Populairste Airline: Winair
Winair en Aruba Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 55 % het meest geboekt.
Winair
50 %
Aruba Airlines
5 %
Tip: Op de dag van vertrek boeken
De beste prijs voor deze vlucht krijg je als je 0 dagen voor vertrek boekt. Zo kan je tot 60 % besparen.
0 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op maandag kan een vlucht tot 9 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Curacao
In het bijzonder de route via Curacao is met een boekingsaandeel van 69 % zeer gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Curacao
20h 35min, vanaf € 220
69 %
1 tussenstop Miami International Airport, FL
23h 47min, vanaf € 366
17 %
2 tussenstops Charlotte Douglas International Airport, NC Miami International Airport, FL
22h 00min, vanaf € 447
7 %
Retour al vanaf € 211,00
Als je reis begint op 27-08-19 en je de terugreis op 31-08-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 211,00.

€ 211
goedkoop
€ 0
duur
€ 0

Reis naar de zon op Bonaire

Bij Bonaire denkt waarschijnlijk iedereen aan zon, zee en strand. Het mag wel niet zo'n heel groot eiland zijn, maar er valt genoeg te zien en te doen om daar een fijne vakantie door te brengen.

Populaire duiklocatie

 Bonaire staat bekend als één van de meest populaire plekken op de wereld om te duiken. De zee rondom Bonaire is geliefd vanwege de koraalriffen en scheepswrakken die er te vinden zijn. Wanneer je duiken een te grote stap vindt, dan kun je er ook prima snorkelen. Het koraal begint al direct vanaf het strand, waardoor je direct de zee in kunt met je snorkelset.

...

Is er een beste reistijd voor Bonaire?

 Het maakt eigenlijk niet uit wanneer je een bezoek brengt aan Bonaire, het is er altijd warm. De gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar door zo rond de 27°C. Er is wel een regenseizoen tussen eind oktober en januari, maar dit valt mee. De regen die er valt is vaak vroeg in de ochtend of laat op de dag. 

...

Waar moet je voor de reis rekening mee houden?

 Als je als Nederlander je vakantie wilt doorbrengen in Bonaire heb je de eerste zes maanden geen visum nodig. Houdt er rekening mee dat de prijzen in de supermarkten hoger zijn dan de prijzen die we in Nederland gewend zijn. Daarentegen zijn lokale verse producten weer een stuk goedkoper.

Als je een auto wilt huren op Bonaire, wees dan voorzichtig op de weg. De wegen kunnen glad zijn door stof, zand of olie. En pas op, het is vrij normaal om rechts te worden ingehaald, waarbij auto's soms ook door de berm rijden! 

...

Wat moet je weten als je op Bonaire bent?

 Als je aankomt op Bonaire kun je op de luchthaven een taxi nemen of een auto huren. De busdiensten op het eiland zijn er wel, maar die rijden niet echt regelmatig. Een taxi of huurauto is daarom een betere optie. Slapen in een accommodatie doe je vanaf ongeveer 45$ per nacht. 

...