Populairste Airline: Turkish Airlines
Turkish Airlines is met 22 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Turkish Airlines
22 %
Sun Express
3 %
Corendon Airlines
2 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 53 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
96 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn woensdag. Op deze dagen kan tot 8 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Istanboel
37 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Istanboel.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanboel Atatürk
07h 10min, vanaf € 146
37 %
1 tussenstop Moskou-Sjeremetjevo
18h 05min, vanaf € 229
19 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
06h 40min, vanaf € 155
17 %
Retour al vanaf € 146,00
Als je reis begint op 14-03-19 en je de terugreis op 21-03-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 146,00.

€ 146
goedkoop
€ 138
duur
€ 353

Antalya, hoofdstad van Antalya

Antalya is een populaire vakantiebestemming in Turkije. Als hoofdstad van de gelijknamige provincie vindt je in de deze plek aan de Turkse Riviera niet alleen strand, maar ook een historisch centrum vol moskeeën en pleinen.

...

Antalya, stad van festivals en feesten

Door haar prominente plaats in de regio en provincie worden in Antalya feestdagen en festivals groots gevierd. Dit maakt dat er enkele tijden van het jaar zijn waarop een bezoek aan Antalya meer is dan genieten van het weer, strand en de historie. Zo is het tijdens de Herdenking van Atatürk, op 19 mei, feest in de stad. Met vele activiteiten rondom jongeren en sport kan je, onder andere, een halve marathon bezoeken.

Op 29 Oktober viert men in Antalya, net als in de rest van Turkije, de Dag van de Republiek. Een dag die begint met een kranslegging en minuut stilte voor Vader des Vaderlands Atatürk, neemt al snel een feestelijke wending met veel vlagvertoon en optochten.

Het Offerfeest en het Suikerfeest vinden elk jaar op andere dagen plaats, maar zijn altijd een interessante periode om Antalya te bezoeken. De dagen, waarbij gastvrijheid en eten centraal staan, zijn een uitstekende gelegenheid om ook op culinair vlak van de stad te genieten.

...

Goedkoop eten in Antalya

Als grote stad heeft Antalya gelegenheden om te eten op vele verschillende prijs en kwaliteitsniveaus. Wil je goedkoop en goed eten? Dan kan dat voor ongeveer 8 TRY onder andere in de straten Atatürk Cadessi en Cumhuriyet.

...

Goedkoop verblijven in Antalya

De prijs van je accommodatie in Antalya wordt voor een groot deel bepaald door de locatie, waarbij verblijven aan de stranden van Kundu en Lara beginnen bij 70 TRY terwijl je in het centrum vanaf 40 TRY al terecht kan.

...