Populairste Airline: Iberia
Iberia is met 17 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Iberia
17 %
Air Arabia Maroc
6 %
Royal Air Maroc
3 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 4 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 39 % bespaard worden.
116 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn zondag. Op deze dagen kan tot 40 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Madrid
Van alle vluchten is de route via Madrid met 23 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Madrid-Barajas
15h 00min, vanaf € 119
23 %
1 tussenstop Barcelona
24h 05min, vanaf € 117
19 %
directe vlucht
02h 55min, vanaf € 118
13 %

Ontdek de oudheid van Tanger

Tanger is een belangrijke stad voor vervoer van goederen en mensen tussen Europa en Afrika. De snel groeiende stad is dan ook zeer bruisend en levendig en is met zijn oudheid een prachtige culturele bezienswaardigheid.

...

Vier het Suikerfeest

Tanger heeft een gematigd klimaat door de ligging tussen bergen en oceaan en is daardoor het hele jaar goed te bezoeken. Zo zijn de zomers rond de 25 graden en de winter rond de 20 graden. Marokko heeft een aantal grote feesten gedurende het jaar. Het meest bekend is het Suikerfeest dat plaats vindt na de Ramadan. Op 30 juli wordt er feest gevierd ter ere van de kroning van koning Mohammed VI, waarbij grote festivals en parades door het hele land plaats vinden.

...

Zorg voor een geldig paspoort

Wanneer u naar Marokko reist moet uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Daarmee kunt u drie maanden visumvrij verblijven in Marokko. Inentingen zijn niet verplicht maar eventueel in te laten enten tegen DTP en hepatitis A wordt wel aanbevolen. Veelal wordt er geen Engels gesproken in Tanger en komt u met Spaans of Frans verder. Wanneer u water wilt drinken of fruit wil eten is het aan te raden om dit eerst te koken en te pellen.

...

Leven in Tanger is goedkoop

Het leven in Tanger is in vergelijking met Nederland een stuk goedkoper. Het levensonderhoud is ongeveer de helft goedkoper in Tanger. Zo betaalt u voor een restaurantmaaltijd ongeveer 65 MAD en voor een frisdrank 6 MAD. Zo kunt op tal van markten seizoensgebonden groenten en fruit kopen tegen een zeer aangename prijs. Hierbij is afdingen de regel. Een echte aanrader is de thee met verse munt.

Neem een taxi

Vanaf de luchthaven naar het centrum van Tanger kunt u een taxi nemen wat ongeveer 100 MAD kost. Een hotel is geboekt vanaf 100 Dirham en een hostel vanaf 60 Dirham. In Tanger kunt u uitstekend gebruik maken van het openbaar vervoer dat erg goedkoop is. Ook een taxi nemen is een goede optie gezien dit ook niet duur is.

...