Vluchten van Amsterdam naar Kayseri

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Kayseri te vinden

Populairste Airline: Sun Express
Sun Express, Pegasus Airlines en Turkish Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 85 % het meest geboekt.
Sun Express
34 %
Pegasus Airlines
31 %
Turkish Airlines
20 %
Tip: 15 dagen voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 15 dagen voor vertrek. Zo kan men tot 33 % besparen.
15 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De prijzen variëren per dag van de week. dinsdag zijn vliegtickets tot 33 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Van alle vluchten is de route via Istanbul - Sabiha Gökcen met 48 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
06h 50min, vanaf € 185
48 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
08h 40min, vanaf € 258
16 %
directe vlucht
04h 00min, vanaf € 186
15 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Kayseri

Op reis naar Kayseri

Kayseri, gelegen in het midden van Turkije, is een grote industriële stad die vaak wordt bezocht op doorreis naar bijvoorbeeld Cappadocië. Toch is Kayseri zeker de moeite waard als reisbestemming, aangezien er verscheidene bezienswaardigheden zijn die garant staan voor een mooie vakantie.

De beste tijd om naar Kayseri te reizen

Het is altijd lastig het ideale tijdstip van een reis te vinden, aangezien dat onder andere afhankelijk is van het klimaat ter plaatse. In de winter wordt het in Kayseri bijzonder koud en nat, terwijl het vanaf het voorjaar tot de herfst beduidend warmer en droger is. Wat het klimaat betreft is dus de winterperiode minder geschikt voor een reis naar Kayseri dan de rest van het jaar. Afgezien van het klimaat, spelen ook bijzondere gebeurtenissen een rol. Zo zijn er verscheidene feestdagen die zeker een bezoek waard zijn, zoals de bevrijding van Atatürk (19 mei) of de herdenking van de Turkse bevrijdingsoorlog van 1923 (30 augustus). Ook zijn er variabele feestdagen zoals het slachtfeest en het suikerfeest, die afhankelijk zijn van de islamitische maankalender.

Voorbereiding voor de reis

De voorbereiding van de reis naar Kayseri is het aanvragen van een visum en het controleren van de benodigde inentingen. Wat de prijzen betreft is Kayseri voordeliger dan Nederland. Producten die worden ingevoerd (textiel, apparaten etc.) zijn ongeveer gelijkwaardig geprijsd, maar locale producten zijn relatief laag geprijsd. Voedsel is ook goedkoper dan in Nederland en het eten in restaurants is ongeveer de helft van de prijs die je in Nederland betaalt.

Verblijfplaatsen en vervoer

In Turkije geldt de TRY (Turkse lire) als betaalmiddel. Een gemiddeld 3-sterren hotel kost ongeveer 120 TRY per nacht. Vanaf de luchthaven zijn er verschillende manieren om naar de stad te gaan. Er zijn drie buslijnen, een HAVAS shuttlebus en uiteraard kun je gebruikmaken van een taxi. De gewone buslijnen kosten allemaal ongeveer 2 TRY per rit. Taxi's hanteren normaal gesproken een starttarief voor de eerste drie kilometer van ongeveer 15 TRY, plus 5 TRY voor elke extra kilometer.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Kayseri

Goedkoopste heenvlucht van € 75,09
Retourvlucht van € 185,00
Afstand 2799 km
Vertrekluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Kayseri Erkilet (ASR)
Land van bestemming Turkije
Alternatieve routes naar Turkije
Alternatieve vluchten naar Kayseri
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs