Vluchten van Amsterdam naar Moskou

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Moskou

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Moskou (MOW) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Moskou starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Moskou te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
Turkish Airlines, Egyptair en Pegasus Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 85 % het meest geboekt.
Turkish Airlines
41 %
Egyptair
31 %
Pegasus Airlines
13 %
Goedkoopste weekdag: bv. zaterdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op vrijdag en zaterdag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Caïro
In het bijzonder de route via Caïro is met een boekingsaandeel van 31 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Caïro International
31h 45min, vanaf € 777
31 %
2 tussenstops Istanbul - Sabiha Gökcen Ankara Esenboga
14h 45min, vanaf € 550
28 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
19h 35min, vanaf € 626
13 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Moskou

Vlucht van Amsterdam naar Moskou

De vliegroute Amsterdam Moskou brengt u binnen korte tijd in een totaal andere cultuur. De hoofstad van Rusland is een wereldstad met een rijke historie. In het middelpunt ligt het Rode Plein, waar u de paleizen, kathedralen en parlementsgebouwen van het Kremlin vindt. Ook hier te bewonderen is de Pokrov- of Basiliuskathedraal: een absoluut meesterwerk van de Russische architectuur. Geniet in het Bolshoi theater van een romantische opera- of balletvoorstelling, of bezoek het Russisch staatscircus voor een onvergetelijke ervaring!

Luchthavens in Moskou

Er liggen maar liefst vijf luchthavens rondom Moskou, waarvan er drie de belangrijkste zijn wat betreft vluchten uit Nederland. Dat zijn Sjeremetjevo (SVO), Domodedovo (DME) en Vnoekovo (VKO). Wanneer u op vliegen.idealo.nl simpelweg de code MOW invoert als bestemming, dan krijgt u de voordeligste vluchten te zien naar elk van deze luchthavens. Luchthaven Sjeremetjevo ligt op 29 kilometer ten noordwesten van Moskou. U reist verder naar de stad per taxi, minibus, bus of trein. Op 35 kilometer ten zuiden van Moskou ligt de grootste luchthaven van Moskou, Domodevodo. Hiervandaan rijden er busjes naar het dichtstbijzijnde metrostation; ook rijdt er twee keer per uur een trein die u naar het centrum van Moskou brengt.

Goedkope vliegtickets AMS MOW

Directe vluchten van Amsterdam (AMS) naar Moskou (SVO) worden vier keer per dag aangeboden door Aeroflot en KLM. De vliegduur is ongeveer 3 uur en een kwartier. Voordelige tickets Amsterdam Moskou zijn vaak diegenen met een tussenstop, in bijvoorbeeld Reykjavik of Warschau. Hoewel de reistijd natuurlijk wel oploopt, is het ook met overstap mogelijk om binnen 6 uurtjes vanuit Amsterdam in Moskou te arriveren. Mocht u dichtbij de grens wonen, dan is het zeker de moeite waard om op vliegen.idealo.nl eens te zoeken naar goedkope tickets Keulen (CGN) Moskou (VKO), Düsseldorf (DUS) Moskou (DME) of Frankfurt (FRA) Moskou (MOW). Prijsvechters airberlin en Germanwings bieden op deze routes vaak zeer goedkope vluchten naar Moskou aan.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Moskou

Goedkoopste heenvlucht van € 379,00
Retourvlucht van € 598,00
Vluchttijd min. 03:10 / max. 03:20
Vliegtijd terugvlucht min. 03:35/ max. 03:50
Afstand 2159 km
Vluchten per week 40
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Moskou, alle luchthavens (BKA, DME, SVO, VKO) (MOW)
Land van bestemming Vluchten naar Rusland
Alternatieve routes naar Rusland
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs