Populairste Airline: Royal Air Maroc
De populairste airlines op de route Amsterdam – Oujda zijn met 20 % Royal Air Maroc en Transavia.
Royal Air Maroc
13 %
Transavia
7 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
2 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
72 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn maandag. Op deze dagen kan tot 22 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Casablanca
Vluchten via Casablanca zijn op deze route met 47 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
06h 30min, vanaf € 203
47 %
2 tussenstops Nador Casablanca
28h 00min, vanaf € 213
21 %
2 tussenstops Tanger-Boukhalef Casablanca
28h 30min, vanaf € 232
19 %
Retour al vanaf € 203,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 02-09-19 en de terugvlucht op 09-10-19.

€ 203
goedkoop
€ 203
duur
€ 619

Ontdek cultureel Oujda

Oujda staat bekend om zijn grote landbouwmarkt en oude historische binnenstad. Zo vind u in de binnenstad tal van oude gebouwen en kunt u een bezoek brengen aan de vele markten. Oujda is dan ook een prachtige culturele stad die een bezoek meer dan de moeite waard is.

...

Maak het Suikerfeest mee in Oujda

Oujda beschikt over een mediterraan klimaat, waardoor het in de zomer heet en droog is en koel en nat in de winter is. In Oujda wordt net als in andere delen van Marokko de Ramadan gehouden gevolgd door het Suikerfeest. Een ander groot feest is de viering van de kroning van koning Mohammed VI op 30 juli, waarbij tal van festivals en parades door het hele land plaatsvinden.

...

Levensonderhoud in Oujda stukken goedkoper dan in Nederland

Wanneer u naar Oujda reist moet uw paspoort nog minimaal voor zes maanden geldig zijn. Alleen dan kunt u drie maanden visumvrij verblijven in Marokko. Inentingen zijn niet verplicht al worden vaccinaties tegen DTP en hepatitis A wel aanbevolen. Het levensonderhoud is Marokko is erg goedkoop en scheelt ongeveer 50% ten opzichte van Nederland. Zo heeft u al een restaurantmaaltijd voor ongeveer 65 MAD en kost een frisdrank zo'n 6 MAD. Een andere aanrader zijn de verse seizoensgebonden groenten en fruit die te vinden zijn op de wekelijkse markten. Hierbij is afdingen de regel. Een andere aanbeveling is de verse thee met munt.

...

Neem de bus of taxi in Oujda

Vanaf het vliegveld van Oujda naar het centrum betaald u ongeveer 100 MAD. Een hotel in Oujda boekt u vanaf 100 Dirham en een hostel vanaf 60 Dirham. In Oujda zelf zijn de regionale bussen goedkoop. Ook is een taxi nemen een goede optie, want ook deze zijn een stuk goedkoper dan in Nederland. Taxi's kunnen gedeeld worden, maar ook voor een hele taxi kan betaald worden wat ook nog eens goedkoop is.

...