Vluchten van Amsterdam naar Kayseri

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Kayseri te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
27 % van de vluchten op de route Amsterdam – Kayseri worden geboekt bij Turkish Airlines.
Turkish Airlines
27 %
Pegasus Airlines
2 %
Sun Express
2 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 6 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 35 % kan men besparen.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De prijzen variëren per dag van de week. maandag zijn vliegtickets tot 15 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Met 29 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Istanbul - Sabiha Gökcen favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
08h 00min, vanaf € 163
29 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
06h 25min, vanaf € 226
24 %
2 tussenstops Frankfurt-Main Istanbul New Airport
10h 50min, vanaf € 407
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Kayseri

Op reis naar Kayseri

Kayseri, gelegen in het midden van Turkije, is een grote industriële stad die vaak wordt bezocht op doorreis naar bijvoorbeeld Cappadocië. Toch is Kayseri zeker de moeite waard als reisbestemming, aangezien er verscheidene bezienswaardigheden zijn die garant staan voor een mooie vakantie.

De beste tijd om naar Kayseri te reizen

Het is altijd lastig het ideale tijdstip van een reis te vinden, aangezien dat onder andere afhankelijk is van het klimaat ter plaatse. In de winter wordt het in Kayseri bijzonder koud en nat, terwijl het vanaf het voorjaar tot de herfst beduidend warmer en droger is. Wat het klimaat betreft is dus de winterperiode minder geschikt voor een reis naar Kayseri dan de rest van het jaar. Afgezien van het klimaat, spelen ook bijzondere gebeurtenissen een rol. Zo zijn er verscheidene feestdagen die zeker een bezoek waard zijn, zoals de bevrijding van Atatürk (19 mei) of de herdenking van de Turkse bevrijdingsoorlog van 1923 (30 augustus). Ook zijn er variabele feestdagen zoals het slachtfeest en het suikerfeest, die afhankelijk zijn van de islamitische maankalender.

Voorbereiding voor de reis

De voorbereiding van de reis naar Kayseri is het aanvragen van een visum en het controleren van de benodigde inentingen. Wat de prijzen betreft is Kayseri voordeliger dan Nederland. Producten die worden ingevoerd (textiel, apparaten etc.) zijn ongeveer gelijkwaardig geprijsd, maar locale producten zijn relatief laag geprijsd. Voedsel is ook goedkoper dan in Nederland en het eten in restaurants is ongeveer de helft van de prijs die je in Nederland betaalt.

Verblijfplaatsen en vervoer

In Turkije geldt de TRY (Turkse lire) als betaalmiddel. Een gemiddeld 3-sterren hotel kost ongeveer 120 TRY per nacht. Vanaf de luchthaven zijn er verschillende manieren om naar de stad te gaan. Er zijn drie buslijnen, een HAVAS shuttlebus en uiteraard kun je gebruikmaken van een taxi. De gewone buslijnen kosten allemaal ongeveer 2 TRY per rit. Taxi's hanteren normaal gesproken een starttarief voor de eerste drie kilometer van ongeveer 15 TRY, plus 5 TRY voor elke extra kilometer.

Informatie over de vlucht Amsterdam - Kayseri
Vluchtinformatie Amsterdam - Kayseri
  • Afstand: 2799 km
Topvliegroutes