Populairste Airline: bv. Air Arabia Maroc, Royal Air Maroc
De meeste passagiers op de route Tanger – Amsterdam reizen het liefste met Air Arabia Maroc.
Air Arabia Maroc
8 %
Royal Air Maroc
8 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 5 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 41 % kan men besparen.
164 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op zondag het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Lissabon
Vluchten via Lissabon zijn op deze route met 33 % de favoriete keuze.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Lissabon
06h 25min, vanaf € 197
33 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
22h 10min, vanaf € 172
31 %
directe vlucht
03h 05min, vanaf € 166
28 %
Retour al vanaf € 166,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 07.10.2018 en de terugvlucht op 01.12.2018.

€ 166
goedkoop
€ 166
duur
€ 331

Cultuurrijke hoofdstad van Nederland

 De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is een populaire toeristenbestemming. Amsterdam is goed bereikbaar vanaf de nabijgelegen internationale luchthaven en wordt gekenmerkt door zijn gevarieerde museumaanbod, opvallende architectuur, kenmerkende grachten en historische monumenten.

...

Veel evenementen in het voorjaar

 Het zomerhalfjaar is de uitgelezen periode voor een vakantie in Amsterdam. Tussen de maanden april en september kan de temperatuur maxima bereiken van ruim boven de twintig graden Celsius, al staat Nederland niet bepaald bekend om zijn goede zomerklimaat. In Amsterdam leveren met name augustus en september vaak ook de nodige regen op. Voor festiviteiten is de lente de meest geschikte tijd voor een verblijf in Amsterdam. Op 27 april is koning Willem-Alexander jarig en wordt Koningsdag gevierd. Er is dan onder meer een vrijmarkt in Amsterdam. Acht dagen later herdenkt Nederland met Bevrijdingsdag het einde van de Tweede Wereldoorlog. Op die dag vinden door het hele land muzikale evenementen plaats.

...

 Hoge prijzen in het centrum

 Om Nederland en Amsterdam voor een vakantie te bezoeken is een geldig paspoort voldoende. Vooral in de toeristengebieden van de stad liggen de prijzen doorgaans hoog. Het verschil met andere Nederlandse plaatsen en het minder toeristische Amsterdam kan maar liefst 50 tot 100% bedragen. Ook bij het nemen van een taxi is het verstandig om voor het instappen naar de ritprijs te informeren. Zo kunnen onverwacht hoge vervoerskosten worden voorkomen. Aan de achterzijde van het Centraal Station vaart een gratis pont over het IJ naar de voormalige NDSM-scheepswerf. Tegenwoordig is dit een culturele vrijplaats voor kunstenaars en andere artiesten.

...

Uitgebreide trein- en busverbindingen

 Na aankomst kan vanaf vliegveld Schiphol eenvoudig een trein naar het centrum van Amsterdam worden genomen. De reis duurt ongeveer vijftien minuten en de trajectkosten liggen rond de vier euro per ticket. Hostels in Amsterdam zijn vanaf twintig euro per nacht te boeken, terwijl een overnachting in een goedkoop hotel ongeveer 45 euro kost. De taxi’s in Amsterdam hanteren hoge tarieven. Verstandiger is het om een 24-uurskaartje voor het openbaar vervoer te kopen. Deze kost rond de acht euro. Voor kinderen tot elf jaar bedraagt de prijs circa drie euro.

...