Vluchten van Brussel Charleroi naar Nador

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Nador te vinden

Populairste Airline: TUI fly Belgium
Op de route Brussel - Charleroi – Nador worden de meeste vluchten verzorgt door TUI fly Belgium.
TUI fly Belgium
32 %
Ryanair
30 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 3 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 26 % kan men besparen.
83 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Met een aandeel van 67 % van alle boekingen zijn directe vluchten de meest geliefde verbindingen op deze route.
verbinding
boekingen
directe vlucht
02h 55min, vanaf € 85
67 %
1 tussenstop Barcelona
06h 55min, vanaf € 77
14 %
1 tussenstop Bordeaux - Mérignac
19h 00min, vanaf € 152
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel Charleroi naar Nador

Nador: havensstad in bloei

Nador is een Marokkaanse havenstad langs de noordoostelijke kustlijn en misschien niet meteen een voor de hand liggende reisbestemming. Het is waar, deze stad is nog verre van toeristisch maar misschien ligt daar net de troef. Gelegen aan de Nador lagune en met een rijke fauna en flora vind je hier nog het Marokko zoals het echt is.

Islamitische cultuur

Nador is het hele jaar door een ideale bestemming, al ligt het hoogseizoen tussen de maanden juni en september. Het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan zijn twee belangrijke data in dit islamitische land. Verder is 30 juli een belangrijke feestdag in Marokko waarop de kroning van koning Mohammed I herdacht wordt en met grote festivals en parades gevierd wordt doorheen het hele land.

Afdingen

Wie wenst af te reizen naar Marokko dient over een paspoort te beschikken dat bij aankomst nog minstens zes maanden geldig is. Bij aankomst in het land verkrijg je een visumstempel dat tot maximaal 90 dagen geldig is. Men dient er op te passen met het eten en drinken. Inentingen zijn dan wel niet verplicht maar een vaccin voor Hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie zijn wel erg aanbevolen. Nador is niet erg toeristisch wat ook blijkt uit het feit dat er niet veel mensen het Engels machtig zijn. Wie zelf een mondje Frans of Spaans spreekt komt al gauw een stuk verder. Marokko heeft dan niet altijd een reputatie van veilig te zijn, toch valt dit mee. Wie echter een uitstap boekt naar het Rifgebergte doet dit misschien beter met z’n tweeën. Restaurants mogen dan een heel stuk goedkoper zijn dan in Nederland, toch is een bezoekje aan een lokale groente-en fruitmarkt een aanrader voor wie van de inheemse vruchten wil genieten. Nador beschikt over drie grote markten: Muley-Kaube , Oulad-Mimoun en Kassaria, waar afdingen zo goed als een regel is. Een verse muntthee is hier ook een aanrader.

Geen openbaar vervoer

Over openbaar vervoer beschikt de stad niet. Een al dan niet gedeelde taxi is hier de enige optie om je te verplaatsen en kost je al gauw 200 MAD per persoon.

Informatie over de vlucht: Brussel - Charleroi - Nador

Goedkoopste heenvlucht van € 46,00
Retourvlucht van € 85,99
Vluchttijd min. 02:45
Vliegtijd terugvlucht min. 03:00
Afstand 1825 km
Vluchten per week 3
Vertrekluchthaven Brussel Zuid Charleroi (CRL)
Land van vertrek België
Aankomstluchthaven Nador (NDR)
Land van bestemming Marokko