Populairste Airline: Pegasus Airlines
Pegasus Airlines is met 67 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Pegasus Airlines
67 %
Corendon Airlines
33 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Om 21 % te besparen boekt u uw ticket het beste 4 maanden voor vertrek .
130 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
Een vlucht met tussenstop in Istanbul - Sabiha Gökcen is met 67 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
08h 00min, vanaf € 179
67 %
Retour al vanaf € 179,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 13-03-19 inclusief terugvlucht op 22-03-19 is op dit moment € 179,00.

€ 179
goedkoop
€ 179
duur
€ 700

Parel in Turkije

Antalya is een stad in Turkije en is ook de hoofdstad van de gelijknamige provincie Antalya. Het ligt in het zuidwesten van Turkije en staat bekend als een grote internationale badplaats. Vooral in de zomer weten liefhebbers van watersport en zonaanbidders hun weg te vinden naar de stranden van Antalya.

...

Dé tijd om naar Antalya te reizen

Gezien het klimaat kan men vooral goed tussen de lente en de herfst naar Antalya reizen. Gedurende deze periode vinden ook verschillende feestdagen en festivals plaats, zoals de herdenking van Atatürk op 19 mei en de Dag van de Republiek op 29 oktober. Ook het bezoeken van het offerfeest en het suikerfeest is interessant. De data waarop deze plaatsvinden, kan variëren. 

...

Aan te raden bij een bezoek

Het is niet verplicht, maar het wordt wel aanbevolen om je te laten inenten tegen hepetitis A, tyfus, tetanus en difterie. Ook is het belangrijk om te weten dat de mooie spullen van het culturele erfgoed van Antalya niet verhandeld mogen worden. Dit wordt in Antalya gezien als een strafbaar feit. Als je iets leuks ziet op één van de vele markten in de stad, laat je dan niet afschrikken door de prijs. Afdingen is heel normaal op dit soort markten.

...

Praktische zaken

Als je net uit de luchthaven komt, kan je met de shuttle bus gaan of in één van de lijnbussen stappen. De shuttle bus doet ongeveer 30 minuten erover om van de luchthaven naar de stad te rijden. De taxi is ook een optie, maar kan vrij prijzig worden. De taxi's zijn goedkoper dan in Nederland, maar 's nachts heffen de taxi's een extra toeslag van 50%.

Eten in Antalya is niet duur. Vooral in de straten Cumhuriyet en Atatürk Cadessi zijn goedkope eettentjes te vinden die ook nog goed van kwaliteit zijn.

Vanaf 40 TRY kun je overnachten in het oude stadscentrum. De nacht doorbrengen aan de stranden van Kundu en Lara is wat prijziger, maar zeker de moeite waard vanaf ongeveer 70 TRY. 

...