Populairste Airline: bv. Transavia, Corendon Airlines, Sun Express
Op de route Amsterdam – Antalya word bij voorkeur met Transavia gevlogen.
Transavia
4 %
Corendon Airlines
4 %
Sun Express
4 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 4 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 189,00.
132 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: november
De maand waarin men van Amsterdam naar Antalya reist bepaald de prijs van het ticket. De gunstigste vluchten op deze route worden in november gevlogen.
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want woensdags zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Istanboel
Met 32 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Istanboel favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanboel Atatürk
07h 30min, vanaf € 170
32 %
directe vlucht
03h 45min, vanaf € 173
19 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
05h 45min, vanaf € 172
15 %
Retour al vanaf € 170,00
Als je reis begint op 03.11.2018 en je de terugreis op 10.11.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 170,00. vergeleken met de gemiddelde prijs, bespaart u op dit moment 30 %.

€ 170
goedkoop
€ 138
duur
€ 381

Antalya, hoofdstad van Antalya

Antalya is een populaire vakantiebestemming in Turkije. Als hoofdstad van de gelijknamige provincie vindt je in de deze plek aan de Turkse Riviera niet alleen strand, maar ook een historisch centrum vol moskeeën en pleinen.

...

Antalya, stad van festivals en feesten

Door haar prominente plaats in de regio en provincie worden in Antalya feestdagen en festivals groots gevierd. Dit maakt dat er enkele tijden van het jaar zijn waarop een bezoek aan Antalya meer is dan genieten van het weer, strand en de historie. Zo is het tijdens de Herdenking van Atatürk, op 19 mei, feest in de stad. Met vele activiteiten rondom jongeren en sport kan je, onder andere, een halve marathon bezoeken.

Op 29 Oktober viert men in Antalya, net als in de rest van Turkije, de Dag van de Republiek. Een dag die begint met een kranslegging en minuut stilte voor Vader des Vaderlands Atatürk, neemt al snel een feestelijke wending met veel vlagvertoon en optochten.

Het Offerfeest en het Suikerfeest vinden elk jaar op andere dagen plaats, maar zijn altijd een interessante periode om Antalya te bezoeken. De dagen, waarbij gastvrijheid en eten centraal staan, zijn een uitstekende gelegenheid om ook op culinair vlak van de stad te genieten.

...

Goedkoop eten in Antalya

Als grote stad heeft Antalya gelegenheden om te eten op vele verschillende prijs en kwaliteitsniveaus. Wil je goedkoop en goed eten? Dan kan dat voor ongeveer 8 TRY onder andere in de straten Atatürk Cadessi en Cumhuriyet.

...

Goedkoop verblijven in Antalya

De prijs van je accommodatie in Antalya wordt voor een groot deel bepaald door de locatie, waarbij verblijven aan de stranden van Kundu en Lara beginnen bij 70 TRY terwijl je in het centrum vanaf 40 TRY al terecht kan.

...