Populairste Airline: Royal Air Maroc
Op de route Amsterdam – Nador word bij voorkeur met Royal Air Maroc gevlogen.
Royal Air Maroc
22 %
Air Arabia Maroc
20 %
Royal Air Maroc
12 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Bij een boeking 6 weken voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 46 % bespaard worden.
39 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op donderdag kan een vlucht tot 12 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Barcelona
In het bijzonder de route via Barcelona is met een boekingsaandeel van 34 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
10h 15min, vanaf € 165
34 %
directe vlucht
03h 10min, vanaf € 152
33 %
1 tussenstop Casablanca
07h 40min, vanaf € 196
20 %
Retour al vanaf € 152,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 29.05.2018 inclusief terugvlucht op 12.06.2018 is op dit moment € 152,00. Via onze site bespaart u tot 35 % voor vluchten op deze route.

€ 152
goedkoop
€ 126
duur
€ 375

Rustiek Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko, gelegen bij het Rifgebergte ligt de stad Nador. Deze rustieke stad ligt aan de Middellandse Zee en de Bou Areg-lagune. Nador is één van de grootste steden van de Berberse wereld.

...

Het hele jaar door warm

Dankzij het warme klimaat van Marokko is Nador het hele jaar prima te bezoeken. De beste reistijd is van april tot november. Het hoogseizoen is van juni tot en met september. De Ramadan wordt in de negende maand van de Islamitische maankalender gevierd. Het offerfeest vindt 70 dagen na het eind van de Ramadan plaats. Op 30 juli viert met de kroning van Koning Mohammed VI met grote festivals en parades door het hele land.

...

Lokale specialiteiten

Bij aankomst moet uw paspoort ten minste 6 maanden nog geldig zijn, bij de aankomst krijgt men een visum stempel voor maximaal 90 dagen. Het is niet verplicht maar aan te bevelen om inentingen tegen Hepatitis A, tyfus, tetanus, difterie te nemen. Wie een trip naar het Rifgebergte wil maken kan dit het beste met minstens twee personen maken. Er spreken weinig mensen Engels, met Frans en Spaans kom je meestal verder. Let op: toeristen mogen niet meer dan 1000 Marokkaanse Dirham in- of uitvoeren. Een goedkope maaltijd in een restaurant kost ongeveer 65 Marokkaanse Dirham. Seizoengebonden groenten en fruit op de wekelijkse markten zijn erg goedkoop. Het is aan te raden de drie grootste souks (markten) te bezoeken. Dit zijn Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria. Afdingen is in Marokko de regel. Vergeet ook niet de lokale specialiteiten als verse munt-thee te proeven!

...

Vervoer in Marokko

Een gedeelde taxi kost ongeveer 200 Marokkaanse Dirham per persoon. De rit van het vliegveld naar het centrum van de stad duurt ongeveer 45 minuten. Er is in de stad geen openbaar vervoer. Taxi's in de stad hebben een vast tarief van ongeveer 9 Marokkaanse Dirham per rit. Een ritje naar het strand kost ongeveer 25 Marokkaanse Dirham.

...