Vluchten naar Bonaire

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Bonaire

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Bonaire BON) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Bonaire zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Bonaire reistips

Beautiful Bonaire

 Bonaire is een Nederlands eiland en behoort tot de ABC-eilanden. Het eiland heeft een aantal bezienswaardigheden, waaronder Bonaire National Marine Park, Klein Bonaire, Lac, het Pekelmeer en diverse schitterende saliñas en grotten. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Bonaire dus. 

De ideale reistijd naar Bonaire

 De temperatuur in Bonaire is het hele jaar door warm, namelijk rond de 27 graden. Ook al gaat u dus in december richting Bonaire, het is er alsnog zonnig en warm. Tussen eind oktober en januari is er wel het regenseizoen, maar vaak valt dit enorm mee. De meeste regen die er in die maanden valt, is laat in de avond en vroeg in de ochtend.

Bonaire heeft jaarlijks verschillende feestdagen en festivals. Op j januari is er Maskarada, waarbij het nieuwe jaar wordt ingeluid met een vrolijke muzikale optocht. Daarnaast wordt op 30 april de Koninginnedag van Bonaire gevierd: Dia di Rincon, en wordt op 6 september Bonaire dag gevierd. Op deze dag werd in 1499 Bonaire ontdekt. 

Wat u dient te weten voorafgaand aan de reis

Als Nederlander heeft u voor een verblijf op Bonaire voor het eerste halfjaar geen visum nodig. Voor een langer verblijf dan 6 maanden dus wel. De prijzen op Bonaire zijn hoger dan in Nederland, alhoewel lokale verse producten vaak aanzienlijk goedkoper zijn.

Wilt u een auto huren in Bonaire? Let dan zeker op. De wegen in Bonaire kunnen glad zijn door stof, zand en/of olie. Verder kunt u rechts worden ingehaald waardoor men vaak in de berm rijdt. 

Wat u dient te weten tijdens uw verblijf

 Bij aankomst op het vliegveld zijn er vaak veel taxi's en huurauto's beschikbaar. Daarnaast zijn er enkele informele busdiensten op Bonaire. Echter zit er geen regelmaat in de bustijden, zoals u gewend bent in Nederland. Het is daarom beter om gebruik te maken van een taxi of huurauto. Voor een overnachting op Bonaire betaalt u vanaf 45$ per nacht. Ten slotte heeft Bonaire een prachtige natuur. Zo is er een grote kans dat u flamingo's spot. 

Meest voorkomende verbindingen vanaf Bonaire
Luchthaven
Alternatieve routes naar Nederland