Vluchten van Amsterdam naar Manchester

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Manchester te vinden

Populairste Airline: easyJet
easyJet, KLM en Brussels Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 100 % het meest geboekt.
easyJet
60 %
KLM
27 %
Brussels Airlines
13 %
Tip: 5 maanden voor vertrek boeken
Om 41 % te besparen boekt u uw ticket het beste 5 maanden voor vertrek .
158 dagen voor vertrek
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Amsterdam – Manchester boeken 93 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 20min, vanaf € 110
93 %
1 tussenstop Brussel
05h 47min, vanaf € 226
7 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Manchester

Vlucht van Amsterdam naar Manchester

De vliegroute Amsterdam Manchester is een veelgevlogen route onder Nederlanders. Liefhebbers van muziek en/of voetbal kunnen in deze Noord-Engelse stad hun hart ophalen. Met twee zeer succesvolle clubs, Manchester United en Manchester City, is voetbal onlosmakelijk met de stad verbonden. Bezoek één van de grote stadions, of leer in het National Football Museum alles over de Engelse voetbalgeschiedenis. Manchester staat ook bekend om de vele beroemde bands die ervandaan komen, zoals de BeeGees, The Smiths, The Stone Roses en Oasis. Het culturele en muzikale hart van de stad is het Northern Quarter, voortgekomen uit de hoogtijdagen van "Madchester", de muziekstroming die rond 1990 ongelofelijk populair was. Wie weet hoort u in één van de kleine bars en café's wel het bandje spelen dat als volgende doorbreekt!

Vliegtijd Amsterdam Manchester

De vliegduur Amsterdam Manchester bedraagt op een directe vlucht ongeveer 1 uur en 20 minuten. U landt op het Manchester International Airport, de op twee na drukste luchthaven van Groot-Brittanië. Het vliegveld ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidwesten van Manchester. De treinverbinding van Northern rail brengt u snel naar Manchester Piccadilly Station, in het centrum van de stad.

Goedkope vliegtickets AMS MAN

Zowel Easyjet als de KLM verzorgen dagelijks gunstige directe vluchten van Amsterdam naar Manchester. Vanwege de korte afstand Amsterdam Manchester zijn vluchten met een overstap in de regel niet voordeliger. Maar woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (BRU) Manchester of Antwerpen (ANR) Manchester. Respectievelijk Brussels Airlines en British Airways bieden op deze routes directe vluchten aan.

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Manchester

Goedkoopste heenvlucht van € 60,00
Retourvlucht van € 109,59
Vluchttijd min. 01:15 / max. 01:30
Vliegtijd terugvlucht min. 01:20/ max. 01:35
Afstand 487 km
Vluchten per week 96
Vertrekluchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Manchester (MAN)
Land van bestemming Verenigd Koninkrijk
Alternatieve routes naar Verenigd Koninkrijk
Alternatieve vluchten naar Manchester
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs