Populairste Airline: Sun Express
Op de vliegroute Eindhoven – Antalya kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Sun Express.
Sun Express
12 %
Corendon Airlines
6 %
TUI Airlines Nederland
4 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 4 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 46 % besparen.
113 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want woensdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Antalya vliegen 28 % van alle reizigers vanaf Eindhoven zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 45min, vanaf € 213
28 %
1 tussenstop Londen-Stansted Londen-Gatwick
12h 00min, vanaf € 279
18 %
1 tussenstop Istanbul - Sabiha Gökcen
07h 25min, vanaf € 251
12 %
Retour al vanaf € 213,00
Wie bijvoorbeeld op 05-06-19 heen en op 07-06-19 terugvliegt, reist voor € 213,00 bijzonder gunstig.

€ 213
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Vakantiebestemming Antalya

Aan de Turkse Riviera vinden we Antalya. Deze stad vinden we aan de gelijknamige baai en is met zijn prachtige stranden een ware toeristenstad. Antalya is tevens de hoofdstad van de provincie Antalya. In de 2e eeuw vóór Christus werd deze stad gesticht door Attalos de tweede. Deze stad telt meer dan 1 miljoen inwoners en is de grootse badplaats van Turkije. De stranden zijn mooi en groot en er zijn kliffen van wel 12 meter diep.

...

Aangenaam klimaat

Het taurusgebergte dat de stad omgeeft zorgt ervoor dat de koude noordelijke winden wegblijven. Het klimaat in Antalya is het gehele jaar door aangenaam. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot ongeveer 33 graden. Gemiddeld schijnt 300 dagen per jaar de zon. De winterse temperaturen liggen tussen de 13 en 15 graden. De beste tijd om naar Antalya te reizen ligt tussen het voorjaar en het najaar. Belangrijke feestdagen zijn het suikerfeest, de herdenking van Atatürk op 19 mei en de dag van de republiek op 29 oktober.

...

Veilig naar Antalya

Hoewel voor een reis naar Turkije entingen niet verplicht zijn, is het wel aan te raden om ingeënt te zijn tegen tetanus, hepatitis, difterie en tyfus. Om Turkije te bezoeken is een E-visum verplicht. Deze is online aan te vragen voor ongeveer 25 euro. Voor toeristen kan winkelen duur zijn. Het wordt dan ook aanbevolen om altijd af te dingen op markten. Het handelen in cultureel en natuurlijk erfgoed is strafbaar. Uit eten kan al vanaf ongeveer 8 TRY. Een overnachting kost ongeveer 40 TRY per nacht, aan de stranden van Kundu en Lara ongeveer 70 TRY per nacht.

...

Reizen vanaf de luchthaven en met openbaar vervoer

Vanaf de luchthaven kan er een taxi genomen worden. Hoewel de taxirit goedkoper is dan in Nederland, verdient het aanbeveling om vooraf naar de prijs te informeren. Let erop dat het nemen van een taxi in de nachtelijke uren ruim 50 procent duurder is dan overdag. Ook rijden er lijnbussen en een shuttle bus. Een goedkoop alternatief van reizen met openbaar vervoer is de minibus (dolmus). 

...