Populairste Airline: Air Arabia Maroc
De populairste airlines op de route Amsterdam – Nador zijn met 47 % Air Arabia Maroc en Royal Air Maroc.
Air Arabia Maroc
37 %
Royal Air Maroc
10 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Om 49 % te besparen boekt u uw ticket het beste 6 weken voor vertrek .
45 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op vrijdag kan een vlucht tot 12 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 51 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 05min, vanaf € 148
51 %
1 tussenstop Barcelona
07h 30min, vanaf € 174
27 %
1 tussenstop Casablanca
06h 50min, vanaf € 196
19 %
Retour al vanaf € 148,00
Als je reis begint op 11-10-19 en je de terugreis op 31-10-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 148,00.

€ 148
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Rustiek Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko, gelegen bij het Rifgebergte ligt de stad Nador. Deze rustieke stad ligt aan de Middellandse Zee en de Bou Areg-lagune. Nador is één van de grootste steden van de Berberse wereld.

...

Het hele jaar door warm

Dankzij het warme klimaat van Marokko is Nador het hele jaar prima te bezoeken. De beste reistijd is van april tot november. Het hoogseizoen is van juni tot en met september. De Ramadan wordt in de negende maand van de Islamitische maankalender gevierd. Het offerfeest vindt 70 dagen na het eind van de Ramadan plaats. Op 30 juli viert met de kroning van Koning Mohammed VI met grote festivals en parades door het hele land.

...

Lokale specialiteiten

Bij aankomst moet uw paspoort ten minste 6 maanden nog geldig zijn, bij de aankomst krijgt men een visum stempel voor maximaal 90 dagen. Het is niet verplicht maar aan te bevelen om inentingen tegen Hepatitis A, tyfus, tetanus, difterie te nemen. Wie een trip naar het Rifgebergte wil maken kan dit het beste met minstens twee personen maken. Er spreken weinig mensen Engels, met Frans en Spaans kom je meestal verder. Let op: toeristen mogen niet meer dan 1000 Marokkaanse Dirham in- of uitvoeren. Een goedkope maaltijd in een restaurant kost ongeveer 65 Marokkaanse Dirham. Seizoengebonden groenten en fruit op de wekelijkse markten zijn erg goedkoop. Het is aan te raden de drie grootste souks (markten) te bezoeken. Dit zijn Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria. Afdingen is in Marokko de regel. Vergeet ook niet de lokale specialiteiten als verse munt-thee te proeven!

...

Vervoer in Marokko

Een gedeelde taxi kost ongeveer 200 Marokkaanse Dirham per persoon. De rit van het vliegveld naar het centrum van de stad duurt ongeveer 45 minuten. Er is in de stad geen openbaar vervoer. Taxi's in de stad hebben een vast tarief van ongeveer 9 Marokkaanse Dirham per rit. Een ritje naar het strand kost ongeveer 25 Marokkaanse Dirham.

...