Vluchten van Denpasar naar Amsterdam

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Denpasar naar Amsterdam

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Denpasar (DPS) naar Amsterdam (AMS) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Amsterdam starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Denpasar naar Amsterdam te vinden

Populairste Airline: Malaysia Airlines
Malaysia Airlines is met 56 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Malaysia Airlines
56 %
Emirates
44 %
Tip: 3 maanden voor vertrek boeken
Om 39 % te besparen boekt u uw ticket het beste 3 maanden voor vertrek .
83 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Jakarta - Soekarno-Hatta International en Dubai
Op deze route zijn vluchten via Jakarta - Soekarno-Hatta International en Dubai met een aandeel van 44 % het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Jakarta - Soekarno-Hatta International Airport Dubai
27h 20min, vanaf € 917
44 %
2 tussenstops Kuala Lumpur-International Airport Istanbul New Airport
47h 50min, vanaf € 883
33 %
2 tussenstops Kuala Lumpur-International Airport Dubai
26h 25min, vanaf € 955
22 %

Nuttige informatie over de vlucht van Denpasar naar Amsterdam

Onvergetelijk verblijf in bruisend Amsterdam

Amsterdam heeft veel te bieden. Het is een bruisende stad waar altijd iets te beleven valt. Je kunt er winkelen en uitgaan. Maar ook voor cultuurliefhebbers is er veel te beleven. Vaar door de grachten van Amsterdam of bezoek één van de vele musea.

Feest door het hele land

 Eén van de hoogtepunten van het jaar valt op 27 april, namelijk Koningsdag. Op deze dag wordt de verjaardag van Koning Willem Alexander massaal gevierd. Amsterdam veranderd in één grote vrijmarkt – als 27 april op een zondag valt, vindt de vrijmarkt een dag eerder plaats. Een andere feestdag is Bevrijdingsplaats op 5 mei, dat wordt gevierd met festivals en muziekevenementen door het hele land. 

Tips voor verblijf in Amsterdam

 Amsterdam is rijk aan vele culturen. Probeer eens een Indonesisch, Surinaams of Antilliaans gerecht in één van de vele eettentjes in de stad. Ga vervolgens met de gratis pont over het IJ naar de NSDM-werf. Dit is een voormalige scheepswerf, die inmiddels is omgedoopt tot een cultureel centrum.

Houd er rekening mee dat de kosten in het toeristische gebied in Amsterdam 50 tot 100% boven de Nederlandse ‘norm’ liggen. Het is verstandig taxichauffeurs van te voren naar de ritkosten te vragen om hoge kosten te voorkomen.

Openbaar vervoer goed alternatief voor dure taxi’s

 Vanaf Schiphol kun je op verschillende manieren naar jouw accommodatie. De trein brengt je in ongeveer 15 minuten en voor zo’n 4 € naar het Centraal Station van Amsterdam. Of neem bus 197 naar het Leidseplein. De reis duurt ongeveer 35 minuten. Uiteraard zijn er ook taxi’s. De prijs ligt met ongeveer 50 € wel wat hoger.

 Er is een groot aanbod aan accommodatie. De prijzen van hostels beginnen vanaf 20 € per nacht, goedkope hotels rond de 45 €. Vervolgens wordt het tijd om de stad te verkennen. Taxi’s zijn vrij duur. Een ritje van 10 minuten kan 15 tot 20 € kosten. Het openbaar vervoer (tram / bus) is een goed alternatief. Er zijn 24uurs-tickets van ongeveer 8 € (circa 3 € voor kinderen van 4 – 11). Ook worden in de meeste trams kaartjes verkocht. 

Informatie over de vlucht: Denpasar - Amsterdam

Goedkoopste heenvlucht van € 402,07
Vluchttijd min. 15:55 / max. 16:00
Vliegtijd terugvlucht min. 15:05
Afstand 12171 km
Vluchten per week 8
Vertrekluchthaven Denpasar-Bali (DPS)
Land van vertrek Indonesië
Aankomstluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Land van bestemming Nederland
Alternatieve vluchten naar Amsterdam
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs