Vluchten naar Tanger

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Tanger

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Tanger TNG) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Tanger zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tanger reistips

Een ontspannen vakantie in Tanger

De Noord-Marokkaanse stad Tanger ligt aan de Straat van Gibraltar. Het is een ideale plek om dit prachtige gedeelte van Marokko te bekijken tijdens een ontspannen vakantie.

Tanger Medina (de oude stad) kijkt uit op de zee en is gevuld met gezellige smalle steegjes. De centrale plek van Medina is het plein bekend als de Petit Socco. Er zijn tal van bezienswaardigheden in de prachtige stad Tanger zoals de Kasbah, Ceuta en het museum voor Marokkaanse kunst.

De beste reistijd om naar Tanger te gaan

In feite is het klimaat zo goed, zodat elke reiziger het hele jaar naar deze prachtige plaats kan afreizen. De winters zijn gemiddeld 20 graden Celsius en de zomers 25 graden Celsius. Het weer is altijd aangenaam zodat men onder prima omstandigheden kan genieten van een vakantie in Tanger. Het hele jaar zijn er verschillende evenementen die het bezoek een meerwaarde geven. Een belangrijke feestdag in Tanger is de dag van koning Mohammed VI, vergelijkbaar met koningsdag. Ook is het suikerfeest de moeite waard om bij aanwezig te zijn. Het suikerfeest valt elk jaar op een andere dag.


Een goede voorbereiding voor de reis naar Tanger

In feite is een visum niet nodig voor Marokko. Wel is het van belang dat men een geldig paspoort heeft, die tenminste nog 6 maanden geldig is. Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men wel eens. Men kan er zelf voor kiezen om zich in te laten enten voor DTP. Deze inenting wordt niet verplicht gesteld.


Tijdens het verblijf in Tanger

Tijdens het verblijf in Tanger zal het opvallen dat de prijzen een stuk lager liggen dan in Nederland. Volgens berekeningen zijn de prijzen ongeveer de helft lager. Bovendien kan er in winkels en op markten aardig onderhandelt worden. Het afdingen is ingesleten in de lokale cultuur, zodat er altijd te onderhandelen valt. De beste communicatie in Tanger is mogelijk met Frans. Men spreekt hier weinig tot geen Engels. Het vliegveld is zo'n 7 kilometer van het centrum van Tanger. Men kan met een taxi of met de bus van het vliegveld naar de binnenstad reizen.