Vluchten van Amsterdam naar Bonaire

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Bonaire

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Bonaire (BON) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Bonaire starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Bonaire te vinden

Populairste Airline: KLM
De populairste airlines op de route Amsterdam – Bonaire zijn met 98 % KLM, TUI Airlines Nederland en Delta.
KLM
69 %
TUI Airlines Nederland
22 %
Delta
7 %
Goedkoopste weekdag: maandag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op maandag het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 83 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
10h 30min, vanaf € 821
83 %
1 tussenstop Aruba
12h 05min, vanaf € 914
12 %
2 tussenstops Detroit Metropolitan Wayne County Airport, MI Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, GA
36h 04min, vanaf € 838
2 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Bonaire

Bonaire, tropisch eiland in de Caribische Zee

 Bonaire is een van de eilanden van de Nederlandse Antillen. Vooral het zonnige klimaat, de prachtige natuur en de omvangrijke flamingopopulatie maken het tot een populaire bestemming.

Het hele jaar door zomer

 Met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 27 graden Celsius is een vakantie op Bonaire eigenlijk in elk seizoen mogelijk. De enige periode met minder fraai weer is van eind oktober tot januari. In deze maanden vindt het regenseizoen plaats. Wie net hierna op het eiland arriveert, kan op 1 januari het jaar inluiden met de muzikale Maskarada-optocht. Andere festiviteiten op Bonaire zijn de Dia di Rincon, die op 30 april in het dorpje Rincon wordt gehouden. Op 6 september is het Bonairedag, de datum waarop het eiland in 1499 werd ontdekt door Spaanse zeevaarders.

 Visum niet nodig

 Voor een bezoek aan Bonaire hoeft van tevoren geen visum te worden geregeld. Voorwaarde is dan wel dat het verblijf niet langer duurt dan zes maanden. Voor een vakantie is een geldig paspoort dus voldoende. Veel mensen die naar Bonaire gaan maken gebruik van een huurauto om de diverse natuurparken en grotten te bezoeken. Iets om daarbij rekening mee te houden is dat de wegen over het algemeen minder begaanbaar zijn dan in Nederland. Stof, zand en olie maken het autorijden tot een avontuurlijke bezigheid. Bovendien wordt de berm regelmatig door lokale automobilisten gebruikt om rechts in te halen. Omdat op het eiland veel artikelen moeten worden geïmporteerd, liggen de kosten voor levensonderhoud hoger dan in Nederland. Met name de prijzen in de supermarkt zijn aan de hoge kant. Lokaal geproduceerde en geteelde producten zijn een stuk betaalbaarder.

Taxi of huurauto aangewezen vervoersmiddel

 De internationale luchthaven Flamingo Airport ligt aan de westkust van Bonaire, niet ver van de hoofdplaats Kralendijk. Vanaf het vliegveld rijden taxi’s naar de toeristencentra van het eiland. Hier zijn accommodaties te huur waarvan de prijzen beginnen vanaf 45 Amerikaanse dollar per nacht. Voor het vervoer ter plaatse is een taxi of een huurauto de beste keuze, want bussen rijden op onregelmatige tijden. Rond de luchthaven zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd. 

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Bonaire

Retourvlucht van € 756,00
Vluchttijd min. 10:40 / max. 12:10
Vliegtijd terugvlucht min. 09:20/ max. 11:00
Afstand 7801 km
Vluchten per week 12
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Bonaire (BON)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland