Vluchten naar Denpasar

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Denpasar

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Denpasar DPS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Denpasar zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Denpasar reistips

Denpasar

Een reis naar Denpasar, betekent dat u een bezoek brengt aan de bruisende hoofdstad van Bali. Denpasar is de grootste en drukste stad van het eiland en ligt aan de zuidkust. Met ongeveer een half miljoen inwoners is het een snelgroeiende metropool, maar ook een levendige stad. Zo kan je er prima winkelen en zijn er veel culturele bezienswaardigheden, zoals tempels en het Bali Museum.

Bali beste te bezoeken tijdens het droge seizoen

Bali heeft het gehele jaar door een aangename temperatuur (22 tot 32 graden)en is daardoor ook het gehele jaar goed te bezoeken. De ideale tijd om Bali te bezoeken is tijdens het droge seizoen, dat tussen april en oktober is. Tussen november en maart is het regenseizoen en kunnen er dagelijks korte maar hevige regenbuien vallen.

Toeristenvisum nodig

Voor een reis naar Indonesië heb je een toeristenvisum nodig, waarmee je Indonesië 30 dagen visumvrij kan bezoeken. Dit visum is niet te verlengen en tevens moet het paspoort nog 90 dagen geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht, maar wel worden inentingen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en Dyphterie aanbevolen. Ook drugs is ten strengste verboden en hier staan lange straffen op en zelfs de doodstraf is mogelijk bij invoer van de smokkelwaar.

Kraanwater niet drinkbaar

In Indonesië is het kraanwater niet drinkbaar, dus koop flessen water of kook het water wat uit de kraan komt. In het verkeer is het goed oppassen geblazen en kijk goed uit bij het huren van motorfietsen. Let dan vooral goed op de bijkomende verzekeringen zoals diefstal, eigen risico, ongeval en aansprakelijkheid verzekeringen. De levensstijl in Indonesië is goedkoper in Nederland behalve voor alcohol dat wel duurder is.

Neem een Bemo

Hotelgasten en mensen met een pakketreis worden vaak opgehaald door hun eigen drivers of bussen. Kuta is ook te voet te bereiken en ligt op 2 kilometer van de luchthaven. In Kuta zijn de 'Kura-Kura' bussen goedkoop, maar op heel Bali is de Bemo (minibus/ taxi) het goedkoopste vervoersmiddel. Bespreek bij een taxi altijd de prijs vooraf. Een bezoek aan Denpasar is dan ook hele belevenis die je niet snel zal vergeten.