Vluchten van Amsterdam naar Moskou

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Moskou te vinden

Populairste Airline: Air France
Op de route Amsterdam – Moskou worden de meeste vluchten verzorgt door Air France.
Air France
11 %
KLM
7 %
Aeroflot
6 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 58 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
96 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn dinsdag. Op deze dagen kan tot 29 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Op Amsterdam naar Moskou zijn directe vluchten met 15 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 15min, vanaf € 241
15 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
16h 55min, vanaf € 208
12 %
1 tussenstop Praag
06h 20min, vanaf € 227
11 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Moskou

Vlucht van Amsterdam naar Moskou

De vliegroute Amsterdam Moskou brengt u binnen korte tijd in een totaal andere cultuur. De hoofstad van Rusland is een wereldstad met een rijke historie. In het middelpunt ligt het Rode Plein, waar u de paleizen, kathedralen en parlementsgebouwen van het Kremlin vindt. Ook hier te bewonderen is de Pokrov- of Basiliuskathedraal: een absoluut meesterwerk van de Russische architectuur. Geniet in het Bolshoi theater van een romantische opera- of balletvoorstelling, of bezoek het Russisch staatscircus voor een onvergetelijke ervaring!

Luchthavens in Moskou

Er liggen maar liefst vijf luchthavens rondom Moskou, waarvan er drie de belangrijkste zijn wat betreft vluchten uit Nederland. Dat zijn Sjeremetjevo (SVO), Domodedovo (DME) en Vnoekovo (VKO). Wanneer u op vliegen.idealo.nl simpelweg de code MOW invoert als bestemming, dan krijgt u de voordeligste vluchten te zien naar elk van deze luchthavens. Luchthaven Sjeremetjevo ligt op 29 kilometer ten noordwesten van Moskou. U reist verder naar de stad per taxi, minibus, bus of trein. Op 35 kilometer ten zuiden van Moskou ligt de grootste luchthaven van Moskou, Domodevodo. Hiervandaan rijden er busjes naar het dichtstbijzijnde metrostation; ook rijdt er twee keer per uur een trein die u naar het centrum van Moskou brengt.

Goedkope vliegtickets AMS MOW

Directe vluchten van Amsterdam (AMS) naar Moskou (SVO) worden vier keer per dag aangeboden door Aeroflot en KLM. De vliegduur is ongeveer 3 uur en een kwartier. Voordelige tickets Amsterdam Moskou zijn vaak diegenen met een tussenstop, in bijvoorbeeld Reykjavik of Warschau. Hoewel de reistijd natuurlijk wel oploopt, is het ook met overstap mogelijk om binnen 6 uurtjes vanuit Amsterdam in Moskou te arriveren. Mocht u dichtbij de grens wonen, dan is het zeker de moeite waard om op vliegen.idealo.nl eens te zoeken naar goedkope tickets Keulen (CGN) Moskou (VKO), Düsseldorf (DUS) Moskou (DME) of Frankfurt (FRA) Moskou (MOW). Prijsvechters airberlin en Germanwings bieden op deze routes vaak zeer goedkope vluchten naar Moskou aan.

Informatie over de vlucht Amsterdam - Moskou
Alternatieve vliegroutes
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Amsterdam - Moskou
  • Vluchttijd: min. 03:10 / max. 03:20
  • Afstand: 2159 km
  • Vluchten per week: 40
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 03:35 / max. 03:50
Topvliegroutes