Vluchten naar Manchester

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Manchester

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Manchester MAN) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Manchester zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Manchester reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Manchester?

Vrijwel iedere luchthaven in Nederland biedt vluchten naar Manchester aan. De stad is makkelijk te bereiken met een directe vlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven, bijvoorbeeld met Ryanair, KLM of Flybe. Vliegen met een overstap is ook mogelijk, al duurt de vlucht dan wel iets langer. Deze reizen worden aangeboden door luchtvaartmaatschappijen als British Airways, Transavia Airlines en Polskie Linie Lotnicze LOT.

Wat is de beste tijd om naar Manchester te reizen?

Van juni tot augustus bruist het centrum van Manchester. Er zijn leuke festivals en evenementen in de stad en de temperaturen zijn aangenaam. De lente en herfst zijn iets kouder, maar dat zijn wel rustigere periodes. Wie in de winter een bezoek brengt aan de stad, wordt verwelkomd door talloze kerstmarkten en versieringen in het centrum. Deze tijd van het jaar is dus ideaal voor iedereen die een knusse vakantiebestemming zoekt.

Wat mag men in Manchester niet missen?

Albert Square is een van de belangrijkste centrale punten in de stad Manchester. Dit plein huisvest het imposante stadhuis, maar is ook gevuld met een aantal belangrijke kunstwerken en monumenten. De wijk Castlefield is een bijzondere bestemming, aangezien dit het oorspronkelijke hart van de stad was. Hier worden reizigers begroet door stoere industriële panden, maar ook het oude Romeinse fort Mamucium is er te vinden. Tijdens een wandeling door deze wijk ontdek je dus de vele gezichten van Manchester.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Manchester
Alternatieve routes naar Verenigd Koninkrijk