Populairste Airline: KLM
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Londen-City reizen het liefste met KLM.
KLM
33 %
British Airways
22 %
flybe
15 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 4 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 64 % besparen.
123 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want zaterdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Londen-City vliegen 71 % van alle reizigers vanaf Amsterdam zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 10min, vanaf € 80
71 %
1 tussenstop Zürich
25h 20min, vanaf € 162
13 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
04h 55min, vanaf € 173
6 %
Retour al vanaf € 80,00
Als je reis begint op 10-08-19 en je de terugreis op 10-09-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 80,00.

€ 80
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Een citytrip naar Londen-City

Londen is een ideale bestemming voor een leuke citytrip. Het ligt dichtbij, is makkelijk te bereiken en toch een compleet andere cultuur. Je kan zelfs een dagje naar Londen gaan als je dat zou willen. Natuurlijk hebben wij wat handige informatie om te weten voor je reis naar Londen, die vindt je hieronder.

...

Wat is de leukste tijd om naar Londen te gaan?

De beste tijd om naar Londen te reizen is afhankelijk van je eigen voorkeuren en wensen. Sommigen gaan liever in een rustige periode, terwijl anderen juist de feestdagen en festivals opzoeken. Daarom hebben wij deze voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt er in februari het Chinese Nieuwjaar gevierd, is er in april een marathon en bootrace en zijn er het Notting Hill Carnival en August Bank Holiday in augustus. 

...

Wat moet ik weten voor ik naar Londen ga?

Je kan met het vliegtuig, de boot en de auto naar Londen. Kies je voor reizen met je eigen auto, let dan op dat er doordeweeks van 7 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds ongeveer £11 motorvoertuig heffing gevraagd wordt voor het rijden door de binnenstad. Daarnaast is Londen best een dure stad, voor het levensonderhoud moet je al gauw 100 tot 150% van de Nederlandse tarieven rekenen. 

...

Wat moet ik weten als ik in Londen ben?

Mocht je wel met het vliegtuig naar Londen reizen, dan kun je op verschillende manieren van de luchthaven naar het centrum reizen. Zo kan je de DLR (Dockland Light Railway) naar Canning Town of Woolwich Arsenal nemen en daar de overstap maken naar het London Subway System voor de verbinding naar het centrum. Dit duurt ongeveer een half uurtje. Ook kun je een taxi nemen, dit gaat sneller en kost ongeveer 40 pond. Voor een overnachting kan je kiezen tussen verschillende soorten hotels. In de goedkopere hotels heb je een kamer vanaf £20 per nacht. De duurdere hotels zijn vanaf £40 per nacht. Voor het vervoer in Londen zelf kun je kiezen voor de bus, trein of metro. Een enkele reis is ongeveer £5.70. Ook kun je voor ongeveer £15 een dagkaart kopen. Kies je voor de taxi dan is het goed om te weten dat de prijzen hier 50% hoger liggen dan in Nederland.

...