Populairste Airline: TAP Portugal
Op de route Amsterdam – Marrakech word bij voorkeur met TAP Portugal gevlogen.
TAP Portugal
16 %
Royal Air Maroc
15 %
Transavia
6 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 5 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 69 % besparen.
159 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: december
De maand waarin men van Amsterdam naar Marrakech reist bepaald de prijs van het ticket. De gunstigste vluchten op deze route worden in december gevlogen.
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn zaterdag. Op deze dagen kan tot 27 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Barcelona
Met 30 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Barcelona favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
08h 10min, vanaf € 188
30 %
1 tussenstop Lissabon
18h 05min, vanaf € 147
21 %
1 tussenstop Casablanca
07h 30min, vanaf € 190
20 %
Retour al vanaf € 147,00
Als je reis begint op 10.12.2018 en je de terugreis op 17.12.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 147,00. vergeleken met de gemiddelde prijs, bespaart u op dit moment 41 %.

€ 147
goedkoop
€ 114
duur
€ 341

Marrakech, de parel van Marokko

Een middeleeuwse stad waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Geniet in Marrakech van een bolwerk van de Noord-Afrikaanse cultuur dat nog volop in bloei is.

...

Altijd warm in Marrakech

De zomers in Marrakech zijn heet te noemen, maar eigenlijk is het in Marrakech gedurende het hele jaar warm. Het weer kan zeer wispelturig zijn, maar één ding is zeker, de avond biedt flinke verkoeling. Het hele jaar door zijn er boeiende evenementen in Marrakech, zo ook op de feestdagen. Tijdens het Suikerfeest en het Offerfeest hangt er een bijzondere sfeer in Marrakech. Dit geldt ook voor 30 Juli, wanneer de kroning van Koning Mohammed VI wordt gevierd.

...

Goed voorbereid op reis naar Marrakech

Nederlandse paspoorthouders kunnen 3 maanden visumvrij verblijven in Marokko, wel moet het paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht maar zeker aan te raden. Als u naar Marokko reist, is het verstandig om een DTP-prik en een inenting voor Hepatitis A te halen. Kijk in ieder geval uit met water en fruit. Het water koken voor gebruik en het fruit wassen en zelf schillen is aan te raden.

...

Het bruisende Marrakech

Het is goed om als reiziger naar Marrakech goed voorbereid te vertrekken. De stad wordt door sommigen als chaotisch ervaren en vertrekken met de juiste informatie kan een hoop problemen schelen. Engels is niet gebruikelijk in Marrakech, Frans en Spaans worden vaker gesproken.

Het leven is tot de helft goedkoper dan in Nederland. Bovendien is afdingen de regel. Seizoensgebonden producten zijn goedkoop en eenvoudig te verkrijgen op de vele markten. Ook de transportatie regelen is goedkoop in Marokko. Het openbaar vervoer is goedkoop, maar chaotisch. Bovendien bent u met een taxi ook voordelig uit in vergelijking tot Nederland. Spreek wel van tevoren een prijs af. Hostels vindt u vanaf 60 Dirham, Hotels al vanaf 100 Dirham.

...