Populairste Airline: Royal Air Maroc
De populairste airlines op de route Brussel – Tanger zijn met 9 % Royal Air Maroc, Air Arabia Maroc en TUI fly Belgium.
Royal Air Maroc
4 %
Air Arabia Maroc
3 %
TUI fly Belgium
2 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
4 maanden voor de reis zijn de ticketprijzen in de regel bijzonder voordelig.
135 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: woensdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn woensdag. Op deze dagen kan tot 27 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Lissabon
Met 35 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Lissabon favoriet.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
28h 10min, vanaf € 152
35 %
1 tussenstop Barcelona
06h 20min, vanaf € 194
23 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
18h 25min, vanaf € 130
18 %
Retour al vanaf € 130,00
Wie bijvoorbeeld op 20-10-19 heen en op 10-11-19 terugvliegt, reist voor € 130,00 bijzonder gunstig.

€ 130
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Ontdek de oudheid van Tanger

Tanger is een belangrijke stad voor vervoer van goederen en mensen tussen Europa en Afrika. De snel groeiende stad is dan ook zeer bruisend en levendig en is met zijn oudheid een prachtige culturele bezienswaardigheid.

...

Vier het Suikerfeest

Tanger heeft een gematigd klimaat door de ligging tussen bergen en oceaan en is daardoor het hele jaar goed te bezoeken. Zo zijn de zomers rond de 25 graden en de winter rond de 20 graden. Marokko heeft een aantal grote feesten gedurende het jaar. Het meest bekend is het Suikerfeest dat plaats vindt na de Ramadan. Op 30 juli wordt er feest gevierd ter ere van de kroning van koning Mohammed VI, waarbij grote festivals en parades door het hele land plaats vinden.

...

Zorg voor een geldig paspoort

Wanneer u naar Marokko reist moet uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Daarmee kunt u drie maanden visumvrij verblijven in Marokko. Inentingen zijn niet verplicht maar eventueel in te laten enten tegen DTP en hepatitis A wordt wel aanbevolen. Veelal wordt er geen Engels gesproken in Tanger en komt u met Spaans of Frans verder. Wanneer u water wilt drinken of fruit wil eten is het aan te raden om dit eerst te koken en te pellen.

...

Leven in Tanger is goedkoop

Het leven in Tanger is in vergelijking met Nederland een stuk goedkoper. Het levensonderhoud is ongeveer de helft goedkoper in Tanger. Zo betaalt u voor een restaurantmaaltijd ongeveer 65 MAD en voor een frisdrank 6 MAD. Zo kunt op tal van markten seizoensgebonden groenten en fruit kopen tegen een zeer aangename prijs. Hierbij is afdingen de regel. Een echte aanrader is de thee met verse munt.

Neem een taxi

Vanaf de luchthaven naar het centrum van Tanger kunt u een taxi nemen wat ongeveer 100 MAD kost. Een hotel is geboekt vanaf 100 Dirham en een hostel vanaf 60 Dirham. In Tanger kunt u uitstekend gebruik maken van het openbaar vervoer dat erg goedkoop is. Ook een taxi nemen is een goede optie gezien dit ook niet duur is.

...