Vluchten van Tanger naar Amsterdam

Tips en tricks om goedkope vluchten van Tanger naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Air Arabia Maroc
Air Arabia Maroc en Royal Air Maroc zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 10 % het meest geboekt.
Air Arabia Maroc
7 %
Royal Air Maroc
3 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 6 maanden voor vertrek boekt. Zo kan je tot 43 % besparen.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De prijzen variëren per dag van de week. maandag zijn vliegtickets tot 26 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Barcelona
Een vlucht met tussenstop in Barcelona is met 25 % van alle boekingen de meest geboekte verbinding.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Barcelona
09h 00min, vanaf € 190
25 %
1 tussenstop Casablanca
10h 20min, vanaf € 199
17 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
04h 55min, vanaf € 144
12 %

Nuttige informatie over de vlucht van Tanger naar Amsterdam

Cultuurrijke hoofdstad van Nederland

 De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is een populaire toeristenbestemming. Amsterdam is goed bereikbaar vanaf de nabijgelegen internationale luchthaven en wordt gekenmerkt door zijn gevarieerde museumaanbod, opvallende architectuur, kenmerkende grachten en historische monumenten.

Veel evenementen in het voorjaar

 Het zomerhalfjaar is de uitgelezen periode voor een vakantie in Amsterdam. Tussen de maanden april en september kan de temperatuur maxima bereiken van ruim boven de twintig graden Celsius, al staat Nederland niet bepaald bekend om zijn goede zomerklimaat. In Amsterdam leveren met name augustus en september vaak ook de nodige regen op. Voor festiviteiten is de lente de meest geschikte tijd voor een verblijf in Amsterdam. Op 27 april is koning Willem-Alexander jarig en wordt Koningsdag gevierd. Er is dan onder meer een vrijmarkt in Amsterdam. Acht dagen later herdenkt Nederland met Bevrijdingsdag het einde van de Tweede Wereldoorlog. Op die dag vinden door het hele land muzikale evenementen plaats.

 Hoge prijzen in het centrum

 Om Nederland en Amsterdam voor een vakantie te bezoeken is een geldig paspoort voldoende. Vooral in de toeristengebieden van de stad liggen de prijzen doorgaans hoog. Het verschil met andere Nederlandse plaatsen en het minder toeristische Amsterdam kan maar liefst 50 tot 100% bedragen. Ook bij het nemen van een taxi is het verstandig om voor het instappen naar de ritprijs te informeren. Zo kunnen onverwacht hoge vervoerskosten worden voorkomen. Aan de achterzijde van het Centraal Station vaart een gratis pont over het IJ naar de voormalige NDSM-scheepswerf. Tegenwoordig is dit een culturele vrijplaats voor kunstenaars en andere artiesten.

Uitgebreide trein- en busverbindingen

 Na aankomst kan vanaf vliegveld Schiphol eenvoudig een trein naar het centrum van Amsterdam worden genomen. De reis duurt ongeveer vijftien minuten en de trajectkosten liggen rond de vier euro per ticket. Hostels in Amsterdam zijn vanaf twintig euro per nacht te boeken, terwijl een overnachting in een goedkoop hotel ongeveer 45 euro kost. De taxi’s in Amsterdam hanteren hoge tarieven. Verstandiger is het om een 24-uurskaartje voor het openbaar vervoer te kopen. Deze kost rond de acht euro. Voor kinderen tot elf jaar bedraagt de prijs circa drie euro.

Informatie over de vlucht Tanger - Amsterdam
Vluchtinformatie Tanger - Amsterdam
  • Vluchttijd: min. 03:15 / max. 03:55
  • Afstand: 2029 km
  • Vluchten per week: 7
  • Vliegtijd terugvlucht: min. 03:05 / max. 03:10
Topvliegroutes