Vluchten van Curacao naar Bonaire

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Curacao naar Bonaire

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Curacao (CUR) naar Bonaire (BON) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Bonaire starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Curacao naar Bonaire te vinden

Populairste Airline: FlexFlight
33 % van de vluchten op de route Curacao – Bonaire worden geboekt bij FlexFlight.
FlexFlight
33 %
JetAir
24 %
Winair
22 %
Goedkoopste weekdag: maandag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want maandag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
Naar Bonaire vliegen 99 % van alle reizigers vanaf Curacao zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
vanaf € 171
99 %
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
23h 34min, vanaf € 1.891
1 %

Nuttige informatie over de vlucht van Curacao naar Bonaire

Bruisend Bonaire; Caribisch paradijs

 Bonaire in een Nederlands eiland in het Caribische deel van Nederland gelegen voor de kust van Venezuela. Bonaire vormt samen met Aruba en Curaçao de ABC-eilanden. De hoofdstad van het eiland is Kralendijk. Deze naam is afgeleid van Koralendijk. 

Gegarandeerd warm weer

 Het is op Bonaire altijd rond de 27°C. Tussen eind oktober en januari is er een regenseizoen. De regen valt echter alleen vroeg in de ochtend of laat in de avond. Het leven op Bonaire speelt zich dus voornamelijk buiten af. Bonaire kent een groot aantal feestdagen en festivals. De Maskarada op 1 januari is een grote vrolijke muzikale optocht waar men gemaskerd het nieuwe jaar inluidt. 30 april wordt Dia di Rincon gevierd. Het dorpje Rincon wordt één grote dansvloer. Het feest wordt ook wel de Koninginnedag van Bonaire genoemd. Op 6 september wordt Bonaire dag gevierd. Op deze dag werd in 1499 het eiland ontdekt door Olonso de Ojeda en Amerigo Vespucci.

Flamingo's spotten

 Nederlanders hebben voor Bonaire voor de eerste 6 maanden geen visum nodig. De wegen op het eiland kunnen zeer glad zijn door stof, zand of olie. Pas op, er wordt geregeld rechts ingehaald en dit gaat soms half door de berm. Kijk dus goed uit met autorijden. De prijzen in de supermarkt liggen boven de Nederlandse prijzen. Lokale verse producten zijn aanzienlijk goedkoper. Bonaire heeft bijzondere flora en fauna. De hele Noordpunt van Bonaire, het Washington Slagbaai Nationaal Park, is beschermd natuurgebied. Het park heeft allerlei tropische vogels en andere dieren als hagedissen en leguanen. Het Pekelmeer en het flamingoreservaat maken deel uit van een groot watergebied in het zuidwesten van het eiland. In deze omgeving bevinden zich tussen de 2000 en 7000 flamingo's. De flamingo is tevens het symbool van Bonaire. 

Vervoer op Bonaire

 Op de luchthaven van het eiland zijn taxi's en huurauto's beschikbaar. Er zijn enkele informele busdiensten maar deze rijden niet regelmatig. Een taxi of huurauto is de beste optie op Bonaire. 

Informatie over de vlucht: Curacao - Bonaire

Goedkoopste heenvlucht van € 90,99
Retourvlucht van € 169,99
Vluchttijd min. 00:15 / max. 01:25
Vliegtijd terugvlucht min. 00:15/ max. 01:10
Afstand 76 km
Vluchten per week 32
Vertrekluchthaven Luchthaven Curacao (CUR)
Aankomstluchthaven Luchthaven Bonaire (BON)
Land van bestemming Vluchten naar Nederland
Alternatieve routes naar Nederland
Alternatieve vluchten naar Bonaire
Populaire bestemmingen voor doorreizen