Vluchten naar Liverpool

Onze goedkoopste aanbiedingen voor vluchten naar Liverpool

Hier kun je goedkope vluchten vergelijken naar Liverpool LPL) voor enkele reizen of retourvluchten. De volgende aanbiedingen voor Liverpool zijn de afgelopen dagen met onze vlucht-zoekopdracht gevonden. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van vluchtroute, datum en beschikbaarheid.

Liverpool reistips

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Liverpool?

Reizigers die een directe vlucht naar Liverpool boeken, zijn meestal in slechts anderhalf uur op de plaats van bestemming. Deze directe reizen worden aangeboden door Easyjet voor reizigers vanaf Schiphol. Wie vanaf een andere luchthaven wil vertrekken, moet rekening houden met een overstap. Ryanair en Transavia Airlines zijn verantwoordelijk voor deze vluchten die meestal net iets langer duren.

Wat is de beste tijd om naar Liverpool te reizen?

In de periode rond kerst wordt er groots uitgepakt in Liverpool, dus dit is een ideaal moment om de stad te bezoeken. Reizigers die niet van de kou houden, kunnen het beste een reis boeken in de lente of zomer. Het is wel belangrijk om te onthouden dat dit de drukste periodes van het jaar zijn. De herfst biedt iets meer rust en de temperaturen zijn vrij mild in deze periode. De stad is dus bijna het hele jaar door het bezoeken waard.

Wat mag men in Liverpool niet missen?

Het centrum van Liverpool is gevuld met een aantal indrukwekkende historische panden die allemaal een imposante uitstraling hebben. Zo is een bezoek aan het stadhuis een must en mag de Anglican Cathedral ook niet worden overgeslagen. Liverpool is bovendien de plek waar een van de bekendste bands aller tijden vandaan kwam: The Beatles. Fans van de band zullen genieten van The Beatles Story, een permanente expositie in de stad.

Meest voorkomende verbindingen vanaf Liverpool
Alternatieve routes naar Verenigd Koninkrijk