Vluchten van Amsterdam naar Parijs

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Parijs

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Parijs (PAR) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Parijs starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Parijs te vinden

Populairste Airline: KLM
De route Amsterdam – Parijs word het meeste geboekt bij KLM.
KLM
40 %
Air France
38 %
Swiss
8 %
De populairste verbinding is nonstop
Op Amsterdam naar Parijs zijn directe vluchten met 65 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 20min, vanaf € 124
65 %
1 tussenstop Nice-Côte d'Azur
17h 45min, vanaf € 294
9 %
1 tussenstop Zürich
06h 30min, vanaf € 190
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Parijs

Vlucht van Amsterdam naar Parijs

De vliegroute Amsterdam Parijs brengt u snel midden in dé stad van de romantiek. Parijs is een zeer geliefde bestemming voor zowel een citytrip als een langere vakantie. Iedereen kent natuurlijk de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Arc de Triomphe. Maar er is nog zoveel meer te zien! Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Louvre, het meest bezochte kunstmuseum ter wereld. Shoppen doet u op de Champs-Élysées, waar het tot 's avonds laat gezellig druk is. En natuurlijk kunt u van ontbijt tot diner genieten van de heerlijke Franse cuisine.

Luchthavens in Parijs

Parijs is als grote wereldstad een belangrijke bestemming voor zowel toeristen als zakelijke reizigers, en beschikt dan ook over maar liefst vier luchthavens. Parijs Charles de Gaulle (CDG) is de op één na grootste luchthaven in Europa. Het ligt ten noorden van Parijs, is de belangrijkste hub voor Air France en verzorgt internationale vluchten. Met de trein reist u binnen drie kwartier van het vliegveld naar het stadscentrum. Parijs Orly (ORY), ten zuiden van Parijs, verzorgt vooral de vluchten binnen Frankijk en Europa. Met de trein of bus is de stad goed te bereiken. Parijs Le Bourget (LBG) is een zakelijke luchthaven, waar tevens elke twee jaar een belangrijke luchtvaartbeurs plaatsvindt. Parijs Beauvais-Tillé (BVA) tenslotte ligt 70 km ten noorden van Parijs en wordt vooral gebruikt voor charter- en low cost vluchten. Vluchten vanuit Nederland landen op Parijs Charles de Gaulle of Parijs Orly. Wanneer u op vliegen.idealo.nl simpelweg de code PAR invoert als bestemming, dan krijgt u alle voordelige vluchten te zien naar beide luchthavens.

Goedkope vliegtickets AMS PAR

Directe vluchten van Amsterdam Schiphol naar Parijs Charles de Gaulle worden verzorgd door KLM en Air France. De vliegtijd van Amsterdam naar Parijs bedraagt dan 1 uur en 15 minuten. Goedkope vliegtickets Amsterdam Parijs zijn meestal de vluchten met een overstap. Onder andere Alitalia, Iberia en Air Europa Lineas Aereas bieden vluchten AMS PAR aan, met stops in verschillenden Europese steden. Het is ook zeker de moeite waard om eens op vliegen.idealo.nl te zoeken naar de voordelige vluchten die Air France aanbiedt vanaf Rotterdam (RTM), Eindhoven (EIN) of Antwerpen (ANR) naar Parijs Orly (ORY), met een tussenstop in Londen (LCY).

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Parijs

Goedkoopste heenvlucht van € 130,26
Retourvlucht van € 124,04
Vluchttijd min. 01:15 / max. 01:25
Vliegtijd terugvlucht min. 01:15/ max. 01:35
Afstand 420 km
Vluchten per week 107
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Parijs, alle luchthavens (CDG, ORY, BVA, XCR) (PAR)
Land van bestemming Vluchten naar Frankrijk
Alternatieve vluchten naar Parijs