Populairste Airline: KLM
KLM is met 17 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
KLM
17 %
British Airways
14 %
easyJet
14 %
Tip: 7 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 7 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 64 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
46 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. zaterdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Deze route word het liefste als directe vlucht geboekt. (60 % van alle boekingen).
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 10min, vanaf € 55
60 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
04h 40min, vanaf € 118
7 %
1 tussenstop Oslo-Gardermoen
06h 45min, vanaf € 114
5 %
Retour al vanaf € 55,00
Een retourvlucht voor slechts € 55,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 10-06-20 en een terugvlucht op 23-06-20.

€ 55
goedkoop
€ 55
duur
€ 128

Londen: één grote bezienswaardigheid

Rode dubbeldekkerbussen en telefooncellen, zwarte taxi's en de vele Engelse pubs typeren het straatbeeld van Londen. Jaarlijks trekken miljoenen toeristen naar de Engelse hoofdstad en met bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge, de Big Ben of Buckingham Palace kunnen we ze geen ongelijk geven. Een citytrip Londen verveelt immers nooit.

...

London Marathon

Londen mag dan steeds een goede bestemming zijn voor wie een stedentrip boekt, maar toch zijn er een aantal speciale data in het jaar die de stad nog wat extra glans geven. Zo wordt in april de bootrace en de London Marathon gehouden. Deze laatste geldt als een van de grootste loopevenementen ter wereld en lokt dan ook tienduizenden lopers naar de Engelse hoofdstad. Daarnaast is het carnaval in de Londense wijk Notting Hill een aanrader. 

...

Dure stad

Londen is op heel wat verschillende manieren bereikbaar. Naast het vliegtuig of de Eurostar is het ook mogelijk om met je eigen auto naar Londen te reizen. Wie deze reiswijze verkiest dient er wel mee rekening te houden dat er een motorheffing is van ongeveer 11 pond in de binnenstad. En dit van maandag tot vrijdag tussen 07.00 en 18.00.

Dat Londen een toeristische hoofdstad is valt op te merken aan de prijzen op restaurants en in bars. Een maaltijd of drankje zal al snel 100 tot 150% duurder zijn dan in Nederland. 

...

De Underground

Wie met het vliegtuig naar Londen reist vindt met Heathrow Airport de goedkoopste optie op naar het centrum te reizen. Deze is makkelijk bereikbaar met de tube, via de Piccadilly lijn. Vanuit de andere luchthavens is het mogelijk om met de trein naar de binnenstad te reizen.

Eens in het centrum van Londen heb je tal van mogelijkheden om je te verplaatsen. Naast de zwarte taxi's die vaak duur zijn heb je deunderground, de Londense metro. Hier is het aan te raden om een Dag Travelcard te nemen die je tussen de 12 en 15 pond kost. De Oyster Card is dan weer aan te raden voor wie korting wil op bepaalde toeristische attracties. 

...