Vluchten van Amsterdam naar Marrakech

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Marrakech

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Marrakech (RAK) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Marrakech starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Marrakech te vinden

Populairste Airline: TAP Portugal
TAP Portugal, easyJet en Transavia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 74 % het meest geboekt.
TAP Portugal
32 %
easyJet
25 %
Transavia
17 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Om 35 % te besparen boekt u uw ticket het beste 3 maanden voor vertrek .
93 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Het laagst zijn de ticketprijzen maandag. Hier reis je tot 34 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Lissabon
Van alle vluchten is de route via Lissabon met 40 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
21h 50min, vanaf € 200
40 %
directe vlucht
04h 10min, vanaf € 111
30 %
1 tussenstop Casablanca
06h 40min, vanaf € 226
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Marrakech

Marrakech, de parel van Marokko

Een middeleeuwse stad waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Geniet in Marrakech van een bolwerk van de Noord-Afrikaanse cultuur dat nog volop in bloei is.

Altijd warm in Marrakech

De zomers in Marrakech zijn heet te noemen, maar eigenlijk is het in Marrakech gedurende het hele jaar warm. Het weer kan zeer wispelturig zijn, maar één ding is zeker, de avond biedt flinke verkoeling. Het hele jaar door zijn er boeiende evenementen in Marrakech, zo ook op de feestdagen. Tijdens het Suikerfeest en het Offerfeest hangt er een bijzondere sfeer in Marrakech. Dit geldt ook voor 30 Juli, wanneer de kroning van Koning Mohammed VI wordt gevierd.

Goed voorbereid op reis naar Marrakech

Nederlandse paspoorthouders kunnen 3 maanden visumvrij verblijven in Marokko, wel moet het paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht maar zeker aan te raden. Als u naar Marokko reist, is het verstandig om een DTP-prik en een inenting voor Hepatitis A te halen. Kijk in ieder geval uit met water en fruit. Het water koken voor gebruik en het fruit wassen en zelf schillen is aan te raden.

Het bruisende Marrakech

Het is goed om als reiziger naar Marrakech goed voorbereid te vertrekken. De stad wordt door sommigen als chaotisch ervaren en vertrekken met de juiste informatie kan een hoop problemen schelen. Engels is niet gebruikelijk in Marrakech, Frans en Spaans worden vaker gesproken.

Het leven is tot de helft goedkoper dan in Nederland. Bovendien is afdingen de regel. Seizoensgebonden producten zijn goedkoop en eenvoudig te verkrijgen op de vele markten. Ook de transportatie regelen is goedkoop in Marokko. Het openbaar vervoer is goedkoop, maar chaotisch. Bovendien bent u met een taxi ook voordelig uit in vergelijking tot Nederland. Spreek wel van tevoren een prijs af. Hostels vindt u vanaf 60 Dirham, Hotels al vanaf 100 Dirham.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Marrakech

Goedkoopste heenvlucht van € 72,00
Retourvlucht van € 111,00
Vluchttijd min. 03:45
Vliegtijd terugvlucht min. 04:00
Afstand 2528 km
Vluchten per week 8
Vertrekluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Marrakech-Menara (RAK)
Land van bestemming Marokko
Alternatieve routes naar Marokko
Alternatieve vluchten naar Marrakech
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs