Populairste Airline: Emirates
Emirates is met 9 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Emirates
9 %
Qatar Airways
8 %
KLM
4 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 3 maanden voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 42 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
95 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: dinsdag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op dinsdag kan een vlucht tot 15 % goedkoper geboekt worden.
Populairste verbindung: via Kuala Lumpur
Van alle vluchten is de route via Kuala Lumpur met 14 % van alle boekingen het meest gevraagd.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Kuala Lumpur-International Airport
16h 40min, vanaf € 954
14 %
1 tussenstop Dubai
19h 35min, vanaf € 889
13 %
1 tussenstop Doha International Airport
19h 45min, vanaf € 607
12 %
Retour al vanaf € 607,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 17-12-19 en terugvlucht; 13-01-20.

€ 607
goedkoop
€ 607
duur
€ 1 564

Onvergetelijk verblijf in bruisend Amsterdam

Amsterdam heeft veel te bieden. Het is een bruisende stad waar altijd iets te beleven valt. Je kunt er winkelen en uitgaan. Maar ook voor cultuurliefhebbers is er veel te beleven. Vaar door de grachten van Amsterdam of bezoek één van de vele musea.

...

Feest door het hele land

 Eén van de hoogtepunten van het jaar valt op 27 april, namelijk Koningsdag. Op deze dag wordt de verjaardag van Koning Willem Alexander massaal gevierd. Amsterdam veranderd in één grote vrijmarkt – als 27 april op een zondag valt, vindt de vrijmarkt een dag eerder plaats. Een andere feestdag is Bevrijdingsplaats op 5 mei, dat wordt gevierd met festivals en muziekevenementen door het hele land. 

...

Tips voor verblijf in Amsterdam

 Amsterdam is rijk aan vele culturen. Probeer eens een Indonesisch, Surinaams of Antilliaans gerecht in één van de vele eettentjes in de stad. Ga vervolgens met de gratis pont over het IJ naar de NSDM-werf. Dit is een voormalige scheepswerf, die inmiddels is omgedoopt tot een cultureel centrum.

Houd er rekening mee dat de kosten in het toeristische gebied in Amsterdam 50 tot 100% boven de Nederlandse ‘norm’ liggen. Het is verstandig taxichauffeurs van te voren naar de ritkosten te vragen om hoge kosten te voorkomen.

...

Openbaar vervoer goed alternatief voor dure taxi’s

 Vanaf Schiphol kun je op verschillende manieren naar jouw accommodatie. De trein brengt je in ongeveer 15 minuten en voor zo’n 4 € naar het Centraal Station van Amsterdam. Of neem bus 197 naar het Leidseplein. De reis duurt ongeveer 35 minuten. Uiteraard zijn er ook taxi’s. De prijs ligt met ongeveer 50 € wel wat hoger.

 Er is een groot aanbod aan accommodatie. De prijzen van hostels beginnen vanaf 20 € per nacht, goedkope hotels rond de 45 €. Vervolgens wordt het tijd om de stad te verkennen. Taxi’s zijn vrij duur. Een ritje van 10 minuten kan 15 tot 20 € kosten. Het openbaar vervoer (tram / bus) is een goed alternatief. Er zijn 24uurs-tickets van ongeveer 8 € (circa 3 € voor kinderen van 4 – 11). Ook worden in de meeste trams kaartjes verkocht. 

...