Populairste Airline: easyJet
easyJet, KLM en British Airways zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 53 % het meest geboekt.
easyJet
23 %
KLM
16 %
British Airways
14 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 0 dagen voor vertrek. Zo kan men tot 51 % besparen.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. vrijdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn donderdag en vrijdag. Op deze dagen kan tot 7 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 72 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 05min, vanaf € 46
72 %
1 tussenstop Zürich
13h 40min, vanaf € 137
7 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
03h 55min, vanaf € 114
6 %
Retour al vanaf € 46,00
Wie bijvoorbeeld op 24-01-19 heen en op 04-02-19 terugvliegt, reist voor € 46,00 bijzonder gunstig.

€ 46
goedkoop
€ 46
duur
€ 140

Londen: één grote bezienswaardigheid

Rode dubbeldekkerbussen en telefooncellen, zwarte taxi's en de vele Engelse pubs typeren het straatbeeld van Londen. Jaarlijks trekken miljoenen toeristen naar de Engelse hoofdstad en met bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge, de Big Ben of Buckingham Palace kunnen we ze geen ongelijk geven. Een citytrip Londen verveelt immers nooit.

...

London Marathon

Londen mag dan steeds een goede bestemming zijn voor wie een stedentrip boekt, maar toch zijn er een aantal speciale data in het jaar die de stad nog wat extra glans geven. Zo wordt in april de bootrace en de London Marathon gehouden. Deze laatste geldt als een van de grootste loopevenementen ter wereld en lokt dan ook tienduizenden lopers naar de Engelse hoofdstad. Daarnaast is het carnaval in de Londense wijk Notting Hill een aanrader. 

...

Dure stad

Londen is op heel wat verschillende manieren bereikbaar. Naast het vliegtuig of de Eurostar is het ook mogelijk om met je eigen auto naar Londen te reizen. Wie deze reiswijze verkiest dient er wel mee rekening te houden dat er een motorheffing is van ongeveer 11 pond in de binnenstad. En dit van maandag tot vrijdag tussen 07.00 en 18.00.

Dat Londen een toeristische hoofdstad is valt op te merken aan de prijzen op restaurants en in bars. Een maaltijd of drankje zal al snel 100 tot 150% duurder zijn dan in Nederland. 

...

De Underground

Wie met het vliegtuig naar Londen reist vindt met Heathrow Airport de goedkoopste optie op naar het centrum te reizen. Deze is makkelijk bereikbaar met de tube, via de Piccadilly lijn. Vanuit de andere luchthavens is het mogelijk om met de trein naar de binnenstad te reizen.

Eens in het centrum van Londen heb je tal van mogelijkheden om je te verplaatsen. Naast de zwarte taxi's die vaak duur zijn heb je deunderground, de Londense metro. Hier is het aan te raden om een Dag Travelcard te nemen die je tussen de 12 en 15 pond kost. De Oyster Card is dan weer aan te raden voor wie korting wil op bepaalde toeristische attracties. 

...