Populairste Airline: Sun Express
Sun Express, Transavia en Corendon Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 10 % het meest geboekt.
Sun Express
4 %
Transavia
3 %
Corendon Airlines
3 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 6 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 47 % besparen.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het laagst zijn de ticketprijzen woensdag. Hier reis je tot 13 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Istanbul
Met 21 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Istanbul favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul New Airport
07h 10min, vanaf € 187
21 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
06h 05min, vanaf € 176
14 %
Retour al vanaf € 156,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 19-06-19 inclusief terugvlucht op 26-06-19 is op dit moment € 156,00.

€ 156
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Antalya, hoofdstad van Antalya

Antalya is een populaire vakantiebestemming in Turkije. Als hoofdstad van de gelijknamige provincie vindt je in de deze plek aan de Turkse Riviera niet alleen strand, maar ook een historisch centrum vol moskeeën en pleinen.

...

Antalya, stad van festivals en feesten

Door haar prominente plaats in de regio en provincie worden in Antalya feestdagen en festivals groots gevierd. Dit maakt dat er enkele tijden van het jaar zijn waarop een bezoek aan Antalya meer is dan genieten van het weer, strand en de historie. Zo is het tijdens de Herdenking van Atatürk, op 19 mei, feest in de stad. Met vele activiteiten rondom jongeren en sport kan je, onder andere, een halve marathon bezoeken.

Op 29 Oktober viert men in Antalya, net als in de rest van Turkije, de Dag van de Republiek. Een dag die begint met een kranslegging en minuut stilte voor Vader des Vaderlands Atatürk, neemt al snel een feestelijke wending met veel vlagvertoon en optochten.

Het Offerfeest en het Suikerfeest vinden elk jaar op andere dagen plaats, maar zijn altijd een interessante periode om Antalya te bezoeken. De dagen, waarbij gastvrijheid en eten centraal staan, zijn een uitstekende gelegenheid om ook op culinair vlak van de stad te genieten.

...

Goedkoop eten in Antalya

Als grote stad heeft Antalya gelegenheden om te eten op vele verschillende prijs en kwaliteitsniveaus. Wil je goedkoop en goed eten? Dan kan dat voor ongeveer 8 TRY onder andere in de straten Atatürk Cadessi en Cumhuriyet.

...

Goedkoop verblijven in Antalya

De prijs van je accommodatie in Antalya wordt voor een groot deel bepaald door de locatie, waarbij verblijven aan de stranden van Kundu en Lara beginnen bij 70 TRY terwijl je in het centrum vanaf 40 TRY al terecht kan.

...