Populairste Airline: KLM
KLM is met 9 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
KLM
9 %
Air France
5 %
easyJet
5 %
Tip: 17 dagen voor vertrek boeken
Het optimale moment voor een boeking is 17 dagen voor take off. Hier betaal je slechts € 79,00.
17 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: maandag
Het laagst zijn de ticketprijzen maandag. Hier reis je tot 36 % goedkoper.
De populairste verbinding is nonstop
Vluchten zonder tussenstop zijn op deze route het populairst en worden met een aandeel van 26 % het meest geboekt.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 55min, vanaf € 70
26 %
1 tussenstop Barcelona
11h 05min, vanaf € 122
19 %
1 tussenstop Zürich
03h 25min, vanaf € 160
8 %
Retour al vanaf € 70,00
Als je reis begint op 05-10-19 en je de terugreis op 11-10-19 boekt, komt je totaalprijs op slechts € 70,00.

€ 70
goedkoop
€ 58
duur
€ 156

Nice, Nissa of Nizza

Een stad in het zuiden van Frankrijk en gelegen aan de Middellandse Zee; Nice. Nice bestaat uit een oud en nieuw centrum waar u kunt genieten van diverse bezienswaardigheden. Historische bezienswaardigheden zoals La Cathédrale Sainte-Réparate en Palais Lascaris, maar ook een museum vol met moderne kunst of een geweldige promenade. Laat u verrassen door al het moois wat Nice te bieden heeft. Hieronder leest u nog meer belangrijke informatie over Nice, waaronder het klimaat, kosten van het openbaar vervoer en belangrijke feestdagen.

...

De ideale tijd om naar Nice te gaan

Nice kent het mediterrane klimaat, waardoor het vaak een heerlijke dagtemperatuur heeft. De wintermaanden zijn mild met een gemiddeld temperatuur van rond de 10 tot 13 graden. Om optimaal te genieten van het zonnetje, wordt u geadviseerd om tussen mei en oktober op vakantie te gaan naar Nice. De temperatuur in deze maanden ligt rond de 20 tot 28 graden. Zo kunt u optimaal genieten van al het moois in Nice.

Nice kent ook een aantal feestdagen. Zo is er in februari 'Carnaval de Nice', een Carnaval die 14 dagen duurt en die bestaat uit kleurrijke parades en diverse evenementen. Daarnaast is er in de eerste en de tweede week van juli het 'Nice Jazz Festival', en op 14 juli 'Fête nationale Française'.

...

Informatie voorafgaand aan de reis

Prijzen van boodschappen uit de Franse supermarkt zijn ongeveer vergelijkbaar als de prijzen in Nederlandse supermarkten. Daarentegen bent u voor een etentje in een Frans restaurant duurder uit, namelijk ongeveer 20 procent.

...

Informatie tijdens uw verblijf

Bij aankomst op het vliegveld wilt u als vanzelfsprekend graag naar uw accommodatie. Hierbij kunt u kiezen voor het openbaar vervoer of voor een taxi. Een tram- of busrit kust u gemiddeld ongeveer €1,50, terwijl de taxi een startprijs heeft van rond de €10 voor de eerste drie kilometer. Daarna kost iedere kilometer ongeveer €2, waarbij er 's nachts ook nog een toeslag wordt berekend. Tot slot kost een overnachting in een hostel ongeveer 20 euro en een hotelovernachting vanaf 50 euro.

...