Vluchten van Amsterdam naar Denpasar

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Denpasar

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Denpasar (DPS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Denpasar starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Denpasar te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
Op de route Amsterdam – Denpasar worden de meeste vluchten verzorgt door Turkish Airlines.
Turkish Airlines
22 %
Qatar Airways
17 %
Emirates
9 %
Goedkoopste maand: maart
Over het hele jaar gezien zijn in maart de goedkoopste vluchten van Amsterdam naar Denpasar beschikbaar.
Goedkoopste weekdag: zondag
De prijzen variëren per dag van de week. zondag zijn vliegtickets tot 7 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Doha
De met 17 % meest geliefde route vanaf Amsterdam naar Denpasar gaat via Doha.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Doha International Airport
18h 40min, vanaf € 818
17 %
2 tussenstops Istanbul New Airport Kuala Lumpur-International Airport
42h 25min, vanaf € 585
10 %
1 tussenstop Dubai
35h 30min, vanaf € 859
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Denpasar

Denpasar - traditionele souvenirs, zon en surf

Denpasar is de hoofdstad van het Indonesische eiland Bali. De stad aan de zuidkust staat bekend om zijn goede zon- en surfstranden en zijn winkeltjes met traditionele kleding, handwerk en kunst.

Stabiel zomerklimaat

Bali heeft gedurende het hele jaar een aangenaam zomerklimaat met weinig verrassingen in temperatuur. Deze ligt altijd tussen 22 en 32 graden Celsius. Wel heeft het eiland van november tot maart een regenseizoen met dagelijks kortdurende buien. Het merendeel van de toeristen bezoekt Denpasar daarom tussen april en oktober. Een belangrijke feestdag is het Balinese nieuwjaar Nyepi. Dit vindt plaats in maart, op de eerste dag van de nieuwe maan.

Voorzichtig met eten en drinken

Mensen met een Nederlands paspoort hebben voor Indonesië en Bali een toeristenvisum nodig. Dit is dertig dagen geldig en kan niet worden verlengd. Eenmaal in het land dient het paspoort een geldigheidsduur van nog minimaal negentig dagen te hebben. Het halen van inentingen wordt aanbevolen voor ziektes als difterie, hepatitis A, tetanus en tyfus. Daarnaast moet zorgvuldigheid in acht worden genomen met betrekking tot eten en drinken. Zo moet al het eten voor consumptie worden gekookt en/of gepeld. Het kraanwater is niet van dezelfde kwaliteit als in Nederland. Daarom haal je beter flessen water in een winkel, maar water koken is vaak ook afdoende. De prijzen voor eten en drinken liggen behoorlijk laag. Eettentjes op straat rekenen meestal zo’n 30.000 Indonesische roepia. Alcohol is juist duurder dan in Nederland.

Onderhandelen over taxitarief

Wie een hotel heeft geboekt in Denpasar wordt over het algemeen van het vliegveld opgehaald door een busje van de accommodatie. Een toeristenplaats als Kuta is vanaf de luchthaven Ngurah Rai zelfs te voet bereikbaar. De afstand bedraagt ongeveer twee kilometer. Taxi’s hanteren op het vliegveld relatief hoge tarieven. Aanbevolen wordt om hierover te onderhandelen. Wanneer een taxi van de luchthaven naar Denpasar wordt gedeeld met andere reizigers valt de ritprijs doorgaans lager uit. Het goedkoopste vervoer op Bali wordt aangeboden door minibusjes of bemo’s. De tarieven voor een overnachting in een guesthouse beginnen op ongeveer 170.000 Indonesische roepia.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Denpasar

Goedkoopste heenvlucht van € 359,00
Retourvlucht van € 495,00
Vluchttijd min. 15:05
Vliegtijd terugvlucht min. 15:55/ max. 16:00
Afstand 12171 km
Vluchten per week 8
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Denpasar-Bali (DPS)
Land van bestemming Vluchten naar Indonesië