Populairste Airline: Winair
De route Aruba – Bonaire word het meeste geboekt bij Winair.
Winair
26 %
Aruba Airlines
8 %
Tip: 4 weken voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 4 weken voor vertrek het voordeligst. Tot 9 % kan men besparen.
27 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn dinsdag. Op deze dagen kan tot 5 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Curacao
Van alle vluchten is de route via Curacao met 50 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Curacao
07h 30min, vanaf € 253
50 %
directe vlucht
vanaf € 236
14 %
2 tussenstops Panama City-Tocumen International Curacao
31h 04min, vanaf € 634
12 %
Retour al vanaf € 236,00
Wie bijvoorbeeld op 11-02-20 heen en op 15-02-20 terugvliegt, reist voor € 236,00 bijzonder gunstig.

€ 236
goedkoop
€ 236
duur
€ 1 997

Reis naar de zon op Bonaire

Bij Bonaire denkt waarschijnlijk iedereen aan zon, zee en strand. Het mag wel niet zo'n heel groot eiland zijn, maar er valt genoeg te zien en te doen om daar een fijne vakantie door te brengen.

Populaire duiklocatie

 Bonaire staat bekend als één van de meest populaire plekken op de wereld om te duiken. De zee rondom Bonaire is geliefd vanwege de koraalriffen en scheepswrakken die er te vinden zijn. Wanneer je duiken een te grote stap vindt, dan kun je er ook prima snorkelen. Het koraal begint al direct vanaf het strand, waardoor je direct de zee in kunt met je snorkelset.

...

Is er een beste reistijd voor Bonaire?

 Het maakt eigenlijk niet uit wanneer je een bezoek brengt aan Bonaire, het is er altijd warm. De gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar door zo rond de 27°C. Er is wel een regenseizoen tussen eind oktober en januari, maar dit valt mee. De regen die er valt is vaak vroeg in de ochtend of laat op de dag. 

...

Waar moet je voor de reis rekening mee houden?

 Als je als Nederlander je vakantie wilt doorbrengen in Bonaire heb je de eerste zes maanden geen visum nodig. Houdt er rekening mee dat de prijzen in de supermarkten hoger zijn dan de prijzen die we in Nederland gewend zijn. Daarentegen zijn lokale verse producten weer een stuk goedkoper.

Als je een auto wilt huren op Bonaire, wees dan voorzichtig op de weg. De wegen kunnen glad zijn door stof, zand of olie. En pas op, het is vrij normaal om rechts te worden ingehaald, waarbij auto's soms ook door de berm rijden! 

...

Wat moet je weten als je op Bonaire bent?

 Als je aankomt op Bonaire kun je op de luchthaven een taxi nemen of een auto huren. De busdiensten op het eiland zijn er wel, maar die rijden niet echt regelmatig. Een taxi of huurauto is daarom een betere optie. Slapen in een accommodatie doe je vanaf ongeveer 45$ per nacht. 

...