Vluchten naar Nador

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Nador

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Nador NDR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Nador zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Nador reistips

Het Marokkaanse Nador

Nador is een stad die gelegen is in het noordoosten van Marokko in het Rifgebergte. De stad heeft één van de belangrijkste havens van Marokko en de stad beschikt sinds 1999 over een eigen luchthaven. Het nadeel is dat de stad nog niet echt toeristisch is. Wilt u meer weten over deze stad? Lees dan snel verder.

De ideale tijd om naar Nador te gaan

Hoewel Nador het gehele jaar een goede reisbestemming is, zijn de maanden april tot november toch wel het meest ideaal. In deze maanden is de temperatuur het hoogst. Wilt u graag uw reis aanpassen op een feestdag in Nador, omdat u die graag een keer mee wilt maken? Ieder jaar wordt in Nador het offer- en suikerfeest gevierd, en op 30 juli wordt de kroning van koning Mohammed VI gevierd met festivals en parades door het hele land.

Nuttige informatie voorafgaand

Waarna u de reis heeft geboekt, beginnen de voorbereidingen. Zorg ervoor dat uw paspoort nog minstens zes dagen geldig is bij aankomst in het land. Is dat niet zo? Zorg dan tijdig voor een nieuw paspoort. Daarnaast krijgt u het advies om inentingen te halen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie, en wordt sterk geadviseerd om uitstapjes naar het Rifgebergte minimaal met z'n tweeën te doen. Daarnaast dient u op te passen met eten en drinken, en mag u als toerist maximaal 1.000 MAD meenemen bij binnenkomst. Euro's dient u dus om te wisselen in het land zelf.

Informatie tijdens uw verblijf

Bij aankomst op het vliegveld kunt u per taxi naar het centrum worden gebracht. Dit is een rit van ongeveer 45 minuten voor gemiddeld 200 MAD per persoon. Een privé-transfer is ook mogelijk, dit kost u ongeveer 500 MAD. In de stad is er geen openbaar vervoer, dus daar bent u aangewezen op de taxi. Een ritje kost gemiddeld 9 MAD. Daarnaast is de bus handig en goedkoop voor langere afstanden. Ten slotte moet u voor een overnachting in een driesterrenhotel gemiddeld 450 MAD rekenen.