Populairste Airline: Insel Air
Met 92 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met Insel Air.
Insel Air
92 %
Aruba Airlines
8 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 6 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 83,00.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: februari
Over het hele jaar gezien zijn in februari de goedkoopste vluchten van Curacao naar Bonaire beschikbaar.
Goedkoopste weekdag: zaterdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op zaterdag kan een vlucht tot 9 % goedkoper geboekt worden.
Retour al vanaf € 82,00
Op dit moment is deze route het goedkoopst met de heenvlucht op 10.03.2018 en de terugvlucht op 10.03.2018. Ten opzichte van de gemiddelde prijs kan 39 % bespaard worden.

€ 82
goedkoop
€ 81
duur
€ 188

Bruisend Bonaire; Caribisch paradijs

 Bonaire in een Nederlands eiland in het Caribische deel van Nederland gelegen voor de kust van Venezuela. Bonaire vormt samen met Aruba en Curaçao de ABC-eilanden. De hoofdstad van het eiland is Kralendijk. Deze naam is afgeleid van Koralendijk. 

...

Gegarandeerd warm weer

 Het is op Bonaire altijd rond de 27°C. Tussen eind oktober en januari is er een regenseizoen. De regen valt echter alleen vroeg in de ochtend of laat in de avond. Het leven op Bonaire speelt zich dus voornamelijk buiten af. Bonaire kent een groot aantal feestdagen en festivals. De Maskarada op 1 januari is een grote vrolijke muzikale optocht waar men gemaskerd het nieuwe jaar inluidt. 30 april wordt Dia di Rincon gevierd. Het dorpje Rincon wordt één grote dansvloer. Het feest wordt ook wel de Koninginnedag van Bonaire genoemd. Op 6 september wordt Bonaire dag gevierd. Op deze dag werd in 1499 het eiland ontdekt door Olonso de Ojeda en Amerigo Vespucci.

...

Flamingo's spotten

 Nederlanders hebben voor Bonaire voor de eerste 6 maanden geen visum nodig. De wegen op het eiland kunnen zeer glad zijn door stof, zand of olie. Pas op, er wordt geregeld rechts ingehaald en dit gaat soms half door de berm. Kijk dus goed uit met autorijden. De prijzen in de supermarkt liggen boven de Nederlandse prijzen. Lokale verse producten zijn aanzienlijk goedkoper. Bonaire heeft bijzondere flora en fauna. De hele Noordpunt van Bonaire, het Washington Slagbaai Nationaal Park, is beschermd natuurgebied. Het park heeft allerlei tropische vogels en andere dieren als hagedissen en leguanen. Het Pekelmeer en het flamingoreservaat maken deel uit van een groot watergebied in het zuidwesten van het eiland. In deze omgeving bevinden zich tussen de 2000 en 7000 flamingo's. De flamingo is tevens het symbool van Bonaire. 

...

Vervoer op Bonaire

 Op de luchthaven van het eiland zijn taxi's en huurauto's beschikbaar. Er zijn enkele informele busdiensten maar deze rijden niet regelmatig. Een taxi of huurauto is de beste optie op Bonaire. 

...