Populairste Airline: Air France
10 % van de vluchten op de route Amsterdam – Moskou worden geboekt bij Air France.
Air France
10 %
KLM
7 %
Aeroflot
7 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 60 % kan men besparen.
96 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
15 % van alle boekingen op de route van Amsterdam naar Moskou worden zonder tussenstop gevlogen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 15min, vanaf € 218
15 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
08h 45min, vanaf € 208
12 %
1 tussenstop Minsk-International
05h 05min, vanaf € 202
8 %
Retour al vanaf € 143,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 18-01-20 en terugvlucht; 02-02-20.

€ 143
goedkoop
€ 143
duur
€ 378

Vlucht van Amsterdam naar Moskou

De vliegroute Amsterdam Moskou brengt u binnen korte tijd in een totaal andere cultuur. De hoofstad van Rusland is een wereldstad met een rijke historie. In het middelpunt ligt het Rode Plein, waar u de paleizen, kathedralen en parlementsgebouwen van het Kremlin vindt. Ook hier te bewonderen is de Pokrov- of Basiliuskathedraal: een absoluut meesterwerk van de Russische architectuur. Geniet in het Bolshoi theater van een romantische opera- of balletvoorstelling, of bezoek het Russisch staatscircus voor een onvergetelijke ervaring!

...

Luchthavens in Moskou

Er liggen maar liefst vijf luchthavens rondom Moskou, waarvan er drie de belangrijkste zijn wat betreft vluchten uit Nederland. Dat zijn Sjeremetjevo (SVO), Domodedovo (DME) en Vnoekovo (VKO). Wanneer u op vliegen.idealo.nl simpelweg de code MOW invoert als bestemming, dan krijgt u de voordeligste vluchten te zien naar elk van deze luchthavens. Luchthaven Sjeremetjevo ligt op 29 kilometer ten noordwesten van Moskou. U reist verder naar de stad per taxi, minibus, bus of trein. Op 35 kilometer ten zuiden van Moskou ligt de grootste luchthaven van Moskou, Domodevodo. Hiervandaan rijden er busjes naar het dichtstbijzijnde metrostation; ook rijdt er twee keer per uur een trein die u naar het centrum van Moskou brengt.

...

Goedkope vliegtickets AMS MOW

Directe vluchten van Amsterdam (AMS) naar Moskou (SVO) worden vier keer per dag aangeboden door Aeroflot en KLM. De vliegduur is ongeveer 3 uur en een kwartier. Voordelige tickets Amsterdam Moskou zijn vaak diegenen met een tussenstop, in bijvoorbeeld Reykjavik of Warschau. Hoewel de reistijd natuurlijk wel oploopt, is het ook met overstap mogelijk om binnen 6 uurtjes vanuit Amsterdam in Moskou te arriveren. Mocht u dichtbij de grens wonen, dan is het zeker de moeite waard om op vliegen.idealo.nl eens te zoeken naar goedkope tickets Keulen (CGN) Moskou (VKO), Düsseldorf (DUS) Moskou (DME) of Frankfurt (FRA) Moskou (MOW). Prijsvechters airberlin en Germanwings bieden op deze routes vaak zeer goedkope vluchten naar Moskou aan.

...