Populairste Airline: easyJet
De populairste airlines op de route Amsterdam – Manchester zijn met 31 % easyJet, flybe en KLM.
easyJet
14 %
flybe
10 %
KLM
7 %
Tip: 2 maanden voor vertrek boeken
Bij een boeking 2 maanden voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 58 % bespaard worden.
63 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: donderdag
De goedkoopste dagen voor deze vlucht zijn donderdag. Op deze dagen kan tot 24 % bespaard worden.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 39 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 20min, vanaf € 73
39 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
14h 00min, vanaf € 123
11 %
1 tussenstop Kopenhagen
14h 15min, vanaf € 130
8 %

Vlucht van Amsterdam naar Manchester

De vliegroute Amsterdam Manchester is een veelgevlogen route onder Nederlanders. Liefhebbers van muziek en/of voetbal kunnen in deze Noord-Engelse stad hun hart ophalen. Met twee zeer succesvolle clubs, Manchester United en Manchester City, is voetbal onlosmakelijk met de stad verbonden. Bezoek één van de grote stadions, of leer in het National Football Museum alles over de Engelse voetbalgeschiedenis. Manchester staat ook bekend om de vele beroemde bands die ervandaan komen, zoals de BeeGees, The Smiths, The Stone Roses en Oasis. Het culturele en muzikale hart van de stad is het Northern Quarter, voortgekomen uit de hoogtijdagen van "Madchester", de muziekstroming die rond 1990 ongelofelijk populair was. Wie weet hoort u in één van de kleine bars en café's wel het bandje spelen dat als volgende doorbreekt!

...

Vliegtijd Amsterdam Manchester

De vliegduur Amsterdam Manchester bedraagt op een directe vlucht ongeveer 1 uur en 20 minuten. U landt op het Manchester International Airport, de op twee na drukste luchthaven van Groot-Brittanië. Het vliegveld ligt op ongeveer 14 kilometer ten zuidwesten van Manchester. De treinverbinding van Northern rail brengt u snel naar Manchester Piccadilly Station, in het centrum van de stad.

...

Goedkope vliegtickets AMS MAN

Zowel Easyjet als de KLM verzorgen dagelijks gunstige directe vluchten van Amsterdam naar Manchester. Vanwege de korte afstand Amsterdam Manchester zijn vluchten met een overstap in de regel niet voordeliger. Maar woont u dichtbij de grens met België, dan is het zeker de moeite waard om ook eens te zoeken op vliegen.idealo.nl naar goedkope tickets Brussel (BRU) Manchester of Antwerpen (ANR) Manchester. Respectievelijk Brussels Airlines en British Airways bieden op deze routes directe vluchten aan.

...