Populairste Airline: Turkish Airlines
Op de vliegroute Amsterdam – Kayseri kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Turkish Airlines.
Turkish Airlines
43 %
Sun Express
4 %
Pegasus Airlines
3 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 5 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 35 % besparen.
162 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Een vlucht met tussenstop in Istanbul - Sabiha Gökcen is met 52 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
16h 20min, vanaf € 147
52 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
06h 00min, vanaf € 201
28 %
directe vlucht
04h 05min, vanaf € 176
7 %
Retour al vanaf € 147,00
Wie bijvoorbeeld op 10-12-19 heen en op 17-12-19 terugvliegt, reist voor € 147,00 bijzonder gunstig.

€ 147
goedkoop
€ 147
duur
€ 383

Op reis naar Kayseri

Kayseri, gelegen in het midden van Turkije, is een grote industriële stad die vaak wordt bezocht op doorreis naar bijvoorbeeld Cappadocië. Toch is Kayseri zeker de moeite waard als reisbestemming, aangezien er verscheidene bezienswaardigheden zijn die garant staan voor een mooie vakantie.

...

De beste tijd om naar Kayseri te reizen

Het is altijd lastig het ideale tijdstip van een reis te vinden, aangezien dat onder andere afhankelijk is van het klimaat ter plaatse. In de winter wordt het in Kayseri bijzonder koud en nat, terwijl het vanaf het voorjaar tot de herfst beduidend warmer en droger is. Wat het klimaat betreft is dus de winterperiode minder geschikt voor een reis naar Kayseri dan de rest van het jaar. Afgezien van het klimaat, spelen ook bijzondere gebeurtenissen een rol. Zo zijn er verscheidene feestdagen die zeker een bezoek waard zijn, zoals de bevrijding van Atatürk (19 mei) of de herdenking van de Turkse bevrijdingsoorlog van 1923 (30 augustus). Ook zijn er variabele feestdagen zoals het slachtfeest en het suikerfeest, die afhankelijk zijn van de islamitische maankalender.

...

Voorbereiding voor de reis

De voorbereiding van de reis naar Kayseri is het aanvragen van een visum en het controleren van de benodigde inentingen. Wat de prijzen betreft is Kayseri voordeliger dan Nederland. Producten die worden ingevoerd (textiel, apparaten etc.) zijn ongeveer gelijkwaardig geprijsd, maar locale producten zijn relatief laag geprijsd. Voedsel is ook goedkoper dan in Nederland en het eten in restaurants is ongeveer de helft van de prijs die je in Nederland betaalt.

...

Verblijfplaatsen en vervoer

In Turkije geldt de TRY (Turkse lire) als betaalmiddel. Een gemiddeld 3-sterren hotel kost ongeveer 120 TRY per nacht. Vanaf de luchthaven zijn er verschillende manieren om naar de stad te gaan. Er zijn drie buslijnen, een HAVAS shuttlebus en uiteraard kun je gebruikmaken van een taxi. De gewone buslijnen kosten allemaal ongeveer 2 TRY per rit. Taxi's hanteren normaal gesproken een starttarief voor de eerste drie kilometer van ongeveer 15 TRY, plus 5 TRY voor elke extra kilometer.

...