idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Tips en tricks om goedkope vluchten van Düsseldorf naar Denpasar te vinden

Populairste Airline: Turkish Airlines
Turkish Airlines, Emirates en Garuda Indonesia zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 13 % het meest geboekt.
Turkish Airlines
6 %
Emirates
4 %
Garuda Indonesia
3 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 6 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 550,00.
179 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De prijzen variëren per dag van de week. vrijdag zijn vliegtickets tot 9 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Amsterdam
Met 8 % van alle gemaakte boekingen is de route via Amsterdam het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Amsterdam Schiphol
31h 10min, vanaf € 538
8 %
1 tussenstop Istanbul New Airport
18h 25min, vanaf € 662
7 %
2 tussenstops Dubai Singapore-Changi Airport
21h 10min, vanaf € 638
6 %

Nuttige informatie over de vlucht van Düsseldorf naar Denpasar

Over Denpasar

Denpasar is de hoofdstad van het Indonesische eiland Bali. Behalve een toeristische bestemming is het ook de plaats waar veel reizen door het eiland beginnen. Voor de Nederlandse kolonisatie was het de hoofdstad van het Koninkrijk Badung.

De beste reistijd voor Denpasar

Door de ligging rond de evenaar heeft Denpasar het gehele jaar door een temperatuur tussen de 22 en 32 graden. Het regenseizoen valt tussen november en maart en kenmerkt zich door korte maar zeer hevige buien. Het droge seizoen loopt van april en oktober, en is de beste reistijd voor Denpasar. Nyepi, het Balinese nieuwjaar, is mooi om mee te maken en valt altijd in maart op de eerste dag van de nieuwe maan.

 

Handige tips voor de reis

Voor bezoekers met een Nederlands paspoort, die nog zeker 90 dagen geldig moet zijn, is een toeristenvisum voldoende om Indonesië te bezoeken. Dit visum is 30 dagen geldig, en het is niet mogelijk om het te verlengen. Voor Bali zijn er geen verplichte vaccinaties, echter wordt er aangeraden om je te beschermen tegen hepatitis A, tyfus, tetanus en dyphterie. Raadpleeg hiervoor de huisarts. Drink nooit kraanwater maar alleen gekookt water of afkomstig uit zichtbaar gesloten flessen. Het motto luidt: "Cook it, peel it or forget it". Wees zeer voorzichtig in het riskante verkeer en indien je een voertuig huurt check dan vooraf de regels over ongevallen, diefstal, aansprakelijkheid en eigen risico. Vermijd iedere vorm van drugs. Hierop staan langdurige straffen en zelfs de doodstraf. Het levensonderhoud is goedkoper dan in Nederland. Streetfood is al vanaf 30.000 IDR op straat te krijgen. Alcohol is gemiddeld wel wat duurder.

Praktische reisinformatie

De badplaats Kuta ligt op slechts 2 kilometer van de luchthaven. Dat is te lopen, hoewel hotelgasten en pakketreizigers met eigen bussen worden opgehaald. De goedkoopste taxi, voorzien van een meter, heet "Blue Bird". Zonder meter is de prijs onderhandelbaar en altijd goedkoper dan in Nederland. Binnen Bali is de Bemo minibus of taxi het goedkoopst. In Kuta rijden de goedkope "Kura-Kura" bussen. Een overnachting in een van de vele guesthouses beginnen vanaf 170.000 IDR per nacht.

Informatie over de vlucht Düsseldorf - Denpasar
Vluchtinformatie Düsseldorf - Denpasar
  • Afstand: 12055 km
Topvliegroutes