Vluchten van Brussel Charleroi naar Tanger

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Brussel Charleroi naar Tanger

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Brussel Charleroi (CRL) naar Tanger (TNG) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Tanger starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Brussel Charleroi naar Tanger te vinden

Populairste Airline: Air Corsica
Op de vliegroute Brussel - Charleroi – Tanger kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij Air Corsica.
Air Corsica
60 %
Ryanair
40 %
Populairste verbindung: via Bastia en Parijs-Orly
Een vlucht met tussenstop in Bastia en Parijs-Orly is met 60 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Bastia-Poretta Parijs-Orly
11h 20min, vanaf € 724
60 %
directe vlucht
03h 00min, vanaf € 162
40 %

Nuttige informatie over de vlucht van Brussel Charleroi naar Tanger

Tanger

Tanger wordt wel eens de meest Europese stad van Marokko genoemd. Dat het hoog op een klif gelegen Tanger nabij de Straat van Gibraltar is gelegen, heeft daar ongetwijfeld zijn aandeel in. Met een oud centrum dat middeleeuws aandoet, een wirwar aan straatjes en pleintjes en de nabijgelegen stranden is Tanger een ideale bestemming voor een stedentrip.

Islamcultuur

Tanger is gelegen tussen de bergen en de oceaan wat ervoor zorgt dat stad van een gematigd klimaat geniet. De zomers zijn er naar Marokkaanse normen koel met temperaturen van rond de 25 graden. In de winter variëren de temperaturen rond de 20 graden. Marokko kent een islamitische cultuur en zowel het Suikerfeest na de ramadan als het Offerfeest zijn dan ook belangrijke data in de islamitische maankalender. De kroning van koning Mohammed VI wordt op 30 juli gevierd met tal aan festiviteiten over het hele land.

Visumvrij

Het is mogelijk om drie maanden visumvrij naar Tanger af te reizen. De enige vereiste voor Nederlanders hiervoor is dat het paspoort geldig is zes maanden na aankomst. Hoewel inentingen geen verplichting zijn om het land binnen te raken is het wel aan te raden om je zowel te vaccineren tegen hepatitis A als DTP. De bevolking van Tanger is de Engelse taal niet zo machtig. Met het Frans of Spaans kom je vaak een heel stuk verder. De hygiënecultuur is van een andere orde dus pas om met water en fruit. Hiervoor geldt de leuze: 'Cook it, peel it or forget it'. Het dagelijkse leven is er sowieso een stuk goedkoper maar een aan te raden alternatief voor de restaurantjes zijn de wekelijkse markten waar seizoensgebonden groenten en fruit worden aangeboden. Afdingen is hier wel de regel.

Goedkoop transport

Vanaf de luchthaven is het centrum makkelijk bereikbaar met de taxi. Een enkele rit kost je ongeveer 100 MAD. Het openbaar vervoer is een mogelijke goedkope optie om je te verplaatsen doorheen de stad maar wie een taxi verkiest zal daar niet zo diep in de buidel moeten voor tasten. In het centrum vind je hostels al vanaf 60 Dirham, hotels vanaf 100 Dirham.


Informatie over de vlucht: Brussel - Charleroi - Tanger

Retourvlucht van € 518,40
Vluchttijd min. 02:45 / max. 02:50
Vliegtijd terugvlucht min. 02:55/ max. 03:00
Afstand 1840 km
Vluchten per week 3
Vertrekluchthaven Luchthaven Brussel Zuid Charleroi (CRL)
Land van vertrek Vluchten vanuit België
Aankomstluchthaven Luchthaven Tanger-Boukhalef (TNG)
Land van bestemming Vluchten naar Marokko
Alternatieve routes naar Marokko
Alternatieve vluchten naar Tanger
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs