Populairste Airline: TAP Portugal
De route Amsterdam – Marrakech word het meeste geboekt bij TAP Portugal.
TAP Portugal
18 %
easyJet
17 %
Transavia
9 %
Tip: 7 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 7 weken voor vertrek. Zo kan men tot 42 % besparen.
51 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De prijzen variëren per dag van de week. zaterdag zijn vliegtickets tot 17 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Lissabon
De favoriete verbinding gaat via Lissabon en word door 21 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
09h 45min, vanaf € 156
21 %
1 tussenstop Casablanca
05h 35min, vanaf € 182
18 %
1 tussenstop Barcelona
16h 05min, vanaf € 163
11 %
Retour al vanaf € 124,00
Wie bijvoorbeeld op 06-11-18 heen en op 20-11-18 terugvliegt, reist voor € 124,00 bijzonder gunstig.

€ 124
goedkoop
€ 114
duur
€ 315

Marrakech, de parel van Marokko

Een middeleeuwse stad waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Geniet in Marrakech van een bolwerk van de Noord-Afrikaanse cultuur dat nog volop in bloei is.

...

Altijd warm in Marrakech

De zomers in Marrakech zijn heet te noemen, maar eigenlijk is het in Marrakech gedurende het hele jaar warm. Het weer kan zeer wispelturig zijn, maar één ding is zeker, de avond biedt flinke verkoeling. Het hele jaar door zijn er boeiende evenementen in Marrakech, zo ook op de feestdagen. Tijdens het Suikerfeest en het Offerfeest hangt er een bijzondere sfeer in Marrakech. Dit geldt ook voor 30 Juli, wanneer de kroning van Koning Mohammed VI wordt gevierd.

...

Goed voorbereid op reis naar Marrakech

Nederlandse paspoorthouders kunnen 3 maanden visumvrij verblijven in Marokko, wel moet het paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht maar zeker aan te raden. Als u naar Marokko reist, is het verstandig om een DTP-prik en een inenting voor Hepatitis A te halen. Kijk in ieder geval uit met water en fruit. Het water koken voor gebruik en het fruit wassen en zelf schillen is aan te raden.

...

Het bruisende Marrakech

Het is goed om als reiziger naar Marrakech goed voorbereid te vertrekken. De stad wordt door sommigen als chaotisch ervaren en vertrekken met de juiste informatie kan een hoop problemen schelen. Engels is niet gebruikelijk in Marrakech, Frans en Spaans worden vaker gesproken.

Het leven is tot de helft goedkoper dan in Nederland. Bovendien is afdingen de regel. Seizoensgebonden producten zijn goedkoop en eenvoudig te verkrijgen op de vele markten. Ook de transportatie regelen is goedkoop in Marokko. Het openbaar vervoer is goedkoop, maar chaotisch. Bovendien bent u met een taxi ook voordelig uit in vergelijking tot Nederland. Spreek wel van tevoren een prijs af. Hostels vindt u vanaf 60 Dirham, Hotels al vanaf 100 Dirham.

...