Populairste Airline: Insel Air
Insel Air is met 85 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Insel Air
85 %
Aruba Airlines
12 %
Winair
2 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 5 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 55 % besparen.
141 dagen voor vertrek
Vluchten bv. in oktober bijzonder voordelig
In september en oktober zijn de ticketprijzen met 6 % onder het jaarlijks gemiddelde het goedkoopst. vliegtickets zijn het minst goedkoop in maart.
Goedkoopste weekdag: donderdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op donderdag kan een vlucht tot 5 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 99 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
vanaf € 90
99 %
1 tussenstop Aruba
01h 45min, vanaf € 236
1 %
Retour al vanaf € 82,00
Een retourvlucht voor slechts € 82,00 krijg je bijvoorbeeld met een heenvlucht op 31.05.2018 en een terugvlucht op 31.05.2018. Tickets zijn op actueel 36 % goedkoper dan gemiddeld.

€ 82
goedkoop
€ 82
duur
€ 186

Bruisend Bonaire; Caribisch paradijs

 Bonaire in een Nederlands eiland in het Caribische deel van Nederland gelegen voor de kust van Venezuela. Bonaire vormt samen met Aruba en Curaçao de ABC-eilanden. De hoofdstad van het eiland is Kralendijk. Deze naam is afgeleid van Koralendijk. 

...

Gegarandeerd warm weer

 Het is op Bonaire altijd rond de 27°C. Tussen eind oktober en januari is er een regenseizoen. De regen valt echter alleen vroeg in de ochtend of laat in de avond. Het leven op Bonaire speelt zich dus voornamelijk buiten af. Bonaire kent een groot aantal feestdagen en festivals. De Maskarada op 1 januari is een grote vrolijke muzikale optocht waar men gemaskerd het nieuwe jaar inluidt. 30 april wordt Dia di Rincon gevierd. Het dorpje Rincon wordt één grote dansvloer. Het feest wordt ook wel de Koninginnedag van Bonaire genoemd. Op 6 september wordt Bonaire dag gevierd. Op deze dag werd in 1499 het eiland ontdekt door Olonso de Ojeda en Amerigo Vespucci.

...

Flamingo's spotten

 Nederlanders hebben voor Bonaire voor de eerste 6 maanden geen visum nodig. De wegen op het eiland kunnen zeer glad zijn door stof, zand of olie. Pas op, er wordt geregeld rechts ingehaald en dit gaat soms half door de berm. Kijk dus goed uit met autorijden. De prijzen in de supermarkt liggen boven de Nederlandse prijzen. Lokale verse producten zijn aanzienlijk goedkoper. Bonaire heeft bijzondere flora en fauna. De hele Noordpunt van Bonaire, het Washington Slagbaai Nationaal Park, is beschermd natuurgebied. Het park heeft allerlei tropische vogels en andere dieren als hagedissen en leguanen. Het Pekelmeer en het flamingoreservaat maken deel uit van een groot watergebied in het zuidwesten van het eiland. In deze omgeving bevinden zich tussen de 2000 en 7000 flamingo's. De flamingo is tevens het symbool van Bonaire. 

...

Vervoer op Bonaire

 Op de luchthaven van het eiland zijn taxi's en huurauto's beschikbaar. Er zijn enkele informele busdiensten maar deze rijden niet regelmatig. Een taxi of huurauto is de beste optie op Bonaire. 

...