Populairste Airline: Sun Express
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Antalya reizen het liefste met Sun Express.
Sun Express
5 %
Transavia
4 %
Pegasus Airlines
3 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Om 61 % te besparen boekt u uw ticket het beste 6 maanden voor vertrek .
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want woensdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Istanboel
De met 30 % meest geliefde route vanaf Amsterdam naar Antalya gaat via Istanboel.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanboel Atatürk
07h 10min, vanaf € 174
30 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
08h 55min, vanaf € 157
17 %
directe vlucht
03h 45min, vanaf € 174
17 %
Retour al vanaf € 157,00
Wie bijvoorbeeld op 07.02.2019 heen en op 14.02.2019 terugvliegt, reist voor € 157,00 bijzonder gunstig.

€ 157
goedkoop
€ 138
duur
€ 356

Antalya, hoofdstad van Antalya

Antalya is een populaire vakantiebestemming in Turkije. Als hoofdstad van de gelijknamige provincie vindt je in de deze plek aan de Turkse Riviera niet alleen strand, maar ook een historisch centrum vol moskeeën en pleinen.

...

Antalya, stad van festivals en feesten

Door haar prominente plaats in de regio en provincie worden in Antalya feestdagen en festivals groots gevierd. Dit maakt dat er enkele tijden van het jaar zijn waarop een bezoek aan Antalya meer is dan genieten van het weer, strand en de historie. Zo is het tijdens de Herdenking van Atatürk, op 19 mei, feest in de stad. Met vele activiteiten rondom jongeren en sport kan je, onder andere, een halve marathon bezoeken.

Op 29 Oktober viert men in Antalya, net als in de rest van Turkije, de Dag van de Republiek. Een dag die begint met een kranslegging en minuut stilte voor Vader des Vaderlands Atatürk, neemt al snel een feestelijke wending met veel vlagvertoon en optochten.

Het Offerfeest en het Suikerfeest vinden elk jaar op andere dagen plaats, maar zijn altijd een interessante periode om Antalya te bezoeken. De dagen, waarbij gastvrijheid en eten centraal staan, zijn een uitstekende gelegenheid om ook op culinair vlak van de stad te genieten.

...

Goedkoop eten in Antalya

Als grote stad heeft Antalya gelegenheden om te eten op vele verschillende prijs en kwaliteitsniveaus. Wil je goedkoop en goed eten? Dan kan dat voor ongeveer 8 TRY onder andere in de straten Atatürk Cadessi en Cumhuriyet.

...

Goedkoop verblijven in Antalya

De prijs van je accommodatie in Antalya wordt voor een groot deel bepaald door de locatie, waarbij verblijven aan de stranden van Kundu en Lara beginnen bij 70 TRY terwijl je in het centrum vanaf 40 TRY al terecht kan.

...