Vluchten van Amsterdam naar Manchester

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Manchester

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Manchester (MAN) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Manchester starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Manchester te vinden

Populairste Airline: easyJet
Met 60 % besluiten de meeste reizigers voor deze route om te vliegen met easyJet.
easyJet
60 %
KLM
27 %
Brussels Airlines
13 %
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 93 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 20min, vanaf € 110
93 %
1 tussenstop Brussel
05h 47min, vanaf € 226
7 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Manchester

Vlucht van Amsterdam naar Manchester

De vliegroute Amsterdam Manchester is een veelgevlogen route onder Nederlanders. Liefhebbers van muziek en/of voetbal kunnen in deze Noord-Engelse stad hun hart ophalen. Met twee zeer succesvolle clubs, Manchester United en Manchester City, is voetbal onlosmakelijk met de stad verbonden. Bezoek één van de grote stadions, of leer in het National Football Museum alles over de Engelse voetbalgeschiedenis. Manchester staat ook bekend om de vele beroemde bands die ervandaan komen, zoals de BeeGees, The Smiths, The Stone Roses en Oasis. Het culturele en muzikale hart van de stad is het Northern Quarter, voortgekomen uit de hoogtijdagen van "Madchester", de muziekstroming die rond 1990 ongelofelijk populair was. Wie weet hoort u in één van de kleine bars en café's wel het bandje spelen dat als volgende doorbreekt!

Vliegtijd Amsterdam Manchester

De vliegduur Amsterdam Manchester bedraagt op een directe vlucht ongeveer 1 uur en 20 minuten. U landt op het Manchester International Airport, de op twee na drukste luchthaven van Groot-Brittanië. Het vliegveld ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidwesten van Manchester. De treinverbinding van Northern rail brengt u snel naar Manchester Piccadilly Station, in het centrum van de stad.

Goedkope vliegtickets AMS MAN

Zowel Easyjet als de KLM verzorgen dagelijks gunstige directe vluchten van Amsterdam naar Manchester. Vanwege de korte afstand Amsterdam Manchester zijn vluchten met een overstap in de regel niet voordeliger. Maar woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (BRU) Manchester of Antwerpen (ANR) Manchester. Respectievelijk Brussels Airlines en British Airways bieden op deze routes directe vluchten aan.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Manchester

Retourvlucht van € 88,99
Vluchttijd min. 01:15 / max. 01:30
Vliegtijd terugvlucht min. 01:20/ max. 01:35
Afstand 487 km
Vluchten per week 96
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Manchester (MAN)
Land van bestemming Vluchten naar Verenigd Koninkrijk