Vluchten naar Düsseldorf

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Düsseldorf

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Düsseldorf DUS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Düsseldorf zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Düsseldorf reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Düsseldorf?

Vliegen vanuit Nederland naar Düsseldorf kan rechtstreeks vanaf Amsterdam. Dan duurt de vlucht een klein uur. Wie een tussenstop prima vindt, kan ook vertrekken vanaf Eindhoven of Rotterdam. Er zijn veel maatschappijen die reizigers dagelijks naar Düsseldorf International Airport brengen, zoals KLM, Lufthansa, Transavia, TUI, Air France, British Airways, Easyjet Switzerland en SAS. Dat betekent veel keuze uit vertrektijden. En dat is wel zo praktisch bij het plannen van een stedentripje of kort zakelijk bezoek aan deze Duitse stad.

Wat is de beste tijd om naar Düsseldorf te reizen?

Een stedentrip naar deze stad kan het hele jaar door, al kan het er in de zomer druk en warm zijn. Liefhebbers van Duitse kerstmarkten gaan in de winter. De sfeervolle en zeer populaire kerstmarkt met veel kerstmuziek en oude ambachten vindt elke jaar plaats van eind november tot januari.

Wat mag men in Düsseldorf niet missen?

Het indrukwekkende oude gedeelte van Düsseldorf is prima lopend te bezichtigen. Sla vooral het oude stadhuis, de Lambertus Basiliek en de kasteeltoren niet over. Cultuurliefhebbers kunnen daarnaast ook een bezoekje brengen aan kasteel Jägerhof, de Kreuzherrenkirche en de Kaiserpfalz. Shoppen kan ook prima in Düsseldorf. Twee straten vol betaalbare en minder betaalbare winkels zijn de Schadowstraße en de Königsallee. De dorst lessen met een altbier na een dag rondlopen of shoppen kan prima bij een van de vele huisbrouwerijen.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Düsseldorf
Luchthaven
Alternatieve luchthavens
Alternatieve routes naar Duitsland