Populairste Airline: KLM
Op de route Amsterdam – Bonaire word bij voorkeur met KLM gevlogen.
KLM
38 %
KLM
17 %
TUI Airlines Nederland
17 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 5 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 579,00.
140 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: juni
Het loont zich om uw vlucht in juni te boeken. Hier zijn de tickets in doorsnee tot 32 % goedkoper.
Goedkoopste weekdag: dinsdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want dinsdags zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 66 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
12h 20min, vanaf € 698
66 %
1 tussenstop Aruba
12h 10min, vanaf € 769
20 %
2 tussenstops Detroit Metropolitan Wayne County Airport, MI Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, GA
30h 49min, vanaf € 719
7 %
Retour al vanaf € 497,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 09.11.2018 en de terugvlucht op 18.11.2018. Tot 45 % gunstiger dan andere tickets op deze route.

€ 497
goedkoop
€ 473
duur
€ 1 408

Bonaire, tropisch eiland in de Caribische Zee

 Bonaire is een van de eilanden van de Nederlandse Antillen. Vooral het zonnige klimaat, de prachtige natuur en de omvangrijke flamingopopulatie maken het tot een populaire bestemming.

...

Het hele jaar door zomer

 Met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 27 graden Celsius is een vakantie op Bonaire eigenlijk in elk seizoen mogelijk. De enige periode met minder fraai weer is van eind oktober tot januari. In deze maanden vindt het regenseizoen plaats. Wie net hierna op het eiland arriveert, kan op 1 januari het jaar inluiden met de muzikale Maskarada-optocht. Andere festiviteiten op Bonaire zijn de Dia di Rincon, die op 30 april in het dorpje Rincon wordt gehouden. Op 6 september is het Bonairedag, de datum waarop het eiland in 1499 werd ontdekt door Spaanse zeevaarders.

...

 Visum niet nodig

 Voor een bezoek aan Bonaire hoeft van tevoren geen visum te worden geregeld. Voorwaarde is dan wel dat het verblijf niet langer duurt dan zes maanden. Voor een vakantie is een geldig paspoort dus voldoende. Veel mensen die naar Bonaire gaan maken gebruik van een huurauto om de diverse natuurparken en grotten te bezoeken. Iets om daarbij rekening mee te houden is dat de wegen over het algemeen minder begaanbaar zijn dan in Nederland. Stof, zand en olie maken het autorijden tot een avontuurlijke bezigheid. Bovendien wordt de berm regelmatig door lokale automobilisten gebruikt om rechts in te halen. Omdat op het eiland veel artikelen moeten worden geïmporteerd, liggen de kosten voor levensonderhoud hoger dan in Nederland. Met name de prijzen in de supermarkt zijn aan de hoge kant. Lokaal geproduceerde en geteelde producten zijn een stuk betaalbaarder.

...

Taxi of huurauto aangewezen vervoersmiddel

 De internationale luchthaven Flamingo Airport ligt aan de westkust van Bonaire, niet ver van de hoofdplaats Kralendijk. Vanaf het vliegveld rijden taxi’s naar de toeristencentra van het eiland. Hier zijn accommodaties te huur waarvan de prijzen beginnen vanaf 45 Amerikaanse dollar per nacht. Voor het vervoer ter plaatse is een taxi of een huurauto de beste keuze, want bussen rijden op onregelmatige tijden. Rond de luchthaven zijn verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd. 

...