Populairste Airline: bv. British Airways, United Airlines
Op de route Amsterdam – Miami worden de meeste vluchten verzorgt door British Airways.
British Airways
8 %
United Airlines
8 %
TUI Airlines Nederland
0 %
Tip: 8 weken voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 8 weken voor vertrek het voordeligst. Tot 53 % kan men besparen.
56 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
Het loont zich de om flexibel te zijn, want donderdag zijn de tickets op deze route het goedkoopst.
Populairste verbindung: via Zürich
De met 11 % meest geliefde route vanaf Amsterdam naar Miami gaat via Zürich.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Zürich
24h 30min, vanaf € 334
11 %
1 tussenstop Londen-Heathrow
12h 40min, vanaf € 343
10 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
14h 05min, vanaf € 362
10 %
Retour al vanaf € 334,00
Wie bijvoorbeeld op 02-02-19 heen en op 14-02-19 terugvliegt, reist voor € 334,00 bijzonder gunstig.

€ 334
goedkoop
€ 308
duur
€ 824

Op vakantie naar Miami

Miami is een exotische stad aan de Atlantische kust. Het staat onder andere bekent om de Cubaanse wijk Little Havana, South Beach en het Art Deco district. Wat moet je weten voor je naar dit zonnige oord vertrekt?

...

Het weer

Miami geniet het hele jaar door van warme temperaturen. Van juni tot november is het orkaanseizoen en regent het veel. Om het echte zonovergoten Miami te ervaren plan je je reis tussen maart en juni.

Festivals en feestdagen

In januari viert Miami het Orange Bowl Festival, het hoogtepunt van het voetbalseizoen, met een parade door heel de stad. In de maand maart tref je Carnaval, met tal van optochten en feesten in de wijk Little Havana waar men op straat salsa danst tijdens het beroemde Calle Ocho festival. Zorg wel dat je je hotel op tijd boekt in deze toeristische periode. Mocht je op 4 juli in Miami vertoeven, dan staat de stad in het teken van Independence Day. Ter gelegenheid hiervan zijn veel bewoners vrij en vieren feest op Miami Beach.

...

Wat te regelen voor vertrek

Visum

Als Nederlandse staatsburger krijg je bij aankomst in de VS automatisch een visum voor 90 dagen. Wel dien je ruim van tevoren online een ESTA aan te vragen, dat is een verplichte elektrotechnische inreisvisum.

...

Eenmaal in Miami

Eten en slapen

Uiteten is niet goedkoop. Een menu in een restaurant kost gemiddeld $20, fastfood $7 en een biertje al snel $5. De gemiddelde prijs van een hotel is $50 per nacht voor een tweepersoonskamer. Zoek je een goedkoper alternatief dan kun je vanaf ongeveer $25 per nacht terecht in een guesthouse of hostel.

Vervoer

Van Miami International Airport naar Downtown Central Station neem je de Miami Mover, de Metrorail, de Tri-Trail trein of de Greyhound bus. De Metro Mover is gratis binnen het Miami Downtown district. Met de Metrorail reis je door heel Miami en Florida en betaal je gemiddeld $2.25 voor een enkele reis. Wil je liever met de taxi? Dan ben je veel meer kwijt. Een rit van 3 kilometer kost ongeveer $15.

...