Populairste Airline: bv. KLM, easyJet
KLM, easyJet en flybe zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 32 % het meest geboekt.
KLM
12 %
easyJet
12 %
flybe
8 %
Tip: 6 weken voor vertrek boeken
Het beste moment om op deze bestemming een vlucht te boeken is 6 weken voor vertrek. Dit kan een besparing van tot 46 % ten opzichte van de gemiddelde ticketprijs opleveren.
40 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
Naar Manchester vliegen 50 % van alle reizigers vanaf Amsterdam zonder daarbij te moeten overstappen.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 20min, vanaf € 93
50 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
23h 45min, vanaf € 122
22 %
1 tussenstop Londen-Gatwick Londen-Heathrow
06h 25min, vanaf € 132
9 %
Retour al vanaf € 93,00
Voor maar € 93,00 krijg je een goedkope heenvlucht op 19-12-19 en een terugvlucht op 03-01-20.

€ 93
goedkoop
€ 93
duur
€ 168

Vlucht van Amsterdam naar Manchester

De vliegroute Amsterdam Manchester is een veelgevlogen route onder Nederlanders. Liefhebbers van muziek en/of voetbal kunnen in deze Noord-Engelse stad hun hart ophalen. Met twee zeer succesvolle clubs, Manchester United en Manchester City, is voetbal onlosmakelijk met de stad verbonden. Bezoek één van de grote stadions, of leer in het National Football Museum alles over de Engelse voetbalgeschiedenis. Manchester staat ook bekend om de vele beroemde bands die ervandaan komen, zoals de BeeGees, The Smiths, The Stone Roses en Oasis. Het culturele en muzikale hart van de stad is het Northern Quarter, voortgekomen uit de hoogtijdagen van "Madchester", de muziekstroming die rond 1990 ongelofelijk populair was. Wie weet hoort u in één van de kleine bars en café's wel het bandje spelen dat als volgende doorbreekt!

...

Vliegtijd Amsterdam Manchester

De vliegduur Amsterdam Manchester bedraagt op een directe vlucht ongeveer 1 uur en 20 minuten. U landt op het Manchester International Airport, de op twee na drukste luchthaven van Groot-Brittanië. Het vliegveld ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidwesten van Manchester. De treinverbinding van Northern rail brengt u snel naar Manchester Piccadilly Station, in het centrum van de stad.

...

Goedkope vliegtickets AMS MAN

Zowel Easyjet als de KLM verzorgen dagelijks gunstige directe vluchten van Amsterdam naar Manchester. Vanwege de korte afstand Amsterdam Manchester zijn vluchten met een overstap in de regel niet voordeliger. Maar woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (BRU) Manchester of Antwerpen (ANR) Manchester. Respectievelijk Brussels Airlines en British Airways bieden op deze routes directe vluchten aan.

...