Populairste Airline: Air France
Air France, KLM en Aeroflot zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 24 % het meest geboekt.
Air France
12 %
KLM
7 %
Aeroflot
5 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
4 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
108 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
Van alle vluchten is de route via Parijs-Charles de Gaulle met 13 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
10h 40min, vanaf € 199
13 %
directe vlucht
03h 15min, vanaf € 231
13 %
1 tussenstop Riga International Airport
08h 35min, vanaf € 167
11 %
Retour al vanaf € 167,00
Voor maar € 167,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 12-10-19 en een terugvlucht op 19-10-19.

€ 167
goedkoop
€ 144
duur
€ 231

Vlucht van Amsterdam naar Moskou

De vliegroute Amsterdam Moskou brengt u binnen korte tijd in een totaal andere cultuur. De hoofstad van Rusland is een wereldstad met een rijke historie. In het middelpunt ligt het Rode Plein, waar u de paleizen, kathedralen en parlementsgebouwen van het Kremlin vindt. Ook hier te bewonderen is de Pokrov- of Basiliuskathedraal: een absoluut meesterwerk van de Russische architectuur. Geniet in het Bolshoi theater van een romantische opera- of balletvoorstelling, of bezoek het Russisch staatscircus voor een onvergetelijke ervaring!

...

Luchthavens in Moskou

Er liggen maar liefst vijf luchthavens rondom Moskou, waarvan er drie de belangrijkste zijn wat betreft vluchten uit Nederland. Dat zijn Sjeremetjevo (SVO), Domodedovo (DME) en Vnoekovo (VKO). Wanneer u op vliegen.idealo.nl simpelweg de code MOW invoert als bestemming, dan krijgt u de voordeligste vluchten te zien naar elk van deze luchthavens. Luchthaven Sjeremetjevo ligt op 29 kilometer ten noordwesten van Moskou. U reist verder naar de stad per taxi, minibus, bus of trein. Op 35 kilometer ten zuiden van Moskou ligt de grootste luchthaven van Moskou, Domodevodo. Hiervandaan rijden er busjes naar het dichtstbijzijnde metrostation; ook rijdt er twee keer per uur een trein die u naar het centrum van Moskou brengt.

...

Goedkope vliegtickets AMS MOW

Directe vluchten van Amsterdam (AMS) naar Moskou (SVO) worden vier keer per dag aangeboden door Aeroflot en KLM. De vliegduur is ongeveer 3 uur en een kwartier. Voordelige tickets Amsterdam Moskou zijn vaak diegenen met een tussenstop, in bijvoorbeeld Reykjavik of Warschau. Hoewel de reistijd natuurlijk wel oploopt, is het ook met overstap mogelijk om binnen 6 uurtjes vanuit Amsterdam in Moskou te arriveren. Mocht u dichtbij de grens wonen, dan is het zeker de moeite waard om op vliegen.idealo.nl eens te zoeken naar goedkope tickets Keulen (CGN) Moskou (VKO), Düsseldorf (DUS) Moskou (DME) of Frankfurt (FRA) Moskou (MOW). Prijsvechters airberlin en Germanwings bieden op deze routes vaak zeer goedkope vluchten naar Moskou aan.

...