Populairste Airline: bv. flybe, KLM
flybe, KLM en easyJet zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 22 % het meest geboekt.
flybe
8 %
KLM
8 %
easyJet
6 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Uw ticket boekt u rond 5 maanden voor vertrek het voordeligst. Tot 43 % kan men besparen.
141 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. zaterdag
Het laagst zijn de ticketprijzen donderdags en zaterdags. Hier reis je tot 25 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Amsterdam – Manchester boeken 24 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 20min, vanaf € 101
24 %
1 tussenstop Frankfurt-Main
04h 15min, vanaf € 154
11 %
1 tussenstop Southampton - Eastleigh
05h 00min, vanaf € 138
10 %
Retour al vanaf € 101,00
De Ticketprijs voor een vlucht op 27.04.2018 inclusief terugvlucht op 01.05.2018 is op dit moment € 101,00. Tot 17 % goedkoper dan de gemiddelde prijs voor deze vlucht.

€ 101
goedkoop
€ 74
duur
€ 163

Vlucht van Amsterdam naar Manchester

De vliegroute Amsterdam Manchester is een veelgevlogen route onder Nederlanders. Liefhebbers van muziek en/of voetbal kunnen in deze Noord-Engelse stad hun hart ophalen. Met twee zeer succesvolle clubs, Manchester United en Manchester City, is voetbal onlosmakelijk met de stad verbonden. Bezoek één van de grote stadions, of leer in het National Football Museum alles over de Engelse voetbalgeschiedenis. Manchester staat ook bekend om de vele beroemde bands die ervandaan komen, zoals de BeeGees, The Smiths, The Stone Roses en Oasis. Het culturele en muzikale hart van de stad is het Northern Quarter, voortgekomen uit de hoogtijdagen van "Madchester", de muziekstroming die rond 1990 ongelofelijk populair was. Wie weet hoort u in één van de kleine bars en café's wel het bandje spelen dat als volgende doorbreekt!

...

Vliegtijd Amsterdam Manchester

De vliegduur Amsterdam Manchester bedraagt op een directe vlucht ongeveer 1 uur en 20 minuten. U landt op het Manchester International Airport, de op twee na drukste luchthaven van Groot-Brittanië. Het vliegveld ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidwesten van Manchester. De treinverbinding van Northern rail brengt u snel naar Manchester Piccadilly Station, in het centrum van de stad.

...

Goedkope vliegtickets AMS MAN

Zowel Easyjet als de KLM verzorgen dagelijks gunstige directe vluchten van Amsterdam naar Manchester. Vanwege de korte afstand Amsterdam Manchester zijn vluchten met een overstap in de regel niet voordeliger. Maar woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (BRU) Manchester of Antwerpen (ANR) Manchester. Respectievelijk Brussels Airlines en British Airways bieden op deze routes directe vluchten aan.

...