Vluchten van Tanger naar Amsterdam

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Tanger naar Amsterdam

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Tanger (TNG) naar Amsterdam (AMS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Amsterdam starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Tanger naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Air Arabia Maroc
Op de route Tanger – Amsterdam word bij voorkeur met Air Arabia Maroc gevlogen.
Air Arabia Maroc
30 %
Iberia
27 %
TAP Portugal
11 %
Goedkoopste weekdag: zaterdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want zaterdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Madrid
27 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Madrid.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Madrid-Barajas
21h 50min, vanaf € 200
27 %
directe vlucht
03h 15min, vanaf € 201
22 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
19h 15min, vanaf € 267
13 %

Nuttige informatie over de vlucht van Tanger naar Amsterdam

Cultuurrijke hoofdstad van Nederland

 De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is een populaire toeristenbestemming. Amsterdam is goed bereikbaar vanaf de nabijgelegen internationale luchthaven en wordt gekenmerkt door zijn gevarieerde museumaanbod, opvallende architectuur, kenmerkende grachten en historische monumenten.

Veel evenementen in het voorjaar

 Het zomerhalfjaar is de uitgelezen periode voor een vakantie in Amsterdam. Tussen de maanden april en september kan de temperatuur maxima bereiken van ruim boven de twintig graden Celsius, al staat Nederland niet bepaald bekend om zijn goede zomerklimaat. In Amsterdam leveren met name augustus en september vaak ook de nodige regen op. Voor festiviteiten is de lente de meest geschikte tijd voor een verblijf in Amsterdam. Op 27 april is koning Willem-Alexander jarig en wordt Koningsdag gevierd. Er is dan onder meer een vrijmarkt in Amsterdam. Acht dagen later herdenkt Nederland met Bevrijdingsdag het einde van de Tweede Wereldoorlog. Op die dag vinden door het hele land muzikale evenementen plaats.

 Hoge prijzen in het centrum

 Om Nederland en Amsterdam voor een vakantie te bezoeken is een geldig paspoort voldoende. Vooral in de toeristengebieden van de stad liggen de prijzen doorgaans hoog. Het verschil met andere Nederlandse plaatsen en het minder toeristische Amsterdam kan maar liefst 50 tot 100% bedragen. Ook bij het nemen van een taxi is het verstandig om voor het instappen naar de ritprijs te informeren. Zo kunnen onverwacht hoge vervoerskosten worden voorkomen. Aan de achterzijde van het Centraal Station vaart een gratis pont over het IJ naar de voormalige NDSM-scheepswerf. Tegenwoordig is dit een culturele vrijplaats voor kunstenaars en andere artiesten.

Uitgebreide trein- en busverbindingen

 Na aankomst kan vanaf vliegveld Schiphol eenvoudig een trein naar het centrum van Amsterdam worden genomen. De reis duurt ongeveer vijftien minuten en de trajectkosten liggen rond de vier euro per ticket. Hostels in Amsterdam zijn vanaf twintig euro per nacht te boeken, terwijl een overnachting in een goedkoop hotel ongeveer 45 euro kost. De taxi’s in Amsterdam hanteren hoge tarieven. Verstandiger is het om een 24-uurskaartje voor het openbaar vervoer te kopen. Deze kost rond de acht euro. Voor kinderen tot elf jaar bedraagt de prijs circa drie euro.

Informatie over de vlucht: Tanger - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 73,04
Retourvlucht van € 268,74
Vluchttijd min. 03:15 / max. 03:55
Vliegtijd terugvlucht min. 03:05/ max. 03:10
Afstand 2029 km
Vluchten per week 7
Vertrekluchthaven Luchthaven Tanger-Boukhalef (TNG)
Land van vertrek Vluchten vanuit Marokko
Aankomstluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve routes naar Nederland
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs