligt rond de negeneneenhalf uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en precieze vliegroute. Op vluchten met één of meerdere tussenstops is de reisduur AMS PEK minimaal 11 uur. Luchthaven Peking Capital ligt ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van het centrum. Via één van de twee Airport Expressways bent u in circa 40 minuten in de stad. Een sneltram verbindt de luchthaven met het metrosysteem van Peking.

Goedkope vliegtickets AMS PEK

De KLM en China Southern Airlines verzorgen 2 keer per dag een directe vlucht Amsterdam (AMS) Peking (PEK). Voordelige tickets Amsterdam Peking zijn vaak diegene met een overstap. U kunt bijvoobeeld vliegen via Moskou (Aeroflot Russian Airlines), via Kuala-Lumpur (Malaysia Airlines), of Warschau (Polskie Linie Lotnicze LOT). Mocht u dichtbij de grens wonen, zoek dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Peking (Air China), of Brussel (BRU) Peking (Hainan Airlines).

Informatie over de vlucht Amsterdam - Peking - International
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Amsterdam - Peking - International
  • Vluchttijd: min. 09:25 / max. 09:45
  • Afstand: 7836 km
  • Vluchten per week: 16
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 10:35 / max. 11:10
Topvliegroutes