Vluchten van Amsterdam naar Tetouan

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten van Amsterdam naar Tetouan

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken van Amsterdam (AMS) naar Tetouan (TTU) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen zijn in de afgelopen dagen gezocht en gevonden op idealo. Je kunt ook je eigen zoekopdracht naar Tetouan starten. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Tips en tricks om goedkope vluchten van Amsterdam naar Tetouan te vinden

Populairste Airline: Royal Air Maroc
Royal Air Maroc, easyJet en Brussels Airlines zijn op deze route de populairste airlines en worden met een aandeel van 67 % het meest geboekt.
Royal Air Maroc
44 %
easyJet
14 %
Brussels Airlines
9 %
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De prijzen variëren per dag van de week. vrijdag zijn vliegtickets tot 50 % gunstiger.
Populairste verbindung: via Casablanca
Op deze route zijn vluchten via Casablanca met een aandeel van 71 % het meest populair.
verbinding
boekingen
1 tussenstop Casablanca
24h 55min, vanaf € 385
71 %
directe vlucht
03h 05min, vanaf € 191
11 %
2 tussenstops Malaga Casablanca
10h 15min, vanaf € 616
9 %

Nuttige informatie over de vlucht van Amsterdam naar Tetouan

Tetouan: authentieke Marokkaanse parel

In tegenstelling tot Tangier of Fez is de Marokkaanse stad Tetouan weinig bezocht. Net dat zorgt voor een authentieke sfeer in de stad gelegen aan de voet van het Rifgebergte. Met zijn dramatische ligging boven op de helling van een nauwe vallei, dicht bij de Middellandse zee, en zijn vele erfgoedstukken is dit een droombestemming.

Gematigd klimaat

 Tetouan is gelegen tussen het Rifgebergte en de Middellandse zee. Zijn ligging zorgt voor een gematigd klimaat waardoor het een ideale bestemming is het hele jaar rond. De zomertemperaturen kunnen er oplopen tot 35 graden en winters genieten nog van meer dan aangename temperaturen. Marokko kent een islamcultuur en zo zijn het Offerfeest en het Suikerfeest na de ramadan belangrijke data in hun kalender. Op 30 juli wordt de kroning van koning Mohammed VI gevierd aan de hand van grote parades en evenementen doorheen de stad. 

Afdingen is de regel

 Nederlandse reizigers dienen geen visum aan te vragen indien ze minder dan drie maanden verblijven in Marokko. Het paspoort moet echter wel nog minstens zes maanden geldig zijn. Inentingen zijn niet verplicht maar vaccinatie tegen DTP en hepatitis A zijn aan te raden. In Tetouan is Engels niet echt gebruikelijk. Spaans en Frans daarentegen zijn wel talen waarmee je je kan verhelpen. Wie goedkoop wil eten kan seizoensgebonden groenten en fruit vinden op de wekelijkse markten. Maar onthoud dat je deze beter nog kookt vooraleer te consumeren (cook it peel it or forget it). Bij aankopen op deze markten is het aan te raden af te dingen. Wie graag de lokale specialiteiten in een land proeft kunnen we aanraden om een thee met munt te drinken. 

Petit taxi

 Om je van de luchthaven naar het centrum te begeven is een taxi de beste oplossing. Deze zal je ongeveer 60 MAD kosten. In het centrum van Tetouan vind je goedkope regionale bussen, al kunnen deze verwarrend overkomen. De petit taxi is daarentegen aan te raden als alternatief maar ook de normale taxi's zijn goedkoop in vergelijking met Nederland. Deze zijn een goede optie om de stad te verkennen. 

Informatie over de vlucht: Amsterdam - Tetouan

Goedkoopste heenvlucht van € 90,00
Retourvlucht van € 169,99
Afstand 2024 km
Vertrekluchthaven Luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS)
Aankomstluchthaven Luchthaven Tetouan (TTU)
Land van bestemming Vluchten naar Marokko
Alternatieve routes naar Marokko
Populaire bestemmingen voor doorreizen
Vliegbestemmingen met een vergelijkbare prijs