Populairste Airline: KLM
KLM is met 23 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
KLM
23 %
SAS
16 %
British Airways
15 %
Tip: 14 dagen voor vertrek boeken
Bij een boeking 14 dagen voor je vlucht is de beste prijs te verwachten. Zo kan er tot 68 % bespaard worden.
14 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: bv. dinsdag
Vergeleken met andere weekdagen zijn vluchten op maandag en dinsdag het goedkoopst.
De populairste verbinding is nonstop
De vliegroute Amsterdam – Londen-Heathrow boeken 39 % van alle passagiers hun tickets als directe vlucht.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 05min, vanaf € 70
39 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
05h 40min, vanaf € 124
15 %
1 tussenstop Oslo-Gardermoen
23h 40min, vanaf € 120
12 %

Beautiful Londen 

Londen is een prachtig stad die een bezoek meer dan de moeite waard is. Breng een bezoek aan Buckingham Palace, maak een ritje in de London Eye of ga winkelen in het wereldberoemde Harrods. Londen is een stad, die veel te bieden heeft op alle gebieden.

...

Londen heeft veel festivals te bieden

Londen heeft een vergelijkbaar klimaat met Nederland en kan het hele jaar door bezocht worden. Daarnaast heeft de stad veel leuke festivals te bieden zoals Notting Hill Carnival en August Bank Holiday. In Februari wordt het Chinees nieuwjaar gevierd en in April vindt altijd de marathon en bootrace plaats. Verder heeft Londen heel veel bezienswaardigheden te bieden zoals de Two Towers, Buckingham Palace, Westminster Abbey en een diversiteit aan musea. 

...

Levensonderhoud in Londen is duurder dan in Nederland

Wanneer men met de eigen auto naar Londen gaat dan moet er van maandaag t/m vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur motorvoertuig heffing betaald worden, wat ongeveer 11 pond kost. Het levensonderhoud in Londen is duurder dan in Nederland en voor eten en drinken in bars en restaurants betaal je ongeveer 100 tot 150% procent meer dan in Nederland. 

...

Maak gebruik van het openbaar vervoer om Londen te ontdekken

Vanaf Londen-Heathrow Airport is de goedkoopste optie de metrolijn Piccadilly, die vanaf terminals 1,2 en 3 gaat richting het centrum van Londen. Een enkele reis bedraagt ongeveer zes pond. Daarnaast is het mogelijk om de Heathrow Express te nemen, die vanaf terminal 1,2 en 3 naar station Paddington gaat en hier ongeveer 15 minuten over doet. De prijs hiervoor is circa 26 pond terwijl een taxi naar het centrum circa 33 pond kost. In Londen kan er gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer met bus, trein of metro. De prijs van een enkele reis ligt rond de zes pond, terwijl een dag travelcard ongeveer 12 tot 15 pond kost. De Oyster biedt nog een kleine korting op de prijs van een normaal kaart. Een taxi is in Londen ongeveer 50% duurder dan in Nederland.

...