Populairste Airline: Transavia
Transavia is met 25 % van alle gemaakte boekingen op deze route de meest populaire luchtvaartmaatschappij.
Transavia
25 %
Tip: 4 maanden voor vertrek boeken
Het beste moment om uw ticket te boeken is ongeveer 4 maanden voor vertrek. Zo kan men tot 36 % besparen.
119 dagen voor vertrek
Populairste verbindung: via Edinburgh en Dublin
Op deze route zijn vluchten via Edinburgh en Dublin met een aandeel van 67 % het meest populair.
verbinding
boekingen
2 tussenstops Edinburgh Dublin
34h 50min, vanaf € 231
67 %
2 tussenstops Barcelona Nice-Côte d'Azur
16h 55min, vanaf € 261
33 %

Verrassend Londen

Een paar uren te doden in Londen? Tussenstop in Londen-Heathrow? Je hoeft dan waarschijnlijk niet stil te zitten, er is meer dan genoeg te doen in de regio. Strek je benen en ga op ontdekkingstocht in de stad!

...

Wat kan ik er allemaal verwachten en wat is de beste reistijd?

Er is gedurende het gehele jaar voldoende te doen in de regio. Het klimaat is gelijkwaardig aan die van Nederland, hoewel Engeland natuurlijk bekend staat om zijn regen. Op de volgende dagen zijn er verschillende leuke activiteiten te doen. Denk aan bijvoorbeeld Nothing Hill Carnival of de August Bank Holiday. Daarnaast heb je in februari het Chinees Nieuwjaar en April de marathon. 

...

Waar moet ik voorbereid op zijn?

Je hoeft je er niet zorgen te maken over inentingen of de algemene veiligheid. Het kan er echter wel een stuk duurder zijn dan in Nederland, vooral in de populaire bars en uitgaansgelegenheden. Hier kan het soms wel 100-150% duurder zijn dan in Nederland. Hou hier ook rekening me als je uit eten gaat of boodschappen doet.  

...

Hoe kan ik het beste in het centrum komen?

Er zijn meer dan genoeg opties om snel en betaalbaar naar het centrum te komen. De meest voordelige hiervan is de metro. Zo heb je de Piccadilly lijn, deze brengt je in ongeveer 30 minuten ter plekke voor rond de 6 pond enkele reis. De snelste optie is echter de Heathrow Express deze brengt je er in maar liefst 15 minuten voor ca. 26 pond. Natuurlijk heb je ook nog de optie comfortabel met de taxi te gaan. Dit kost je echter wel iets meer (vanaf 33 pond) en duurt ietsjes langer (+- 40 minuten). Accommodaties en het Openbaar vervoer in Londen

Er zijn verschillende hotels te vinden in de buurt, uit verschillende prijsklasse’s. Zo kun je er al een hotel vinden vanaf 20 pond per nacht. Het Londense openbaar vervoer heeft alles wat je van een wereldstad verwacht. Denk aan die karakteristieke Londense dubbeldekkers of taxi’s. Ook zijn er verschillende dagkaarten en voordeelkaarten voor toeristen. Denk bijvoorbeeld aan een Travelcard of de voordelige Oyster card.

...