Populairste Airline: TAP Portugal
De meeste passagiers op de route Amsterdam – Marrakech reizen het liefste met TAP Portugal.
TAP Portugal
22 %
Royal Air Maroc
15 %
Transavia
6 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 2 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 32 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
68 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op vrijdag kan een vlucht tot 27 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Lissabon
26 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Lissabon.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
09h 10min, vanaf € 141
26 %
1 tussenstop Barcelona
14h 35min, vanaf € 154
19 %
1 tussenstop Casablanca
05h 20min, vanaf € 165
18 %
Retour al vanaf € 124,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 22-11-19 inclusief terugvlucht op 26-11-19 is op dit moment € 124,00.

€ 124
goedkoop
€ 124
duur
€ 400

Marrakech, de parel van Marokko

Een middeleeuwse stad waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Geniet in Marrakech van een bolwerk van de Noord-Afrikaanse cultuur dat nog volop in bloei is.

...

Altijd warm in Marrakech

De zomers in Marrakech zijn heet te noemen, maar eigenlijk is het in Marrakech gedurende het hele jaar warm. Het weer kan zeer wispelturig zijn, maar één ding is zeker, de avond biedt flinke verkoeling. Het hele jaar door zijn er boeiende evenementen in Marrakech, zo ook op de feestdagen. Tijdens het Suikerfeest en het Offerfeest hangt er een bijzondere sfeer in Marrakech. Dit geldt ook voor 30 Juli, wanneer de kroning van Koning Mohammed VI wordt gevierd.

...

Goed voorbereid op reis naar Marrakech

Nederlandse paspoorthouders kunnen 3 maanden visumvrij verblijven in Marokko, wel moet het paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht maar zeker aan te raden. Als u naar Marokko reist, is het verstandig om een DTP-prik en een inenting voor Hepatitis A te halen. Kijk in ieder geval uit met water en fruit. Het water koken voor gebruik en het fruit wassen en zelf schillen is aan te raden.

...

Het bruisende Marrakech

Het is goed om als reiziger naar Marrakech goed voorbereid te vertrekken. De stad wordt door sommigen als chaotisch ervaren en vertrekken met de juiste informatie kan een hoop problemen schelen. Engels is niet gebruikelijk in Marrakech, Frans en Spaans worden vaker gesproken.

Het leven is tot de helft goedkoper dan in Nederland. Bovendien is afdingen de regel. Seizoensgebonden producten zijn goedkoop en eenvoudig te verkrijgen op de vele markten. Ook de transportatie regelen is goedkoop in Marokko. Het openbaar vervoer is goedkoop, maar chaotisch. Bovendien bent u met een taxi ook voordelig uit in vergelijking tot Nederland. Spreek wel van tevoren een prijs af. Hostels vindt u vanaf 60 Dirham, Hotels al vanaf 100 Dirham.

...