Populairste Airline: American Airlines
Op de route Bonaire – Miami word bij voorkeur met American Airlines gevlogen.
American Airlines
32 %
United Airlines
4 %
TUI Airlines Nederland
2 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 34 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
91 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op maandag kan een vlucht tot 49 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Bonaire – Miami boeken 33 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 17min, vanaf € 281
33 %
2 tussenstops Curacao Panama City-Tocumen International
14h 03min, vanaf € 529
33 %
2 tussenstops Curacao Bogota
18h 13min, vanaf € 737
15 %
Retour al vanaf € 281,00
Voor maar € 281,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 25-11-19 en een terugvlucht op 02-12-19.

€ 281
goedkoop
€ 281
duur
€ 1 094

Vakantie in Miami, Florida

Vakantiebestemming Miami

In de Amerikaanse deelstaat Florida vinden we Miami, dat met meer dan 300.00 inwoners en het tropische klimaat een mooie vakantiebestemming is. Miami is vooral bekend van bekende tv-series als Miami Vice, CSI: Miami en de Golden Girls. Ruim 10 procent van de bevolking is blank, de rest is voornamelijk afkomstig van Cuba en Mexico. Deze toeristenstad trekt vooral zonaanbidders aan, maar ook is er volop te doen en te bezichtigen in Miami of Miami Beach.

...

Tropisch klimaat en feestdagen

In Miami heerst een tropisch klimaat. Het gehele jaar door zijn de temperaturen aangenaam. In januari komt de temperatuur net boven de 19 graden uit, in juli boven de 28 graden. Miami kent een regenseizoen en een droog seizoen. Van juni tot november is het orkaanseizoen, met een piek in september. De beste periode om naar Miami te reizen ligt dan ook tussen begin maart en eind mei. In januari vindt het Orange Bowl Festival plaats, dit is het hoogtepunt van het voetbalseizoen. Begin maart vinden carnavalsoptochten door Miami plaats.

...

Inentingen en veilig reizen door Miami

Voor dit land gelden geen verplichte reis-inentingen. Aanbevolen wordt wel om ingeënt te zijn tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie. Nederlanders kunnen een verblijfsvergunning van 90 dagen krijgen. Vooraf moet het elektronische inreisvisum (ESTA) aangevraagd worden. Toeristen dienen rekening te houden met de kosten voor levensonderhoud. Fastfood kost vanaf 7 dollar, eten in een restaurant vanaf 20 dollar.

...

Overnachten en openbaar vervoer

Miami kent verschillende hotels. Een overnachting in een slaapzaal kost ongeveer 25 dollar per nacht. Een tweepersoonskamer kost ongeveer 50 dollar per nacht. Houd er rekening mee dat het carnaval in maart erg populair is in Miami en dat de hotels dan snel volgeboekt zijn. Lang van te voren boeken wordt dan ook aanbevolen. Via openbaar vervoer kan er downtown gratis gereisd worden met de elektrische Metromover . De metrorail of de metrobus kost enkele reis ongeveer 2.25 dollar. Een taxirit is een stuk duurder: ongeveer 15 dollar voor 3 kilometer. Tussen de luchthaven en het centrum rijden metrobussen, de metrorail, Greyhound bussen, de trein en de Miami Mover (PeopleMover).

...