Londen

Londen-Heathrow, slechts een uurtje vliegen vanaf Nederland en je bent in één van de beroemdste steden ter wereld. 

...

De stad van de Big Ben

Londen heeft veel bezienswaardigheden, de bekendste is voor velen de Big Ben, misschien wel de beroemdste klokkentoren ter wereld. Maar ook het Buckingham Palace, Tower Bridge, West Minster Abbey en de St. Paul's Cathedral zijn voor veel mensen een reden om een bezoek aan deze stad te brengen.

Feesten in Londen

In een wereldstad als Londen zijn altijd genoeg feesten en festivals. We hebben de leukste hier voor jou op een rijtje gezet:

Notting Hill Carnival August Bank Holiday Chinees Nieuwjaar London Marathon Boatrace Londen
...

Waar moet je rekening mee houden als je naar Londen wilt?

Let er op dat als je met de auto de stad wilt bezoeken je motorvoertuig heffing moet betalen. Deze heffing geldt op doordeweekse dagen tussen 07.00 en 18.00 uur en kost ongeveer £ 11. Londen is een relatief dure stad. Houdt er rekening mee dat de prijzen in supermarkten, voor eten in restaurants en drinken in bars wel zo'n 100 tot 150% hoger liggen dan in Nederland.

...

Vervoer in Londen

Wanneer je met het vliegtuig reist en je komt aan op Heathrow Airport, dan is de goedkoopste optie om met de metro naar het centrum te gaan. Dit is de Piccadilly lijn en hij vertrekt vanaf terminals 1,2 en 3. Met ongeveer 30 minuten ben je in het centrum van Londen. Een enkele reis kost zo'n £ 6. Er is ook nog een snellere optie om vanaf het vliegveld in het centrum te komen, namelijk met de Heathrow Express, deze vertrekt ook vanaf terminals 1,2 en 3. Voor ongeveer £ 26 ben je met zo'n 15 minuten in het centrum. Een andere mogelijkheid is om de taxi te nemen, dit kost ongeveer £ 33 en de reistijd is plus minus 40 minuten. 

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugsort und Datum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound