Populairste Airline: Emirates
De route Düsseldorf – Denpasar word het meeste geboekt bij Emirates.
Emirates
6 %
Singapore Airlines
2 %
Turkish Airlines
0 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 4 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 42 % bespaard worden.
119 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De prijzen variëren per dag van de week. dinsdag zijn vliegtickets tot 7 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Amsterdam en Jakarta - Soekarno-Hatta International
De favoriete verbinding gaat via Amsterdam en Jakarta - Soekarno-Hatta International en word door 14 % van alle reizigers geboekt.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Amsterdam Schiphol Jakarta - Soekarno-Hatta International Airport
22h 20min, vanaf € 671
14 %
2 tussenstops Parijs-Charles de Gaulle Amsterdam Schiphol
23h 00min, vanaf € 723
10 %
2 tussenstops Zürich Singapore-Changi Airport
20h 00min, vanaf € 631
10 %
Retour al vanaf € 593,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 30-10-18 en terugvlucht; 16-11-18.

€ 593
goedkoop
€ 593
duur
€ 1 893

Over Denpasar

Denpasar is de hoofdstad van het Indonesische eiland Bali. Behalve een toeristische bestemming is het ook de plaats waar veel reizen door het eiland beginnen. Voor de Nederlandse kolonisatie was het de hoofdstad van het Koninkrijk Badung.

...

De beste reistijd voor Denpasar

Door de ligging rond de evenaar heeft Denpasar het gehele jaar door een temperatuur tussen de 22 en 32 graden. Het regenseizoen valt tussen november en maart en kenmerkt zich door korte maar zeer hevige buien. Het droge seizoen loopt van april en oktober, en is de beste reistijd voor Denpasar. Nyepi, het Balinese nieuwjaar, is mooi om mee te maken en valt altijd in maart op de eerste dag van de nieuwe maan.

 

...

Handige tips voor de reis

Voor bezoekers met een Nederlands paspoort, die nog zeker 90 dagen geldig moet zijn, is een toeristenvisum voldoende om Indonesië te bezoeken. Dit visum is 30 dagen geldig, en het is niet mogelijk om het te verlengen. Voor Bali zijn er geen verplichte vaccinaties, echter wordt er aangeraden om je te beschermen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en dyphterie. Raadpleeg hiervoor de huisarts. Drink nooit kraanwater maar alleen gekookt water of afkomstig uit zichtbaar gesloten flessen. Het motto luidt: "Cook it, peel it or forget it". Wees zeer voorzichtig in het riskante verkeer en indien je een voertuig huurt check dan vooraf de regels over ongevallen, diefstal, aansprakelijkheid en eigen risico. Vermijd iedere vorm van drugs. Hierop staan langdurige straffen en zelfs de doodstraf. Het levensonderhoud is goedkoper dan in Nederland. Streetfood is al vanaf 30.000 IDR op straat te krijgen. Alcohol is gemiddeld wel wat duurder.

...

Praktische reisinformatie

De badplaats Kuta ligt op slechts 2 kilometer van de luchthaven. Dat is te lopen, hoewel hotelgasten en pakketreizigers met eigen bussen worden opgehaald. De goedkoopste taxi, voorzien van een meter, heet "Blue Bird". Zonder meter is de prijs onderhandelbaar en altijd goedkoper dan in Nederland. Binnen Bali is de Bemo minibus of taxi het goedkoopst. In Kuta rijden de goedkope "Kura-Kura" bussen. Een overnachting in een van de vele guesthouses beginnen vanaf 170.000 IDR per nacht.

...