Populairste Airline: Corendon Airlines
Corendon Airlines, Sun Express en TUI Airlines Nederland zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 17 % het meest geboekt.
Corendon Airlines
7 %
Sun Express
6 %
TUI Airlines Nederland
4 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 49 % kan men besparen.
78 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn dinsdag. Op deze dagen kan tot 23 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Istanbul - Sabiha Gökcen
De met 24 % meest geliefde route vanaf Eindhoven naar Antalya gaat via Istanbul - Sabiha Gökcen.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
07h 25min, vanaf € 251
24 %
directe vlucht
03h 55min, vanaf € 296
20 %
1 tussenstop Londen-Stansted Londen-Gatwick
12h 10min, vanaf € 328
15 %
Retour al vanaf € 251,00
Als je reis begint op 10-09-19 en je de terugreis op 17-09-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 251,00.

€ 251
goedkoop
€ 251
duur
€ 705

Vakantiebestemming Antalya

Aan de Turkse Riviera vinden we Antalya. Deze stad vinden we aan de gelijknamige baai en is met zijn prachtige stranden een ware toeristenstad. Antalya is tevens de hoofdstad van de provincie Antalya. In de 2e eeuw vóór Christus werd deze stad gesticht door Attalos de tweede. Deze stad telt meer dan 1 miljoen inwoners en is de grootse badplaats van Turkije. De stranden zijn mooi en groot en er zijn kliffen van wel 12 meter diep.

...

Aangenaam klimaat

Het taurusgebergte dat de stad omgeeft zorgt ervoor dat de koude noordelijke winden wegblijven. Het klimaat in Antalya is het gehele jaar door aangenaam. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot ongeveer 33 graden. Gemiddeld schijnt 300 dagen per jaar de zon. De winterse temperaturen liggen tussen de 13 en 15 graden. De beste tijd om naar Antalya te reizen ligt tussen het voorjaar en het najaar. Belangrijke feestdagen zijn het suikerfeest, de herdenking van Atatürk op 19 mei en de dag van de republiek op 29 oktober.

...

Veilig naar Antalya

Hoewel voor een reis naar Turkije entingen niet verplicht zijn, is het wel aan te raden om ingeënt te zijn tegen tetanus, hepatitis, difterie en tyfus. Om Turkije te bezoeken is een E-visum verplicht. Deze is online aan te vragen voor ongeveer 25 euro. Voor toeristen kan winkelen duur zijn. Het wordt dan ook aanbevolen om altijd af te dingen op markten. Het handelen in cultureel en natuurlijk erfgoed is strafbaar. Uit eten kan al vanaf ongeveer 8 TRY. Een overnachting kost ongeveer 40 TRY per nacht, aan de stranden van Kundu en Lara ongeveer 70 TRY per nacht.

...

Reizen vanaf de luchthaven en met openbaar vervoer

Vanaf de luchthaven kan er een taxi genomen worden. Hoewel de taxirit goedkoper is dan in Nederland, verdient het aanbeveling om vooraf naar de prijs te informeren. Let erop dat het nemen van een taxi in de nachtelijke uren ruim 50 procent duurder is dan overdag. Ook rijden er lijnbussen en een shuttle bus. Een goedkoop alternatief van reizen met openbaar vervoer is de minibus (dolmus). 

...