Populairste Airline: Vueling Airlines
Op de route Amsterdam – Nador worden de meeste vluchten verzorgt door Vueling Airlines.
Vueling Airlines
7 %
Air Arabia Maroc
6 %
Royal Air Maroc
5 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 6 weken voor vertrek boekt. Zo kan je tot 29 % besparen.
39 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het laagst zijn de ticketprijzen zaterdag. Hier reis je tot 22 % goedkoper.
Populairste verbindung: via Barcelona
Op deze route zijn vluchten via Barcelona met een aandeel van 19 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
14h 30min, vanaf € 105
19 %
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 139
14 %
1 tussenstop Casablanca
07h 25min, vanaf € 136
8 %
Retour al vanaf € 105,00
Wie bijvoorbeeld op 11-01-20 heen en op 26-01-20 terugvliegt, reist voor € 105,00 bijzonder gunstig.

€ 105
goedkoop
€ 105
duur
€ 543

Rustiek Rifgebergte

In het noordoosten van Marokko, gelegen bij het Rifgebergte ligt de stad Nador. Deze rustieke stad ligt aan de Middellandse Zee en de Bou Areg-lagune. Nador is één van de grootste steden van de Berberse wereld.

...

Het hele jaar door warm

Dankzij het warme klimaat van Marokko is Nador het hele jaar prima te bezoeken. De beste reistijd is van april tot november. Het hoogseizoen is van juni tot en met september. De Ramadan wordt in de negende maand van de Islamitische maankalender gevierd. Het offerfeest vindt 70 dagen na het eind van de Ramadan plaats. Op 30 juli viert met de kroning van Koning Mohammed VI met grote festivals en parades door het hele land.

...

Lokale specialiteiten

Bij aankomst moet uw paspoort ten minste 6 maanden nog geldig zijn, bij de aankomst krijgt men een visum stempel voor maximaal 90 dagen. Het is niet verplicht maar aan te bevelen om inentingen tegen Hepatitis A, tyfus, tetanus, difterie te nemen. Wie een trip naar het Rifgebergte wil maken kan dit het beste met minstens twee personen maken. Er spreken weinig mensen Engels, met Frans en Spaans kom je meestal verder. Let op: toeristen mogen niet meer dan 1000 Marokkaanse Dirham in- of uitvoeren. Een goedkope maaltijd in een restaurant kost ongeveer 65 Marokkaanse Dirham. Seizoengebonden groenten en fruit op de wekelijkse markten zijn erg goedkoop. Het is aan te raden de drie grootste souks (markten) te bezoeken. Dit zijn Muley-Kaube, Oulad-Mimoun en Kassaria. Afdingen is in Marokko de regel. Vergeet ook niet de lokale specialiteiten als verse munt-thee te proeven!

...

Vervoer in Marokko

Een gedeelde taxi kost ongeveer 200 Marokkaanse Dirham per persoon. De rit van het vliegveld naar het centrum van de stad duurt ongeveer 45 minuten. Er is in de stad geen openbaar vervoer. Taxi's in de stad hebben een vast tarief van ongeveer 9 Marokkaanse Dirham per rit. Een ritje naar het strand kost ongeveer 25 Marokkaanse Dirham.

...