Vluchten van Amsterdam naar Peking International

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Peking International

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Peking International (PEK) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Peking International starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Peking International te vinden

Populairste Airline: KLM
Op de route Amsterdam – Peking - International worden de meeste vluchten verzorgt door KLM.
KLM
32 %
Lufthansa
19 %
Deutsche Bahn
13 %
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn vrijdag. Op deze dagen kan tot 14 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Peking - International vliegen 31 % van alle reizigers vanaf Amsterdam zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
10h 55min, vanaf € 802
31 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
23h 55min, vanaf € 560
14 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
13h 15min, vanaf € 643
10 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Peking International

Vlucht van Amsterdam naar Peking

De vliegroute Amsterdam Peking brengt u naar één van 's werelds grootste steden, met een geschiedenis die 3000 jaar teruggaat. De hoofdstad van China staat bekend om haar prachtige paleizen, tempels, tuinen en poorten. Niet te missen is de Verboden Stad, een keizerlijk verblijf uit 15e eeuw, omgeven door parken en tuinen. Hier direct tegenover vindt u het mausoleum van Mao Zedong. Op een aantal plekken binnen de genzen van Peking kunt u de Chinese Muur bezoeken. Ongeveer 200 jaar voor Chr. is men begonnen met de bouw van dit legendarische bouwwerk, dat nu 6.500 kilometer lang is. Keizers van de Ming en Qing dynastieën bezochten de Tempel van de Hemel om te bidden voor een goede oogst. In de oudere wijken van Peking vindt u nog de Siheyuans: woningen die gebouwd zijn rondom een gemeenschappelijke binnenplaats, met smalle steegjes (Hutongs) die de complexen met elkaar verbinden. Deze traditionele architectuur is snel aan het verdwijnen; grijp uw kans voor een unieke blik terug in de tijd!

Vliegtijd Amsterdam Peking

De vliegtijd op een directe vlucht van Amsterdam naar Peking ligt rond de negeneneenhalf uur, afhankelijk van de weersomstandigheden en precieze vliegroute. Op vluchten met één of meerdere tussenstops is de reisduur AMS PEK minimaal 11 uur. Luchthaven Peking Capital ligt ongeveer 20 kilometer ten noordoosten van het centrum. Via één van de twee Airport Expressways bent u in circa 40 minuten in de stad. Een sneltram verbindt de luchthaven met het metrosysteem van Peking.

Goedkope vliegtickets AMS PEK

De KLM en China Southern Airlines verzorgen 2 keer per dag een directe vlucht Amsterdam (AMS) Peking (PEK). Voordelige tickets Amsterdam Peking zijn vaak diegene met een overstap. U kunt bijvoobeeld vliegen via Moskou (Aeroflot Russian Airlines), via Kuala-Lumpur (Malaysia Airlines), of Warschau (Polskie Linie Lotnicze LOT). Mocht u dichtbij de grens wonen, zoek dan ook eens op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Frankfurt (FRA) Peking (Air China), of Brussel (BRU) Peking (Hainan Airlines).

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Peking - International

Retourvlucht van € 546,19
Vluchttijd min. 09:25 / max. 09:45
Vliegtijd terugvlucht min. 10:35/ max. 11:10
Afstand 7836 km
Vluchten per week 16
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Peking Capital International Airport (PEK)
Land van bestemming Vluchten naar China