Populairste Airline: KLM
Op de vliegroute Amsterdam – Londen-Heathrow kopen de meeste mensen het liefste hun vliegtickets bij KLM.
KLM
22 %
British Airways
18 %
Air France
13 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 4 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 62 % besparen.
113 dagen voor vertrek
Goedkoopste weekdag: vrijdag
De prijzen variëren per dag van de week. vrijdag zijn vliegtickets tot 4 % gunstiger.
De populairste verbinding is nonstop
Op Amsterdam naar Londen-Heathrow zijn directe vluchten met 42 % de meest gekozen optie.
verbinding
boekingen
directe vlucht
01h 25min, vanaf € 70
42 %
1 tussenstop Parijs-Charles de Gaulle
12h 35min, vanaf € 122
14 %
1 tussenstop Zürich
04h 00min, vanaf € 125
10 %
Retour al vanaf € 70,00
De beste prijs voor een retour krijg je met de heenvlucht 06-03-20 en terugvlucht; 08-03-20.

€ 70
goedkoop
€ 70
duur
€ 184

Beautiful Londen 

Londen is een prachtig stad die een bezoek meer dan de moeite waard is. Breng een bezoek aan Buckingham Palace, maak een ritje in de London Eye of ga winkelen in het wereldberoemde Harrods. Londen is een stad, die veel te bieden heeft op alle gebieden.

...

Londen heeft veel festivals te bieden

Londen heeft een vergelijkbaar klimaat met Nederland en kan het hele jaar door bezocht worden. Daarnaast heeft de stad veel leuke festivals te bieden zoals Notting Hill Carnival en August Bank Holiday. In Februari wordt het Chinees nieuwjaar gevierd en in April vindt altijd de marathon en bootrace plaats. Verder heeft Londen heel veel bezienswaardigheden te bieden zoals de Two Towers, Buckingham Palace, Westminster Abbey en een diversiteit aan musea. 

...

Levensonderhoud in Londen is duurder dan in Nederland

Wanneer men met de eigen auto naar Londen gaat dan moet er van maandaag t/m vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur motorvoertuig heffing betaald worden, wat ongeveer 11 pond kost. Het levensonderhoud in Londen is duurder dan in Nederland en voor eten en drinken in bars en restaurants betaal je ongeveer 100 tot 150% procent meer dan in Nederland. 

...

Maak gebruik van het openbaar vervoer om Londen te ontdekken

Vanaf Londen-Heathrow Airport is de goedkoopste optie de metrolijn Piccadilly, die vanaf terminals 1,2 en 3 gaat richting het centrum van Londen. Een enkele reis bedraagt ongeveer zes pond. Daarnaast is het mogelijk om de Heathrow Express te nemen, die vanaf terminal 1,2 en 3 naar station Paddington gaat en hier ongeveer 15 minuten over doet. De prijs hiervoor is circa 26 pond terwijl een taxi naar het centrum circa 33 pond kost. In Londen kan er gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer met bus, trein of metro. De prijs van een enkele reis ligt rond de zes pond, terwijl een dag travelcard ongeveer 12 tot 15 pond kost. De Oyster biedt nog een kleine korting op de prijs van een normaal kaart. Een taxi is in Londen ongeveer 50% duurder dan in Nederland.

...