Populairste Airline: Air France
De route Amsterdam – St. Petersburg word het meeste geboekt bij Air France.
Air France
12 %
KLM
6 %
Aeroflot
2 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
0 dagen voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
Het laagst zijn de ticketprijzen vrijdag. Hier reis je tot 26 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
14 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Parijs-Charles de Gaulle.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
08h 40min, vanaf € 218
14 %
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 198
9 %
1 tussenstop Riga International Airport
04h 50min, vanaf € 167
8 %
Retour al vanaf € 125,00
Als je reis begint op 20-03-20 en je de terugreis op 25-03-20 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 125,00.

€ 125
goedkoop
€ 125
duur
€ 499

Vlucht van Amsterdam naar Sint Petersburg

Sint Petersburg wordt wel de meest westerse stad van Rusland genoemd. Misschien is de vliegroute Amsterdam Sint Petersburg daarom wel zo populair bij veel Nederlanders. Sint Petersburg (tot 1991 Leningrad) spreekt tot de verbeelding als Ruslands hoofdstad tijdens het regime van de Tsaren. Op vliegen.idealo.nl vindt U gemakkelijk en snel de beste aanbiedingen voor een vliegticket van Amsterdam naar Sint Petersburg. Deze betoverende stad is bijzonder omdat de originele architectuur uit de 18e en 19e eeuw grotendeels intact is gebleven. Met name de russisch-orthodoxe kathedralen, zoals bijvoorbeeld de Petrus- en Pauluskathedraal, zijn zeer indrukwekkend. Het grootste museum van Sint Petersburg is de Hermitage aan de rivier de Neva, met kunstwerken van grootheden als Rembrandt, Da Vinci en Matisse. Ook heeft u in deze stad de mogelijkheid om de voormalige woningen van wereldberoemde schrijvers als Dostojevski en Nabokov te bezoeken. Dit alles en meer maakt van Sint Petersburg de ideale stedenrip voor cultuurliefhebbers!

...

Vliegtijd Amsterdam Sint Petersburg

Wanneer u kiest voor een directe vlucht naar Sint Petersburg, dan arriveert u binnen 4 uurtjes op Poelkovo Luchthaven. Dit geldt voor zowel een vlucht vanaf Schiphol alsook voor vluchten vanaf Düsseldorf en Frankfurt. Voor vluchten met een tussenstop loopt de vliegduur sterk uiteen. Maar zelfs mét een tussenstop, in bijvoorbeeld Reykjavik of Warschau, is het mogelijk om binnen 6 of 8 uur in Sint Petersburg te zijn. Houdt u rekening met het tijdsverschil; in Sint Petersburg is het 3 uur later dan in Amsterdam.

...

Goedkope vliegtickets AMS LED

Directe vluchten Amsterdam (AMS) Sint Petersburg (LED) worden verzorgd door Rossiya Airlines en KLM. Woont u dichtbij de grens, dan is het ook de moeite waard om te zoeken naar voordelige vluchten vanuit Düsseldorf (DUS) en Frankfurt (FRA) naar Sint Petersburg. Luchtvaartmaatschappijen Lufthansa, AirBerlin en Rossiya verzorgen op deze routes directe verbindingen. In Sint Petersburg komt u aan bij Terminal 2 van Luchthaven Poelkovo, op ongeveer 17 km vanaf het centrum. De stad is dan goed te bereiken via de buslijnen 13 en 39, of via de speciale "Marshrutka" minibusjes.

...