Populairste Airline: Emirates
De route Düsseldorf – Denpasar word het meeste geboekt bij Emirates.
Emirates
6 %
KLM
2 %
Singapore Airlines
2 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 4 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 68 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
111 dagen voor vertrek
Goedkoopste maand: juni
Vliegtickets van Düsseldorf naar Denpasar zijn het goedkoopst in de maanden juni.
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op dinsdag kan een vlucht tot 25 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Parijs en Amsterdam
9 % van alle gemaakte boekingen gaan voor de route met tussenstop in Parijs en Amsterdam.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Parijs-Charles de Gaulle Amsterdam Schiphol
22h 55min, vanaf € 736
9 %
1 tussenstop Dubai
18h 15min, vanaf € 696
8 %
2 tussenstops Amsterdam Schiphol Jakarta - Soekarno-Hatta International Airport
22h 15min, vanaf € 640
7 %
Retour al vanaf € 566,00
Als je reis begint op 24.06.2018 en je de terugreis op 10.07.2018 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 566,00. Ten opzichte van de gemiddelde prijs kan 35 % bespaard worden.

€ 566
goedkoop
€ 449
duur
€ 1 425

Over Denpasar

Denpasar is de hoofdstad van het Indonesische eiland Bali. Behalve een toeristische bestemming is het ook de plaats waar veel reizen door het eiland beginnen. Voor de Nederlandse kolonisatie was het de hoofdstad van het Koninkrijk Badung.

...

De beste reistijd voor Denpasar

Door de ligging rond de evenaar heeft Denpasar het gehele jaar door een temperatuur tussen de 22 en 32 graden. Het regenseizoen valt tussen november en maart en kenmerkt zich door korte maar zeer hevige buien. Het droge seizoen loopt van april en oktober, en is de beste reistijd voor Denpasar. Nyepi, het Balinese nieuwjaar, is mooi om mee te maken en valt altijd in maart op de eerste dag van de nieuwe maan.

 

...

Handige tips voor de reis

Voor bezoekers met een Nederlands paspoort, die nog zeker 90 dagen geldig moet zijn, is een toeristenvisum voldoende om Indonesië te bezoeken. Dit visum is 30 dagen geldig, en het is niet mogelijk om het te verlengen. Voor Bali zijn er geen verplichte vaccinaties, echter wordt er aangeraden om je te beschermen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en dyphterie. Raadpleeg hiervoor de huisarts. Drink nooit kraanwater maar alleen gekookt water of afkomstig uit zichtbaar gesloten flessen. Het motto luidt: "Cook it, peel it or forget it". Wees zeer voorzichtig in het riskante verkeer en indien je een voertuig huurt check dan vooraf de regels over ongevallen, diefstal, aansprakelijkheid en eigen risico. Vermijd iedere vorm van drugs. Hierop staan langdurige straffen en zelfs de doodstraf. Het levensonderhoud is goedkoper dan in Nederland. Streetfood is al vanaf 30.000 IDR op straat te krijgen. Alcohol is gemiddeld wel wat duurder.

...

Praktische reisinformatie

De badplaats Kuta ligt op slechts 2 kilometer van de luchthaven. Dat is te lopen, hoewel hotelgasten en pakketreizigers met eigen bussen worden opgehaald. De goedkoopste taxi, voorzien van een meter, heet "Blue Bird". Zonder meter is de prijs onderhandelbaar en altijd goedkoper dan in Nederland. Binnen Bali is de Bemo minibus of taxi het goedkoopst. In Kuta rijden de goedkope "Kura-Kura" bussen. Een overnachting in een van de vele guesthouses beginnen vanaf 170.000 IDR per nacht.

...