Populairste Airline: Lufthansa
Op de route Amsterdam – Peking - International word bij voorkeur met Lufthansa gevlogen.
Lufthansa
11 %
China Southern
5 %
KLM
3 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 4 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 79 % kan men besparen.
112 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
Een vlucht met tussenstop in Parijs-Charles de Gaulle is met 13 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
13h 20min, vanaf € 406
13 %
1 tussenstop München
11h 55min, vanaf € 381
12 %
directe vlucht
09h 25min, vanaf € 460
11 %

Vlucht van Amsterdam naar Peking

De vliegroute Amsterdam Peking brengt u naar één van 's werelds grootste steden, met een geschiedenis die 3000 jaar teruggaat. De hoofdstad van China staat bekend om haar prachtige paleizen, tempels, tuinen en poorten. Niet te missen is de Verboden Stad, een keizerlijk verblijf uit 15e eeuw, omgeven door parken en tuinen. Hier direct tegenover vindt u het mausoleum van Mao Zedong. Op een aantal plekken binnen de genzen van Peking kunt u de Chinese Muur bezoeken. Ongeveer 200 jaar voor Chr. is men begonnen met de bouw van dit legendarische bouwwerk, dat nu 6.500 kilometer lang is. Keizers van de Ming en Qing dynastieën bezochten de Tempel van de Hemel om te bidden voor een goede oogst. In de oudere wijken van Peking vindt u nog de Siheyuans: woningen die gebouwd zijn rondom een gemeenschappelijke binnenplaats, met smalle steegjes (Hutongs) die de complexen met elkaar verbinden. Deze traditionele architectuur is snel aan het verdwijnen; grijp uw kans voor een unieke blik terug in de tijd!

...

Vliegtijd Amsterdam Peking

De vliegtijd op een directe vlucht van Amsterdam naar Peking ligt rond de negeneneenhalf uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en precieze vliegroute. Op vluchten met één of meerdere tussenstops is de reisduur AMS PEK minimaal 11 uur. Luchthaven Peking Capital ligt ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van het centrum. Via één van de twee Airport Expressways bent u in circa 40 minuten in de stad. Een sneltram verbindt de luchthaven met het metrosysteem van Peking.

...

Goedkope vliegtickets AMS PEK

De KLM en China Southern Airlines verzorgen 2 keer per dag een directe vlucht Amsterdam (AMS) Peking (PEK). Voordelige tickets Amsterdam Peking zijn vaak diegene met een overstap. U kunt bijvoobeeld vliegen via Moskou (Aeroflot Russian Airlines), via Kuala-Lumpur (Malaysia Airlines), of Warschau (Polskie Linie Lotnicze LOT). Mocht u dichtbij de grens wonen, zoek dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Peking (Air China), of Brussel (BRU) Peking (Hainan Airlines).

...