Populairste Airline: Ryanair
De meeste passagiers op de route Eindhoven – Nador reizen het liefste met Ryanair.
Ryanair
47 %
TUI fly Belgium
41 %
Wizz Air
12 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Om 31 % te besparen boekt u uw ticket het beste 4 maanden voor vertrek .
117 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 54 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 20min, vanaf € 148
54 %
2 tussenstops Londen-Stansted Barcelona
23h 35min, vanaf € 125
23 %
2 tussenstops Lissabon Barcelona
12h 40min, vanaf € 200
15 %
Retour al vanaf € 125,00
Voor maar € 125,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 16-01-19 en een terugvlucht op 23-01-19.

€ 125
goedkoop
€ 125
duur
€ 388

Nador, een introductie

Nador is een stadje met ruim 160.000 inwoners aan de noordoostkust van Marokko. De stad ligt tegen het Rif gebergte en is een belangrijke havenstad. Nador wordt gezien als de culturele hoofdstad van de Berbers.

...

Wanneer Nador het beste te bezoeken

Nador heeft het gehele jaar door een aangenaam klimaat met een gemiddelde minimumtemperatuur van 14 graden in de winter en 26 graden tijdens de zomer. De stad ontvangt de meeste bezoekers tussen april en november waarbij het hoogseizoen tussen juni en september valt. Een bijzondere momenten om de stad te bezoeken is het het feest van de kroning van koning Mohammed VI dat op 30 juli plaatsvind, en wordt opgesierd met festivals en parades door geheel Marokko. Ook het suikerfeest na het einde van de Ramadan, en het offerfeest ongeveer 70 dagen later, zijn indrukwekkend om mee te maken. Door het gebruik van de Islamitische maandkalender verspringen deze data jaarlijks.

...

Voorbereidingen thuis

Nederlandse staatsburgers hebben een visumplicht die op het moment van aankomen nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn. Je zal echter bij aankomst een stempel krijgen die maximaal 90 dagen geldig is. Indien het Rifgebergte een reisdoel wordt dan is het advies om minimaal met twee personen te reizen. Engels wordt weinig gesproken. Frans, en in dit deel van Marokko ook Spaans, is veelal bekend bij de inwoners. Vaccinaties zijn niet verplicht al is het advies om je thuis wel te laten inenten tegen hepatitis A, tyfus, tetanus, difterie. Marokko is tot 50% goedkoper dan Nederland. Als toerist mag je echter niet meer dan 1000 MAD in- en uitvoeren.

...

Praktische informatie op bestemming

Een gedeelde taxi vanaf het vliegveld kost ongeveer 200 MAD per persoon, een privétaxi rond de 500 MAD. Na ongeveer 45 minuten arriveer je in het centrum van de stad. Een 3* Hotel kost daar rond de 450 MAD per nacht. De stad heeft geen openbaar vervoer, wel rijden er bussen naar verre bestemmingen. Onderhandel altijd over de taxiprijs bij zowel de petit (rode) taxi als de grote taxi waarmee meerder personen meerijden.

...