Populairste Airline: American Airlines
Op de route Bonaire – Miami worden de meeste vluchten verzorgt door American Airlines.
American Airlines
23 %
Delta
10 %
Winair
4 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 2 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 57 % kan men besparen.
71 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn maandag. Op deze dagen kan tot 40 % bespaard worden.
Populairste verbindung: via Curacao en Panama City
Met 40 % van alle geboekte vliegtickets is de route met overstap in Curacao en Panama City favoriet.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Curacao Panama City-Tocumen International
31h 52min, vanaf € 565
40 %
directe vlucht
03h 10min, vanaf € 303
27 %
1 tussenstop Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, GA
08h 30min, vanaf € 725
11 %

Vakantie in Miami, Florida

Vakantiebestemming Miami

In de Amerikaanse deelstaat Florida vinden we Miami, dat met meer dan 300.00 inwoners en het tropische klimaat een mooie vakantiebestemming is. Miami is vooral bekend van bekende tv-series als Miami Vice, CSI: Miami en de Golden Girls. Ruim 10 procent van de bevolking is blank, de rest is voornamelijk afkomstig van Cuba en Mexico. Deze toeristenstad trekt vooral zonaanbidders aan, maar ook is er volop te doen en te bezichtigen in Miami of Miami Beach.

...

Tropisch klimaat en feestdagen

In Miami heerst een tropisch klimaat. Het gehele jaar door zijn de temperaturen aangenaam. In januari komt de temperatuur net boven de 19 graden uit, in juli boven de 28 graden. Miami kent een regenseizoen en een droog seizoen. Van juni tot november is het orkaanseizoen, met een piek in september. De beste periode om naar Miami te reizen ligt dan ook tussen begin maart en eind mei. In januari vindt het Orange Bowl Festival plaats, dit is het hoogtepunt van het voetbalseizoen. Begin maart vinden carnavalsoptochten door Miami plaats.

...

Inentingen en veilig reizen door Miami

Voor dit land gelden geen verplichte reis-inentingen. Aanbevolen wordt wel om ingeënt te zijn tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en difterie. Nederlanders kunnen een verblijfsvergunning van 90 dagen krijgen. Vooraf moet het elektronische inreisvisum (ESTA) aangevraagd worden. Toeristen dienen rekening te houden met de kosten voor levensonderhoud. Fastfood kost vanaf 7 dollar, eten in een restaurant vanaf 20 dollar.

...

Overnachten en openbaar vervoer

Miami kent verschillende hotels. Een overnachting in een slaapzaal kost ongeveer 25 dollar per nacht. Een tweepersoonskamer kost ongeveer 50 dollar per nacht. Houd er rekening mee dat het carnaval in maart erg populair is in Miami en dat de hotels dan snel volgeboekt zijn. Lang van te voren boeken wordt dan ook aanbevolen. Via openbaar vervoer kan er downtown gratis gereisd worden met de elektrische Metromover . De metrorail of de metrobus kost enkele reis ongeveer 2.25 dollar. Een taxirit is een stuk duurder: ongeveer 15 dollar voor 3 kilometer. Tussen de luchthaven en het centrum rijden metrobussen, de metrorail, Greyhound bussen, de trein en de Miami Mover (PeopleMover).

...
idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound