Populairste Airline: Air France
Met 11 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Air France.
Air France
11 %
TAP Portugal
9 %
Transavia
4 %
Tip: 7 weken voor vertrek boeken
Om 36 % te besparen boekt u uw ticket het beste 7 weken voor vertrek .
52 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. vrijdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandag en vrijdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Parijs-Charles de Gaulle
De met 18 % meest geliefde route vanaf Amsterdam naar Marrakech gaat via Parijs-Charles de Gaulle.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
05h 30min, vanaf € 179
18 %
1 tussenstop Barcelona
12h 20min, vanaf € 146
13 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
06h 25min, vanaf € 124
12 %
Retour al vanaf € 114,00
Als je reis begint op 06-01-20 en je de terugreis op 11-01-20 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 114,00.

€ 114
goedkoop
€ 114
duur
€ 416

Marrakech, de parel van Marokko

Een middeleeuwse stad waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Geniet in Marrakech van een bolwerk van de Noord-Afrikaanse cultuur dat nog volop in bloei is.

...

Altijd warm in Marrakech

De zomers in Marrakech zijn heet te noemen, maar eigenlijk is het in Marrakech gedurende het hele jaar warm. Het weer kan zeer wispelturig zijn, maar één ding is zeker, de avond biedt flinke verkoeling. Het hele jaar door zijn er boeiende evenementen in Marrakech, zo ook op de feestdagen. Tijdens het Suikerfeest en het Offerfeest hangt er een bijzondere sfeer in Marrakech. Dit geldt ook voor 30 Juli, wanneer de kroning van Koning Mohammed VI wordt gevierd.

...

Goed voorbereid op reis naar Marrakech

Nederlandse paspoorthouders kunnen 3 maanden visumvrij verblijven in Marokko, wel moet het paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht maar zeker aan te raden. Als u naar Marokko reist, is het verstandig om een DTP-prik en een inenting voor Hepatitis A te halen. Kijk in ieder geval uit met water en fruit. Het water koken voor gebruik en het fruit wassen en zelf schillen is aan te raden.

...

Het bruisende Marrakech

Het is goed om als reiziger naar Marrakech goed voorbereid te vertrekken. De stad wordt door sommigen als chaotisch ervaren en vertrekken met de juiste informatie kan een hoop problemen schelen. Engels is niet gebruikelijk in Marrakech, Frans en Spaans worden vaker gesproken.

Het leven is tot de helft goedkoper dan in Nederland. Bovendien is afdingen de regel. Seizoensgebonden producten zijn goedkoop en eenvoudig te verkrijgen op de vele markten. Ook de transportatie regelen is goedkoop in Marokko. Het openbaar vervoer is goedkoop, maar chaotisch. Bovendien bent u met een taxi ook voordelig uit in vergelijking tot Nederland. Spreek wel van tevoren een prijs af. Hostels vindt u vanaf 60 Dirham, Hotels al vanaf 100 Dirham.

...