Populairste Airline: TAP Portugal
Met 7 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met TAP Portugal.
TAP Portugal
7 %
KLM
6 %
Transavia
5 %
Tip: 6 maanden voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 6 maanden voor take off. Hier betaal je slechts € 55,00.
168 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: zondag
De beste prijs is afhankelijk van de dag van de week. Op zondag kan een vlucht tot 22 % goedkoper geboekt worden.
De populairste verbinding is nonstop
Deze route word het liefste als directe vlucht geboekt. (24 % van alle boekingen).
verbinding
boekingen
directe vlucht
03h 10min, vanaf € 73
24 %
1 tussenstop Barcelona
15h 20min, vanaf € 97
19 %
1 tussenstop Madrid-Barajas
12h 50min, vanaf € 160
10 %
Retour al vanaf € 73,00
Als je reis begint op 01-12-19 en je de terugreis op 06-12-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 73,00.

€ 73
goedkoop
€ 73
duur
€ 230

Lissabon: stad van de fado

De zachte fadoklanken komen je tegemoet tijdens je bezoek aan de Portugese hoofdstad. Lissabon is bekend als de stad van deze weemoedige liederen die de gemoederen van het leven weergeven. Melancholie en verdriet mogen dan vaak vertolkt worden, het zal blijheid zijn die overheerst wanneer je door deze stad met bijzonder veel bezienswaardigheden ronddwaalt. Uitzichtpunten genoeg in deze stad vol heuvels en wie deze liever niet te voet bedwingt kan nog steeds tram 28 nemen, die je een historische rit doorheen de stad biedt.

...

Carnaval van Lissabon

Lissabon is een citytrip die het hele jaar door wat te bieden heeft. Deze levendige stad kent warme zomers en milde winters. Ideaal dus om je naar Portugal te begeven in de maand februari waar het Carnaval van Lissabon een echte aanrader is! Ook juni is een maand vol festiviteiten, die ter ere van patroonheilige Santo Antonio worden gehouden.

...

Combinatie cultuur en strand

Lissabon is een bestemming waar iedere cultuurtoerist zijn hart kan ophalen. Maar ook wie houdt van een strandvakantie heeft aanbod genoeg in de Portugese hoofdstad. Vanuit Lissabon sta je met de trein immers in een half uur aan de kust. Ideaal voor wie cultuur met de zon wil combineren. Dit kan zelfs op een goedkope manier want zowel het openbaar vervoer als het restaurantgebeuren is en stuk goedkoper dan in Nederland.

...

Historische trams

Vanaf de luchthaven rijden er bussen naar het centrum van Lissabon. Deze brengen je voor ongeveer drie euro in een half uur op je bestemming. Naast de bussen bestaat het openbaar vervoer van Lissabon uit metro, trein, veerboten en uiteraard de alomgekende trams die je vervoeren op de steile straten van de stad. Een dagpas kun je al makkelijk kopen voor zo'n zes euro maar wie van plan is zich veel te verplaatsen met het openbare vervoer is het best af met de Viva Viagem. Wie het echter niet zo heeft met het openbare vervoer kan steeds de taxi nemen. Deze is hier een stuk goedkoper dan in de gemiddelde Europese hoofdstad. De meeste attracties zijn echter centraal gelegen en kunnen dus makkelijk te voet worden bereikt.

...