Vluchten van Amsterdam naar Kayseri

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Kayseri

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Kayseri (ASR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Kayseri starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Kayseri te vinden

Populairste Airline: Pegasus Airlines
De route Amsterdam – Kayseri word het meeste geboekt bij Pegasus Airlines.
Pegasus Airlines
34 %
Sun Express
28 %
Turkish Airlines
19 %
Goedkoopste weekdag: maandag
De prijzen variëren per dag van de week. maandag zijn vliegtickets tot 34 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Met 49 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Istanbul - Sabiha Gökcen favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
16h 20min, vanaf € 240
49 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
14h 50min, vanaf € 342
16 %
2 tussenstops Belgrado (Beograd) Istanbul New Airport
36h 00min, vanaf € 508
13 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Kayseri

Op reis naar Kayseri

Kayseri, gelegen in het midden van Turkije, is een grote industriële stad die vaak wordt bezocht op doorreis naar bijvoorbeeld Cappadocië. Toch is Kayseri zeker de moeite waard als reisbestemming, aangezien er verscheidene bezienswaardigheden zijn die garant staan voor een mooie vakantie.

De beste tijd om naar Kayseri te reizen

Het is altijd lastig het ideale tijdstip van een reis te vinden, aangezien dat onder andere afhankelijk is van het klimaat ter plaatse. In de winter wordt het in Kayseri bijzonder koud en nat, terwijl het vanaf het voorjaar tot de herfst beduidend warmer en droger is. Wat het klimaat betreft is dus de winterperiode minder geschikt voor een reis naar Kayseri dan de rest van het jaar. Afgezien van het klimaat, spelen ook bijzondere gebeurtenissen een rol. Zo zijn er verscheidene feestdagen die zeker een bezoek waard zijn, zoals de bevrijding van Atatürk (19 mei) of de herdenking van de Turkse bevrijdingsoorlog van 1923 (30 augustus). Ook zijn er variabele feestdagen zoals het slachtfeest en het suikerfeest, die afhankelijk zijn van de islamitische maankalender.

Voorbereiding voor de reis

De voorbereiding van de reis naar Kayseri is het aanvragen van een visum en het controleren van de benodigde inentingen. Wat de prijzen betreft is Kayseri voordeliger dan Nederland. Producten die worden ingevoerd (textiel, apparaten etc.) zijn ongeveer gelijkwaardig geprijsd, maar locale producten zijn relatief laag geprijsd. Voedsel is ook goedkoper dan in Nederland en het eten in restaurants is ongeveer de helft van de prijs die je in Nederland betaalt.

Verblijfplaatsen en vervoer

In Turkije geldt de TRY (Turkse lire) als betaalmiddel. Een gemiddeld 3-sterren hotel kost ongeveer 120 TRY per nacht. Vanaf de luchthaven zijn er verschillende manieren om naar de stad te gaan. Er zijn drie buslijnen, een HAVAS shuttlebus en uiteraard kun je gebruikmaken van een taxi. De gewone buslijnen kosten allemaal ongeveer 2 TRY per rit. Taxi's hanteren normaal gesproken een starttarief voor de eerste drie kilometer van ongeveer 15 TRY, plus 5 TRY voor elke extra kilometer.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Kayseri

Goedkoopste heenvlucht van € 151,00
Retourvlucht van € 221,99
Afstand 2799 km
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Kayseri Erkilet (ASR)
Land van bestemming Vluchten naar Turkije
Alternatieve vluchten naar Kayseri
Populaire bestemmingen voor doorreizen