idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Eindhoven naar Antalya te vinden

Populairste Airline: Sun Express
Op de vliegroute Eindhoven – Antalya kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Sun Express.
Sun Express
9 %
Corendon Airlines
7 %
TUI Airlines Nederland
0 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 0 dagen voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 38 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn woensdag. Op deze dagen kan tot 23 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Amsterdam, Istanbul en Istanbul - Sabiha Gökcen
Van alle vluchten is de route via Amsterdam, Istanbul en Istanbul - Sabiha Gökcen met 28 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Amsterdam Schiphol Istanbul New Airport Istanbul - Sabiha Gökcen
14h 50min, vanaf € 346
28 %
directe vlucht
03h 45min, vanaf € 186
18 %
1 tussenstop Londen-Stansted Londen-Gatwick
15h 00min, vanaf € 233
15 %

Nuttige informatie over de vlucht van Eindhoven naar Antalya

Vakantiebestemming Antalya

Aan de Turkse Riviera vinden we Antalya. Deze stad vinden we aan de gelijknamige baai en is met zijn prachtige stranden een ware toeristenstad. Antalya is tevens de hoofdstad van de provincie Antalya. In de 2e eeuw vóór Christus werd deze stad gesticht door Attalos de tweede. Deze stad telt meer dan 1 miljoen inwoners en is de grootse badplaats van Turkije. De stranden zijn mooi en groot en er zijn kliffen van wel 12 meter diep.

Aangenaam klimaat

Het taurusgebergte dat de stad omgeeft zorgt ervoor dat de koude noordelijke winden wegblijven. Het klimaat in Antalya is het gehele jaar door aangenaam. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot ongeveer 33 graden. Gemiddeld schijnt 300 dagen per jaar de zon. De winterse temperaturen liggen tussen de 13 en 15 graden. De beste tijd om naar Antalya te reizen ligt tussen het voorjaar en het najaar. Belangrijke feestdagen zijn het suikerfeest, de herdenking van Atatürk op 19 mei en de dag van de republiek op 29 oktober.

Veilig naar Antalya

Hoewel voor een reis naar Turkije entingen niet verplicht zijn, is het wel aan te raden om ingeënt te zijn tegen tetanus, hepatitis, difterie en tyfus. Om Turkije te bezoeken is een E-visum verplicht. Deze is online aan te vragen voor ongeveer 25 euro. Voor toeristen kan winkelen duur zijn. Het wordt dan ook aanbevolen om altijd af te dingen op markten. Het handelen in cultureel en natuurlijk erfgoed is strafbaar. Uit eten kan al vanaf ongeveer 8 TRY. Een overnachting kost ongeveer 40 TRY per nacht, aan de stranden van Kundu en Lara ongeveer 70 TRY per nacht.

Reizen vanaf de luchthaven en met openbaar vervoer

Vanaf de luchthaven kan er een taxi genomen worden. Hoewel de taxirit goedkoper is dan in Nederland, verdient het aanbeveling om vooraf naar de prijs te informeren. Let erop dat het nemen van een taxi in de nachtelijke uren ruim 50 procent duurder is dan overdag. Ook rijden er lijnbussen en een shuttle bus. Een goedkoop alternatief van reizen met openbaar vervoer is de minibus (dolmus). 

Informatie over de vlucht Eindhoven - Antalya
Voordelige rechtstreekse vluchten
Vluchtinformatie Eindhoven - Antalya
  • Afstand: 2574 km